Kéž by se potkali...

upraveno 6. listopadu 2010 v Spekulace

Které postavy v sáze toužíte vidět v konfrontaci? Klidně i mrtvý/živý?

Například jsem kdesi četl, že Martin na jednom z interview řekl, že ho mrzí, že se nikdy nesetkají Cersei s Dany... což berte s rezervou, zdroj nejistý, ale... Já bych třeba chtěl, aby se Dany setkala s "Uchvatilelovým psem" Eddardem. Snad všechno spěje k tomu, že se setká s Jonem... a (to už začínám harlequinovitět) třeba... Targaryenská tradice sňatků v rámci nekalení krve by tomu odpovídala. Dále by se mohli potkat Jon s Ramsayem, aby trochu srovnal účty. Arya by mohla zfouknout Gregora (jestli to nakonec rozchodí) a taková Brienne by mohla navštívit lorda Freye.

1457910

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 24. dubna 2012
    Myslim, že Markrabě Klaus z Proseka přitom nemá pokrytou hlavu.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 25. dubna 2012
    brbr napsal(a):

hm, není to v tom barelu spíš Václav? (ne že by to nebylo pro danou diskuzi fuk)
    mimochodem taky vám trochu připomíná Haringtona? :)

Právě jsem se rozplakala :D:D:D
  • upraveno 25. dubna 2012
    Krisa napsal(a):

brbr napsal(a):

hm, není to v tom barelu spíš Václav? (ne že by to nebylo pro danou diskuzi fuk)
    mimochodem taky vám trochu připomíná Haringtona? :)

Právě jsem se rozplakala :D:D:D
    ale no tak, je to jenom malilinko ;-)
    Co ju strašíte :-)
    Nenech se rozhodit, Kriso, není to Harrington, fakt není a jestli je tam podoba, tak jen proto, že má Přemyslovské předky a to zase není tak zlé, ne? :-)
    upraveno 25. dubna 2012
    Jo, bacha na Krisku - v pondělí se dozvěděla, že jí 7 let bolí hlava každý den, protože se rozčiluje :D Takže chodit po špičkách, jinak bouchnu! :)))
    Hlavně nebouchej hlavou do zdi - by se ti přitížilo :-)
    upraveno 25. dubna 2012
    Při Krisině páře a tvrdohlavosti by se mohlo vyvrátit jedno ustálené tvrzení o hlavě a zdi :)
    Hlavou zeď neprorazíš. Pokud není ze sádrokartonu....
    flankere, kdybys věděl, kolik Zdí kapitulovalo před mou hlavinkou a to mne ještě ani nezačla bolet....:-)
    autor toho rčení byl "uhozený" žabař :-p
    upraveno 25. dubna 2012
    Taky si myslím, že to neplatí - když jsme byli s bratrem malí, měli jsme příčku mezi spacím a hracím pokojem z takového měkkého papundeklu a táta jí jednou hlavou prorazil (a to se jen opřel). Jako zakrývačku jsme dostali terč na míčky se suchým zipem :)
    upraveno 25. dubna 2012
    Jarla: Že tys žila nějaký čas v jurtách ? :)
    Krisa: Ten terč máme na chatě dodneška, jen ty míčky už nějak odešly.
    :-D to po mně jednou bratřík střílel lukem z laminátu a schytaly to dveře, tak je prokopl (překližka, dřevotříska, překližka) a zakryli jsme to vélikým plakátem Barbara Conana z jedné a Rambem z druhé a rodiče na to přišli až po patnácti letech, když byl plakát sundán :-D
    flanker.27 napsal(a):

Jarla: Že tys žila nějaký čas v jurtách ? :)
    Krisa: Ten terč máme na chatě dodneška, jen ty míčky už nějak odešly.

flankere - tys poznal, že prababi byla zpoza Uralu? :-D
    upraveno 25. dubna 2012
    Se ségrou jsme se hodně prali, ale většinou jsem kupodivu nepoužili žádný pomocný předmět :)

Ale děda s oblibou vyprávěl, jak kdysi ségře věnoval dětskej revolver, co se z něj vystřelovaly pružinkou takový umělohmotný kapsle. Táta jí pak něco zakázal či co, tak se ségra naštvala, vzala revolver a nasázela do něj celej válec :)))

Jarla: No jasně, mě neoklameš :)
    upraveno 25. dubna 2012
    flanker.27: My terč vyhodili, protože opadaly sucháče z míčků a terč bez něčeho, co by se něj dalo házet nám přišel k ničemu :).
    Brácha zas jednou prohodil skleněnou výplní dveří pytlík s bačkorama - utekla jsem mu po schodech a zamkla...a on mě chtěl vylekat ránou do dveří :D
    Vylekat já blbě četla "vylákat" :-))
    jo bratřík taky kdysi prokopl sklo ve dveřích a našim jsme řekli, že nesl misku s masem psounovi na balkón a zakopl :-) ale neuvěřili...c-c-c
    upraveno 25. dubna 2012
    Jarla: Tak to mojí geniální výmluvě uvěřili. Teď si ale nejsem jistá, jestli jsme použili variantu A) rozlítnutí dveří, náraz dvěří do zdi, vysypání skla, nebo B) padání dozadu ze schodů a proražení loktem :)))
    my jsme kdysi stavěli dům(bylo mi 5 let) a těsně po vylití základů jsem stál u kraje tý jámy a bratranec(o 10 let starší) mi ze srandy řekl, že můžu ještě klidně o krok popojít... - no, já popošel - a zahučel do toho čerstvýho betonu... :-D
    Stark z hor napsal(a):

my jsme kdysi stavěli dům(bylo mi 5 let) a těsně po vylití základů jsem stál u kraje tý jámy a bratranec(o 10 let starší) mi ze srandy řekl, že můžu ještě klidně o krok popojít... - no, já popošel - a zahučel do toho čerstvýho betonu... :-D

A nemohl utéct z místa činu :-D
    upraveno 25. dubna 2012
    To mi připomíná historku mého otce: když byl malý a stavěli dům, tak s dědou betonovali chodník. Druhý den se na něm objevily velké stopy, táta měl největší nohu z rodiny, ale doteď nepřiznal, že tam prošel on :D
    cche - to si bratr kdysi půjčil mé triko Guns n roses a ze školy se vrátil bez něj - to znamená - pod bundou neměl NIC! A dodnes o mi odmítá říct, kde to triko skončilo a to je mu 30!
    upraveno 25. dubna 2012
    Dal ho nějaký holce, to je jasný....
    Vidíš - to mne například nikdy nenapadlo :-) vyloučili jsme totiž možnost, že by mu ho někdo byl schopen vzít....on zkrátka nebyl ten typ, kterému by šlo něco vzít proti jeho vůli a přežít :-)
    versi, že mu ho někdo ukradl (když ho měl na sobě a ani si toho nevšiml) jsme mu totiž nezbaštili :-D
    Jarla: Ta Tvoje poslední verze se s flankerovou teorií nevylučuje, ale doplňuje...
    Isca napsal(a):

Jarla: Ta Tvoje poslední verze se s flankerovou teorií nevylučuje, ale doplňuje...

To jako, že mu ho v páté třídě stáhla nějaká dívenka a on se nechal ? :-)
    Tu pátou třídu jsi zatajila :) To se asi ještě nemohl dostat do situace, kdy by při blízkém kontaktu s děvčetem neviděl a neslyšel :)
    Isca napsal(a):

Tu pátou třídu jsi zatajila :) To se asi ještě nemohl dostat do situace, kdy by při blízkém kontaktu s děvčetem neviděl a neslyšel :)

To těžko říct, ale stejně je to stopa....vždy byl v darech velkorysý...nejraději rozdával z mého...třeba moje zlaté hodinky nám byla vrátit matka jedné Simonky :-D
    upraveno 25. dubna 2012
    Jarla: Něco podobného se stalo mému bratrovi - když byl na 1. stupni ZŠ, dělaly se kalhoty s odepínacími nohavicemi (na zip, byl z nich kraťasy) a bratr několikrát přišel domů bez nohavic, aniž by tušil, kde by mohly být :D
    To je taky sci-fi :-D a jak si to vysvětluješ?
    upraveno 25. dubna 2012
    To se někdy ztratí miliardy a nikdo neví, kde by mohly být...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.