Ideální vládce
Všichni tušíme, kdo má právoplatný nárok na vládu po Robertovi I. Baratheonovi. Ale je tím nejvhodnějším? Komu fandíte vy? Kdo přinese říši mír a sjednotí ji před hrozbou přicházející zpoza Zdi? Který vládce zachrání Západozemí před zkázou?
Jde o vaše osobní preference, žádné "ten je právoplatný a basta", kdo by dle vás byl ideálním vládcem. Omezme se prosím na žijící hráče o trůny a ty, kteří přicházejí v úvahu.
Jde o vaše osobní preference, žádné "ten je právoplatný a basta", kdo by dle vás byl ideálním vládcem. Omezme se prosím na žijící hráče o trůny a ty, kteří přicházejí v úvahu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Myrcella, Tommen a Edrik jsou bastardi bez jakékoliv legitimity.
V anketě chybí někdo Jiný. ;-)
A jak to chceš dokázat? Udělat testy DNA? :-)
A co Tommen? Toho bys šoupla do války s vlastní sestrou
Do ankety ještě možná patří Jon Sníh, příznivci teorie R+L=J
Ještě by se mi líbil trojlístek Dany, Myrcella, Quentyne :-)
A co by tam jako dělal Myrcella? Že by tomuto nabízejícímu se královskému páru odnosila děcko? :-) Ale jak už jsem tu nastiňoval, varianta Dany+Quentyn, za zády Tyrion a Doran jako moudří vládci v pozadí, se mi moc zamlouvá.
A co by tam jako dělal Myrcella?
a pak, někdo se o ty dědice postarat musí
Ale ten zpusob je ... dost nevhodny. A spolcovani s M. ho nakonec stahne ke dnu, bohuzel.
Proč by válčil. Myrcella je starší, Myrcella dědí :-)
Tady nejsme v Dorne, tady jsme v Králově přístavišti. :))
To ale nemá žádnou relevanci. Kdyby v Sedmi královstvích existovala nějaká vesnice, kde je fojtem tradičně nejvyšší obyvatel, a přijel by tam ser Gregor Clegane, stal by se tímto automaticky králem Západozemí? :-)
Nezáleží na tom, kde je Tommen. Záleží na tom, že z Myrcelly se sňatkem stane Dorn(ka?) a může uplatňovat dornské právo. Když bude chtít... Rozhodně má