Kéž by se potkali...

upraveno 6. listopadu 2010 v Spekulace

Které postavy v sáze toužíte vidět v konfrontaci? Klidně i mrtvý/živý?

Například jsem kdesi četl, že Martin na jednom z interview řekl, že ho mrzí, že se nikdy nesetkají Cersei s Dany... což berte s rezervou, zdroj nejistý, ale... Já bych třeba chtěl, aby se Dany setkala s "Uchvatilelovým psem" Eddardem. Snad všechno spěje k tomu, že se setká s Jonem... a (to už začínám harlequinovitět) třeba... Targaryenská tradice sňatků v rámci nekalení krve by tomu odpovídala. Dále by se mohli potkat Jon s Ramsayem, aby trochu srovnal účty. Arya by mohla zfouknout Gregora (jestli to nakonec rozchodí) a taková Brienne by mohla navštívit lorda Freye.

1456810

Komentáře

• upraveno 25. dubna 2012
    Tak s těma by se chtěl potkat každý :-D
  • upraveno 7. května 2012
    Robb a Theon-Reek s tím jeho "I should have died with him." a "You know my name.".
    Miss Utahraptor napsal(a):

Robb a Theon-Reek s tím jeho "I should have died with him." a "You know my name.".

Myslím, že Robb by tomu ubožátku usek hlavičku ;)
    svoa00 napsal(a):

A ubožátko by se radovalo, že Robb zná jeho jméno... ;D

svoa00 napsal(a):

A ještě by poděkovalo :D
    svoa00 napsal(a):

svoa00 napsal(a):

A ještě by poděkovalo :D
    :D
    Já bych si přál, aby se potkali !!! POZOR - spoiler jako prase, pro ty co nečetli !!! Aegon a Dany - by mě zajímalo, jestli by se alespoň pozdravili než by na to skočili :-)
    Jon s Branem, Aryou a Rickonem - i když s Branem se už možná nepotká nikdo :-)))
    a pak logicky - poslední Frey s Chundeláčem :-)

Stark z hor napsal(a):

... Aegon a Dany - by mě zajímalo, jestli by se alespoň pozdravili než by na to skočili :-) ...

... než by PO SOBĚ skočili....
    "Železný trůn je můj! Jsem synem dědice!"
    "Železný trůn je po právu můj! Jsem Matka draků!!!"
    "Já jsem krev draka!"
    "Ne, já jsem krev draka!"

"Ne, já!"
    "Ne, já!"
    "Ne!"
    "Ne!"
    "Ano..."
    "Ano..."
    "Oh..."
    Oh..."
    "Ooooh..."
    (samozřejmě vše v rámci zachování čistoty krevní linie)
    Stark z hor napsal(a):

... Aegon a Dany - by mě zajímalo, jestli by se alespoň pozdravili než by na to skočili :-) ...

... než by PO SOBĚ skočili....
    "Železný trůn je můj! Jsem synem dědice!"
    "Železný trůn je po právu můj! Jsem Matka draků!!!"
    Stark z hor napsal(a):

... Jon s Branem, Aryou a Rickonem - i když s Branem se už možná nepotká nikdo :-))) ...

S Jonem taky... :(
    Stark z hor napsal(a):

... a pak logicky - poslední Frey s Chundeláčem :-)

Aby poslední nebyla Roslin nebo Olyvar. To by byla škoda.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 7. května 2012
    Stark z hor: Vidím, že ty to máš už pekne premyslené :D

Alebo skôr..

,,Je můj.."
    ,,Né můj.."
    "Ne!"
    "Ne!"
    ,,Je mi to líto..."

• paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 7. května 2012
    Stark z hor napsal(a):

POZOR - spoiler jako prase, pro ty co nečetli !!! Aegon a Dany - by mě zajímalo, jestli by se alespoň pozdravili než by na to skočili :-)

Na tuto část se těším jak na nic jiného, takže doufám, že se v knize potkají... jsem zvědav na Danyin výraz :))
    další velký spoiler:
    Nehorázně mě vytočila reakce Dany na příjezd Quentina a joho "deal" který House of Martell podepsali po svržení Aeryse.
    Barristan: "This changes everything"
    Dany: "This changes nothing"
    Tak jsem zvědav jak bude reagovat na Aegona, to už z ní snad vypadne něco jiného než "This changes nothing"
  • upraveno 18. května 2012
    Bronn a Hora v souboji.
    Zrovna jsem znovu četla Bronnův souboj se serem Vardisem a ...
    Představovala bych si to obdobně jako když bojoval Hora s Oberynem se dvěma významnými rozdíly- Bronn by měl meč místo kopí a nenechal by si rozmlátit hlavu na kaši, protože by mu chyběla zaslepenost způsobená honbou za pomstou (čímž neříkám, že by určitě vyhrál)...
    Ta představa se mi líbí.... ;D
  • upraveno 20. května 2012
    Loras Tyrell a Joffrey B. ... to by byl souboj! :D
  • upraveno 21. května 2012
    Arianus: Souboj? Ječící Joffrey by upustil kuši a uháněl shánět Psa, nebo se schovat mamince pod sukni (popřípadě obojí). ;D
    No Joffrey není hrdina, nevím proč teda s Lorasem, přál bych mu mnohem lepší soupeře, kteří by si s ním pohráli :D
    Joffrey a Tyrion?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 21. května 2012
    Joffrey a UnCat?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 21. května 2012
    Krisa: unJoffrey a unCat si chcela povedať (BTW: nechcem vyzerať retardovane a detinsky, ale uncat znie desne ako meno pokémona .D )
    Yeaa UnCat. :D
  • upraveno 21. července 2012
    Tak tady je, chlapce, máte. Lidi sice kreslit neumím, ale tohle nešlo nezkusit. :D
    Joff × Vis
  • Já bych chtěl fight khal Drogo vs. Gregor Clegane.
  • @JoffreyWater sázím na Gregora
  • A vůbec je spousta postav u kterých bych chtěl fighty. Jaime když měl ještě obě ruce vs. Gregor, Sandor, Oberyn, Bronn, Barristan... Taky by se mi líbilo setkání mezi otcem a synem Mormontovými.
  • @Everett_Young U Droga mi zase přijde že je rychlejší a obratnější než Gregor, ale Gregora by zase možná zachránilo brnění.
  • upraveno 25. května 2014
    @JoffreyWater Jaime když měl ještě obě ruce vs. Gregor - tohle zrovna bylo v knize. Jaime byl sice nejlepší šermíř, ale těžko by bojoval Gregorem. Gregor je obrovskej disponující brutální silou. Tím pádem víc toho snese a jeho údery jsou daleko tvrdší. Nadruhou stranu nemůže disponovat velkou obratností, kvůli jeho proporcím. Jaime byl cvičenej v boji v plátové zbroji, takže neni navyklí na styl boje co měl Oberyn.

V dalších tvých případech by vyhrával Bronn nebo Oberyn, jelikož nebojují oba dva čestně jako rytíři. Preferují účelnost před ctí.
  • @M1on U Bronna si nejsem jistý, Jaime je taky svině když chce a přeci jenom Bronn je sice dobrý, ale nemyslím, že by byl až tak dobrý. Oberyn by myslím neměl s Jaimem problém, a stačilo by mu jedno větší škrábnutí. Co se týká Gregora, tam by to bylo hodně o štěstí. Jaime už jednou ustál (čti přežil ale nevyhrál) boj s podobně velkým chlapem, ale Gregorovi by stačila jedna jediná šťastná rána, což proti rytíři v plné zbroji není až tak těžké.
    @Everett_Young
    Jaime už jednou ustál (čti přežil ale nevyhrál) boj s podobně velkým chlapem,
    To byl kdo, už jsem to zapoměl?
    U Bronna si nejsem jistý, Jaime je taky svině
    S tímhle si mě taky zviklal nebo spíš tahle kombinace mě nenapadla.
    Ja by som chcela aby sa Tyrion stretol s Tyšou. Aby sme videli akú poriadnu facku od nej dostane :-)
  • @Everett_Young U Oberyn vs Jaime záleží na použití jedu a doba jeho účinku. Oberyn by musel použít jed s co nejrychlejším nástupem účinku. Ono kopí proti meči není nejlepší volba (Já si teda Oberyna představoval ještě s malým kulatým štítem, ale i ten by mu stejnak nepomoh, pokud by měl Jaime meč a štít)
  • @M1on Oberyn nemusí používat jen kopí, může klidně i meč, ale pokud vím, tak po souboji s tím lordem po kterém se Oberynovi začalo říkat Rudá Zmije měl také meč a ten lord zemřel až později po boji na otravu od Oberynova meče. Proti Gregorovi je Kopí ideální zbraň, obzvlášť při použití kopí čínského stylu, ne té neohrabané evropské zrůdnosti. Vysoký muž s nímž bojoval Jaime byl The Smiling Knight
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.