Happy end
Neda se prehlednout, ze vsichni spekulujete ze saga skonci tak, ze se Jon ozeni s Dany. Jenze ktera prace GRRM koncila happyendem nebo stastne? Behem cteni Pisne mi pripada, ze vsichni Starkovic se stanou nastroji k ukonceni valky ale panovniky ne, Jediny panovnik ze Starku me napada malicky Rickon. Protoze vsichni maji svou ulohu, Bran - magie, Sansa - politika, Arya - assasinsky stin, Robb byl valecnik a na Jonovi bude braneni Severu (mozna diky tomu ze je Targanyen mu pomuze brani i Dany). Ale Rickon je jeste maly, jeho cas teprve prijde a co na nej bude zbyvat kdyz mu sourozenci vycisti pole? Myslim, ze vladnuti.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Tyrion by mohl najít svoji děvku nebo zamilovat se do Penny nebo tak něco. Arya by si měla uvědomit, že pro ni Arya Stark něco znamená a nechce být bezejmennou tváří. Mellisandra by měla vyhrát na temnotou, nebo zemřít v boji, Uncat odpustit atd.
Příběh Aryi a její budoucí rozhodnutí má velký emotivní potenciál, koneckonců je to frustrované, psychicky narušené dítě. Mellisandra asi vyhraje nad temnotou - a umře. Uncat neodpustí a úplně ji chápu.
svoa: souhlas. Minimálně Tyriona by měl nechat přežít a nechat ho najít, co hledá.
Krisa: Já zase nemám ráda nedočtené knížky. I když mě nebaví, pak mě trápí, že nevím, jak to skončilo. :-)
Mám sice přečtený jen jeden díl z Písně, ale určitě bych si přála aby tam hlavně nedošlo k nějakému zkratkovitému nelogismu, který by čtenáře vytočil doběla a hodil do kopru celou ságu. :-( Toho se ale všeobecně bojím u příběhů na pokračování, takže si myslím, že je to takové univerzální.
(to "holka" si neber osobně :) )
Ale Martin bude chtít určitě navázat na HBO, využít Ross a tak. :-)
On sa potrebuje aj nejako inteligencne vyzit :)
A Tyrion a Penny neee.
Možná se teď v sobotu na Fan City bouchnu přes kapsu a koupím si Střet králů. Ale pak asi nebudu moct domů. :-D
Čítal som kdesi, že ide o pôvodne Nórsky stará žáner, krotý sa neskôr ujal ako rozprávanie viacerých generácií (teda také historické veci, ako tu môžeme vidieť život mladej dievčiny Sansi, starého Neda, čo zažil vojnu, tiež celkom starého Tyriona a zase späť k mladej generácií ala Bran a pod.) Od teba čítam, že vraj ide vlastne tiež o historické rozprávanie alebo niečo tomu podobné. Nu a moja prvá teória ešte pred týmto bola, že ako je trilógia trojdielna, sága je sedemdielna (nejako mi to logicky išlo).
Ja len tak, že všetci hovoria, že Twilight je sága, ale pritom sa zameriava hlavne len na generáciu tej dievčiny (Bella? Becca? čosi na B) a má to až grcvyvolávajúco plytký dej.
fakt ti nič nezakazujem. myslím, že som nepoužil ani také slovo, ani ekvivalent. chápem, že fórum ma svoju atraktivitu, len proste som súhlasil s názorom, že ti tu hrozia info, ktoré je škoda sa dozvedieť takto. to je všetko.
Still better happyend...
Kto vidí námet na sadu nekončiacich sa vtípkov ktoré budú adresované na Pieseň? :D
takto to nechám čisto na teba, sorry za ochranársky pud.
A na ty lehké direktivy jsem trošku alergická, tak se omlouvám.
Znova som si spomenul na scénku "Na tomhle městě je něco zvláštního.. A ja musím přijít na to co..."