Kéž by se potkali...
Které postavy v sáze toužíte vidět v konfrontaci? Klidně i mrtvý/živý?
Například jsem kdesi četl, že Martin na jednom z interview řekl, že ho mrzí, že se nikdy nesetkají Cersei s Dany... což berte s rezervou, zdroj nejistý, ale... Já bych třeba chtěl, aby se Dany setkala s "Uchvatilelovým psem" Eddardem. Snad všechno spěje k tomu, že se setká s Jonem... a (to už začínám harlequinovitět) třeba... Targaryenská tradice sňatků v rámci nekalení krve by tomu odpovídala. Dále by se mohli potkat Jon s Ramsayem, aby trochu srovnal účty. Arya by mohla zfouknout Gregora (jestli to nakonec rozchodí) a taková Brienne by mohla navštívit lorda Freye.
Komentáře
Som na teba pyšná, srdiečko :D
Morbídna debata.. Ale Catelyn by jej pravdepodobne v tejto situácií len ticho prikývla.. kto mlčí svedčí :D
Melisandře by spokojeností žhnula očka, že má konečně na dosah pravou královskou krev, navíc ještě plnou magie. A pak by jen zírala, jak by se Ellaria pokusila zabít Cersei, Daenerys by přitom zmateně vykřikovala o uchvatitelových psích (a fenách), zatímco Cersei by se je snažila zlikvidovat pro jistotu všechny.
Proč hned tak tragický scénář? Chmur by jim vysvětlil, jak efektně a efektivně řeší problémy skupina bonobů a byli bychom všichni v naprosté pohodičce.
Tak mne napadá - šla by do toho vůbec Ellaria? Koneckonců, s Oberynem se dá dost těžko soupeřit :)
Jistě by řekla - Jistě můj milený, dejte si další death match v piškvorkách :-D
To ja nájsť svoju ženu s Daenerys, Cercei a Melli vo vani... Tak vysadím niektoré lieky :D
A které ? :-o Rohypnol ? :-)