Komiks Potulný rytíř
Ukázka z komiksové zpracování povídky G.R.R.Martina z prostředí Písně ledu a ohně, odehrávající se necelých sto let před událostmi v ní zachycených.
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
jen bych se chtel zeptat, kde se da stahnout tenhle komiks - vsech sest dilu v anglictine. Dik
PS: Jinak rozhodne Letovu praci velmi chvalim.
A viete kde na nete je k dispozícii v anglicitne aspon?
Nemám na mysli komiks, ale pôvodnú poviedku.
Dak
Hned svým prvním příspěvkem na těchto stránkách budu asi rýpat, ale...
Víte vy co to je, začít číst pěkný komiks, jenž je dobře přeložen a který nemá pokračování? To je jako když sbalíte v knajpě holčinu co po vás celý večer kouká, ona si vás dovádí domů a zabouchne vám dveře od bytu před nosem. A víte vy co to je, když zjistíte že tento komiks sic v angličtině dal Alek na fórum, ale odkazy nejsou funkční? To je jako když vám ta holka druhý den zavolá, omluví se že má přítele, ale dohodí vám svojí kamarádku, která již není tak pěkná, chytrá a milá, přece ale pořád příjemná společnost. A ta vám provede ještě něco horšího. Co to tu nebudu popisovat, bo to mohou číst i dítka školou povinná.
Takže teď jsem si trošku rýpnul a k tomu hlavnímu. Protože nechci otravovat s překladem, zvlášť když Léto psal jinde něco o své vytíženosti, je možné abys to znovu uploadnul? Kamkoliv. Já bych oprášil slovník i znalosti anglického jazyka a s radostí to dočetl.
A abyste neřekli, že jsem jen negativní. Již dlouho jsem chtěl pochválit stránky jako celek, i fórum, které si udržuje kvalitní úroveň jak příspěvků tak přispěvatelů. Tímto tak činím. Tak teď jsem se zařadil do dlouhé řady pochlebníků a můžu to zakončit zvoláním: "Bože to je ale dlouho, než ta kniha vyjde." Ehm...
S pozdravem.
Vesemir
Nevím, jaké jsou plány Léta. Včera se tu po dlouhé době zase objevil, tak je možná ještě nějaká naděje na překlad. To musí říct on sám. Já se k tomu nechystám, skromně musím uznat, že bych nikdy nedokázal udržet tu úroveň překladu jím nastavenou.
Komiks jsem znovu nahrál na původní umístění, tak tahej, dokud zase záhadně nezmizí. :-)
Dík za pochlebování, jsem rád, že se stránky líbí a že ses připojil.
Co se týče komiksu, vyšel myslím i ten druhý díl, třetí asi ještě ne. A pokud jde o další díly, GRRM je nevylučuje, ale teď se soustředí na Ságu ledu a ohně.
Lukyn
http://lukynovo.blogspot.com/2011/02/hedge-knight-potulny-rytir-i-ii-comix.html
Ty ostatní, to je věc jiná.