Kéž by se potkali...
Které postavy v sáze toužíte vidět v konfrontaci? Klidně i mrtvý/živý?
Například jsem kdesi četl, že Martin na jednom z interview řekl, že ho mrzí, že se nikdy nesetkají Cersei s Dany... což berte s rezervou, zdroj nejistý, ale... Já bych třeba chtěl, aby se Dany setkala s "Uchvatilelovým psem" Eddardem. Snad všechno spěje k tomu, že se setká s Jonem... a (to už začínám harlequinovitět) třeba... Targaryenská tradice sňatků v rámci nekalení krve by tomu odpovídala. Dále by se mohli potkat Jon s Ramsayem, aby trochu srovnal účty. Arya by mohla zfouknout Gregora (jestli to nakonec rozchodí) a taková Brienne by mohla navštívit lorda Freye.
Komentáře
Jon s Branem, Aryou a Rickonem - i když s Branem se už možná nepotká nikdo :-)))
a pak logicky - poslední Frey s Chundeláčem :-)
"Ne, já jsem krev draka!"
"Ne, já!"
"Ne, já!"
"Ne!"
"Ne!"
"Ano..."
"Ano..."
"Oh..."
Oh..."
"Ooooh..."
(samozřejmě vše v rámci zachování čistoty krevní linie)
"Železný trůn je můj! Jsem synem dědice!"
"Železný trůn je po právu můj! Jsem Matka draků!!!" :D S Jonem taky... :( Aby poslední nebyla Roslin nebo Olyvar. To by byla škoda.
Alebo skôr..
,,Je můj.."
,,Né můj.."
"Ne!"
"Ne!"
,,Je mi to líto..."
:D
další velký spoiler:
Nehorázně mě vytočila reakce Dany na příjezd Quentina a joho "deal" který House of Martell podepsali po svržení Aeryse.
Barristan: "This changes everything"
Dany: "This changes nothing"
Tak jsem zvědav jak bude reagovat na Aegona, to už z ní snad vypadne něco jiného než "This changes nothing"
Zrovna jsem znovu četla Bronnův souboj se serem Vardisem a ...
Představovala bych si to obdobně jako když bojoval Hora s Oberynem se dvěma významnými rozdíly- Bronn by měl meč místo kopí a nenechal by si rozmlátit hlavu na kaši, protože by mu chyběla zaslepenost způsobená honbou za pomstou (čímž neříkám, že by určitě vyhrál)...
Ta představa se mi líbí.... ;D
V dalších tvých případech by vyhrával Bronn nebo Oberyn, jelikož nebojují oba dva čestně jako rytíři. Preferují účelnost před ctí.