GRRM odevzdal asi 1000 stran své editorce, které už jsou z jeho strany neměnné a nebudou mu prý vráceny :-) Pak ještě prý existuje několik set stran nedokončených kapitol, na kterých pracuje, ale některé z nich budou patřit do dalších dílů. Editorka očekává, že celý Tanec se k ní dostanu někdy kolem října a listopadu.
Heade, až se do toho dáš, nezapomeň, že Arya je nejoblíbenější postava, s ní to celé stojí a padá. Věřím, že tento trend udržíš ;-)
Co se týče novinek, GRRM v týdnu zase psal, že dokončil nějakou část, ale už mě skoro ani nebaví to sledovat (no dobře, to trochu přehánim), natožpak o tom psát reporty (ale tohle sedí).
som si prečítal nostalgicko/masochisticky IF update na Martinovej stárnke. je datovaný 1. januára 2008 a píše o tom ako dlho to trvá, ale snáď to do leta bude.
Komentáře
SPOILER!!!!
všimli ste si ako bol popísaný bran a hodor? hodor s jedným okom? žeby dokopy tvorili trojokú vranu?
Jestli GRRM nedokončí Tanec letos, tak ho nedokončí nikdy. To je můj osobní odhad. No nic, dopíšu si ho sám.
súhlas s heavym.
Co se týče novinek, GRRM v týdnu zase psal, že dokončil nějakou část, ale už mě skoro ani nebaví to sledovat (no dobře, to trochu přehánim), natožpak o tom psát reporty (ale tohle sedí).
Doufam, že s timhle u nás nevyrukuje Paroubek, to bych měl vážný Dilema :-)
končí január 2010 a winter is comming... :(
(I to je možná varianta):-)