Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
To už byste mohli vědět. :-)
Čínské produkci dám ještě šanci.
Ben Nevis: Ten je výborný. Viděla jsem v kině a zážitek prvotřídní. Jeden z mála snímků, kde diváci v sále začali po skončení filmu tleskat :)
po docela dlouhé době jsem byl tuhle v kině na "Muži, kteří nenávidí ženy". Jsem velkým fanouškem celé knižní série (doufám, že jednou ten 4.díl vyjde). Všichni jsou zažraní do švédského originálu, na který mám averzi opravdu jo - všechny jeho díly vypadají jak laciná německá kriminálka na TV Prima. Tohle byl ale jinej soudek. Určitě jedno z nejlepších zpracování: kniha - film, co jsem viděl. Hudba, herecké výkony - všechno geniální a ikdyž je Meryl nominovaná za Iron Lady, já bych toho oskara Rooney za postavu LISBETH moc přál. Přesně vystihla její postavu z knihy. Během celého filmu jsem tak měl husí kůži a nemůžu se dočkat případného director´s cutu na blu-ray. Pokud jste fanoušky knižní série a milujete detektivky, tak tento novej film pana Finchera vás nesmí minout.
Moje mini recenze
PS: Immigrant Song nezněl nikdy lépe a ať mě fanoušci Led Zeppelin klidně ukamenují
(Ale Jeta Li mám taky ráda ;) )
fincher je skvelý režisér, a obrázky urobil pekné, ale podľa mňa to nie je lepšia adaptácia.
Napůl trnu obavami, aby to nebyl průser, napůl jsem u vytržení, že ostatní komiksovky dopadly dobře a Whedon to přece nemůže podělat :)
krisa: ani v nejmenším, jejich filmy mám taky ráda :)