Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1334335337339340394

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Monte Karstark To spodní je kdo?
    Je to Jágr?
  • @Krisa
    Tsss, jo je (takové hokejové a bulvární gnoranství :wall: :-D )
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @brbr Já jsem si nebyla jistá, ta hlava mi přišla fakt dost divná.

Btw jsem nedávno šla po obchoďáku a koutkem oka jsem zahlédla fakt divného a ošklivého pána v obchodě s hodinkama a šperkama, no a byla to cedule Jardy Jágra. Jsem se fakt lekla :)
  • S takou tvárou fanfikcie explodujú.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Nevada po dlouhé době se mi hodně líbí trailer od Marvelu :) Strážci Galaxie šli mimo mě, ale Thora můžu a Natalie Portman mi nechybí, kdyby to bylo ještě víc stylovější a přepálené, vůbec by mi to nevadilo.
  • Neviem sa dočkať.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. dubna 2017
    Jako to herecké obsazení je brutální, ale...
    image
  • Michelle napsal(a):
    Nemůžu se dočkat té scény, kdy Law v rodinném filmu vyjeví svoje city vůči Deppovi :D Ale teď vážně - ten gay aspekt tam bude jenom silně naznačený. Stejně je škoda, že si nenechali Colina Farrella.
  • upraveno 13. dubna 2017
    @svoa00 to mě hodně mrzí, Colina Farrella žeru, závěrečné odhalení mi pokazilo film a pokračování už mě tak neberou :-D
  • @Dreamer Mě to taky mrzelo, zvlášť když Colin byl v tom filmu vážně dobrý. Ale stejný názor má dost lidí.
  • Jo, je to škoda. Chcem ho naspäť, aspoň ako toho skutočného Gravesa. Na druhú stranu nezaškodí vidieť Deppa aj v inej ako komediálne polohe. Možno ešte urobí v druhom filme slušný dojem. :-k
  • upraveno 14. dubna 2017
    Viděno Rogue One...slušné zklamání, takhle zbytečný film jsem už dlouho neviděla :-? Ta snaha o doják s postavami, které známe zhruba pět vteřin vůbec nefungovala. Všichni mi byli celkem ukradení, až na robota, který byl nejvíce lidskou postavou z celé party. Kolem plánů Hvězdy smrti byla spousta nelogických ptákovin, které bych odpustila filmu, který se nesnaží o jakési drsnější pojetí.Nebýt pěkných kulis a pomrkávání na fanoušky, byl by to spíš lehký podprůměr. Epizoda VII. se mi líbila mnohem více a CGI lidské postavy vypadaly bohužel dost nepřirozeně, to raději žádnou Leiu nebo přeobsadit postavu.

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Mno, snaha se tomu nedá upřít. Ale co z toho, když to všechno pošle do kelu jeden záběr na toho blbečka se světelným mečem s bočními záštitami (byť se ten záběr mohutně snaží o odkaz na Anakina z ep. III)...
  • Podle mně to vypadalo dobře i s ním. Pevne verím, že mu ten čas dodal na pôsobivosti ako hercovi tak i postave.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 15. dubna 2017
    @Nevada No ten záběr na jeho rozdrcenou masku by mohl naznačovat, že se to blbečka konečně zbavíme :D.
    @Dreamer A jak se ti líbilo tohle :twisted:
  • upraveno 15. dubna 2017
    Tyrion Lannister napsal(a):

@Nevada No ten záběr na jeho rozdrcenou masku by mohl naznačovat, že se to blbečka konečně zbavíme :D.

Já teda nechci kazit náladu těm, kdo Kylo Rena nemají rádi... ale bude tam rozhodně až do konce třetího dílu. Naštěstí, protože by tím opakovali jednu z chyb prequelové trilogie. Jeho příběh je propojený s Rey a zdá se, že velké téma teď bude rovnováha mezi temnou a světlou stranou síly. Ostatně i tu jeho samotnou story můžou vést hodně zajímavými způsoby, jeden z nich je opak příběhu Anakina. Je mi ale jasné, že přinejmenším Hana mu spousta lidí neodpustí :D
    @svoa00 Naděje umírá poslední :twisted:
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Ok, to jsem skutečně jedinej na fóru, komu Kylo nevadí a je vlastně rád, že tam není další stereotypní záporák jako třeba v prequelech :O
  • Sagart napsal(a):

Ok, to jsem skutečně jedinej na fóru, komu Kylo nevadí a je vlastně rád, že tam není další stereotypní záporák jako třeba v prequelech :O

Nie. Mne tiež nevadí. Zvykne robiť somariny, ale nevadí. A dúfam v zaujímavý vývoj postavy.
  • @Sagart Tak z toho, co jsem napsala, je snad jasné, že Kylo mi přijde zajímavý. Dělá blbosti a hodně z toho, co udělal, mu ostatní postavy ani diváci nemůžou odpustit, ale má šanci jako postava vyrůst.

Navíc jeho párování s Rey stojí za všechny prachy :D

image
  • Pri pohľade na ten obrázok musím súhlasiť. :-D
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @svoa00 takový to, když u posledního obrázku nejprve čtete: You nothing know...
  • upraveno 15. dubna 2017
    Sagart napsal(a):

@svoa00 takový to, když u posledního obrázku nejprve čtete: You nothing know...

Aj ty? :-D
  • Sagart napsal(a):

Mě taky nevadí. Rád fandím trapnozoufalým záporákům.. Po Vaderovi by stejně na nic lepšího a zlejšího nemohli přijít, tak proč tam nedat trapnozoufalého ubožáka... Škody může nadělat klidně i víc..
  • Mně se Kylo Ren taky líbí a meč se záštitou by snad mohla být první věc, která by mohla mít na světelném meči praktické využití a ztráty horních končetin přestanou být poznávacím znamením uživatelů světelného meče :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.