Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
K recenzentům - když to vezmu od východu - duro. S durem (halvně na csfd) často souzním a tak na něj dávám. Neznám moc lidi na kinema.sk, krom sarvena, ale jejich web mi přijde téměř dokonalý, tak tam zabrouzdám možná dokonce častěji než na otřesnou moviezone.
Mám rád Odvážné palce, i když si to u mě Fuka v posledních dnech trochu rozházel :-) Sem tam si dám Filu, ale někdy je to až moc filozofický. Pracovně pak čtu Honzu Gregora.
"Ten tvor s nízkými pudy!"
:-)
Menzel, Forman a Vláčil jsou dle mě naše největší režisérské persony.
:-)
Na TinTinovy jsem byl v 3D (v celém kině nás bylo asi 10 :D) a byla to paráda. Spousta skvělých nápadů a vychytaných detailů. A ta finální jízda, to byl taky pořádný majstrštyk.
Viděli jste Horrible bosses?
Už dlouho jsem se tak nezasmála při americké komedii. Některé vtípky byly trapné, ale ne tak trapné jako při pubertálních fekálních komediích. Můj šéf v té konkurenci vůbec není tak hrozný. :-)
Podle mého názoru průměrná komedie. Nic co urazí, ale také nic co by mi déle vydrželo v paměti. To už mě bavil víc Sandler po tři a třicáté - Zkus mě rozesmát...
Černobílý svět má v úmyslu skouknout.
Podle mého názoru průměrná komedie. Nic co urazí, ale také nic co by mi déle vydrželo v paměti. To už mě bavil víc Sandler po tři a třicáté - Zkus mě rozesmát...
Černobílý svět má v úmyslu zkouknout.