Kéž by se potkali...
Které postavy v sáze toužíte vidět v konfrontaci? Klidně i mrtvý/živý?
Například jsem kdesi četl, že Martin na jednom z interview řekl, že ho mrzí, že se nikdy nesetkají Cersei s Dany... což berte s rezervou, zdroj nejistý, ale... Já bych třeba chtěl, aby se Dany setkala s "Uchvatilelovým psem" Eddardem. Snad všechno spěje k tomu, že se setká s Jonem... a (to už začínám harlequinovitět) třeba... Targaryenská tradice sňatků v rámci nekalení krve by tomu odpovídala. Dále by se mohli potkat Jon s Ramsayem, aby trochu srovnal účty. Arya by mohla zfouknout Gregora (jestli to nakonec rozchodí) a taková Brienne by mohla navštívit lorda Freye.
Komentáře
Ano, Drogovi se v boje muže proti muži málokdo vyrovná, ale bojový styl Dothraků+ostatních nýmandů z Essosu je oproti westerosu dost jiný.
Jinak zmiňovaná unCat se starým Walderem :twisted: , Dany a Jon, Dany a Aegon, Briene se Sansou nebo Aryou.
Už když jsem četl kapitoly Briene, tak jsem si říkal že s Aryou jsou si v mnohém podobné (teda hlavně v tom odmítání ženství), že kdyby Arya nemusela vzhledem k okolnostem tak rychle dospět a dopadnout tvrdě na hubu, tak by vyrůstala asi jako Briene, snad by teda nebyla tak naivní co se týká lidí jako Renly, apod. na to je přebornice Sansa :D