Hostina pro vrány
Čtvrtý díl ságy ledu a ohně.
Anotace
Po staletích krutých zápasů a osudových zrad se sedm mocností vládnoucích jedné říši navzájem zdecimovalo natolik, že jim nezbývá než nyní žít v tísnivém příměří. Nebo to tak alespoň vypadá…
Pár jedinců si stále ještě dělá nárok na kdysi zoufale žádaný “Železný trůn”, ale jsou příliš slabí nebo vzdálení, než aby se jim to mohlo podařit. Válka, která zuřila tak...
Číst celý článek zde
Anotace
Po staletích krutých zápasů a osudových zrad se sedm mocností vládnoucích jedné říši navzájem zdecimovalo natolik, že jim nezbývá než nyní žít v tísnivém příměří. Nebo to tak alespoň vypadá…
Pár jedinců si stále ještě dělá nárok na kdysi zoufale žádaný “Železný trůn”, ale jsou příliš slabí nebo vzdálení, než aby se jim to mohlo podařit. Válka, která zuřila tak...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
(Pred vydaním Tanca)
,,Prežije vôbec nejaká postava Pieseň?"
,,Samozrejme že nie, vlastne všetky postavy zabijem už na konci knihy Tanec s drakmi. Kniha Vichry zimy bude 1000-stranové rozprávanie o snehu vetrom prefukuávaného naprieč radami náhrobkov."
Po anglicky to znelo vtipnejšie, niečo v zmysle: ,,The Winds of Winter will be 1000-page descripton of snow blown by wind through orders of gravestones."
Čiže išlo o vtip/sarkazmus. Môže však ísť aj o iný výrok.
Nic proti puťkám od sporáku...:-)
Modráky jsou tepláky, nebo džíny?
Abych nebyl úplně off-topic, tak Hostina u mě zatím vede nad Tancem, do kterého se s výjimkou Jonových kapitol stále nějak nedokážu začíst.
Tanec mi přišel lepší než Hostina, protože v něm byly Jonovy kapitoly. V Hostině mi sála krev hlavně Cersei, její kapitoly mi přinášely skoro až fyzické útrpení - nemám ráda mrchy a šáhlý mrchy tuplem.