Crusader: Tak to netušim, ke mně se to dostalo přes nějakou dobrou duši. Uvažoval jsem, že bych do galerie dal i tu anglickou verzi, ale zaprvý jsem netušil, že by byl zájem a zadruhý, nechtěl jsem až tak úplně porušovat autorský práva. Ta česká verze má alespoň nějakou přidanou hodnotu a vzhledem k tomu, že u nás se vydání nechystá...no, ještě to promyslim a dam vědět. ;)
keď už sme pri tom, nepreloží niekto (Leto? :D) poviedku Sworn Sword? A viete kde na nete je k dispozícii v anglicitne aspon? Nemám na mysli komiks, ale pôvodnú poviedku. Dak
Mám přeložený kousek ze začátku, zvažuji, že bych se do toho mohl znova pustit, i když je to nepěkně dlouhé. :-) A předtím mám v úmyslu dodělat i ten zatracepený komiks. Ale to až za týden nebo dva, nyní mám plné tlapy práce se zkouškovým. Anglický Sworn Sword jsem stáhnul tuším nějak po DC++, spolu s ostatními Martinovými knihami. Ale je to už dost dlouho. Kdybys ho nemohl najít, nahraju ho na net.
Ju já hlupák na tu povídku pak narazil a už ji mám přečtenou. Ale ten komiks si přesto stáhnu, animace se mi líbila. Nicméně teď budu asi vypadat jako hlupák, ale ono je příběhů o Dunkovi vícero? Jaké a co? Vím že vypadám hloupěji než syn vesnického idiota a televizní rosničky, ale při mém štěstí bych zase půl roku stahoval něco jiného. :))
Velice děkuji za pomoc a invenci. Jak tobě tak samozřejmě velmi i Létovy. Jenže se nejspíš zase nedostanu k tomu učení na státnice. Nu holt každý máme své priority, že? :)
Hmm, tak směle do toho! Pokud potřebuješ ještě něco, originál a překlad Potulného rytíře, dej vědět - případně se kdykoli ozvi, tady, PMka, mail (viz patička webu). Ať se daří...
hmmm...warez forum ? torrent :)) stějně si knížky čtu na netu v pdf. a až podle toho jestli se mě to líbilo tak si jí koupím do knihovničky a přečtu znovu
Technická poznámka: Kapitoly, které zveřejnil sám GRRM jako ochutnávku (a překládal Léto) by asi teoreticky mohly zůstat. Je to podobná situace, jako když si na ně kliknete na jeho stránce a dáte Google translator (jen výrazně lepší :-)
Komentáře
jen bych se chtel zeptat, kde se da stahnout tenhle komiks - vsech sest dilu v anglictine. Dik
PS: Jinak rozhodne Letovu praci velmi chvalim.
A viete kde na nete je k dispozícii v anglicitne aspon?
Nemám na mysli komiks, ale pôvodnú poviedku.
Dak
Ty ostatní, to je věc jiná.