Happy end
Neda se prehlednout, ze vsichni spekulujete ze saga skonci tak, ze se Jon ozeni s Dany. Jenze ktera prace GRRM koncila happyendem nebo stastne? Behem cteni Pisne mi pripada, ze vsichni Starkovic se stanou nastroji k ukonceni valky ale panovniky ne, Jediny panovnik ze Starku me napada malicky Rickon. Protoze vsichni maji svou ulohu, Bran - magie, Sansa - politika, Arya - assasinsky stin, Robb byl valecnik a na Jonovi bude braneni Severu (mozna diky tomu ze je Targanyen mu pomuze brani i Dany). Ale Rickon je jeste maly, jeho cas teprve prijde a co na nej bude zbyvat kdyz mu sourozenci vycisti pole? Myslim, ze vladnuti.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale i tak mám seriálů ke koukání až až...
2. ano, tady je problém, ale spíše v nevzdělanosti - napsat čestné prohlášení je otázka pár minut
3. Soused může napsat co chce, otázka zní, jestli přijímač mám či nikoli (pokud ano, pak je ta pokuta zcela na místě...) a určitě to ČT nemůže napařit na základě udání, otázkou je, jestli vůbec má možnost to reálně ověřit.
Třeba já byl asi rok bez TV a ač vlastním komp, tak netu se doma vyhýbám... ale než jednat s byrokraty, tak jsem to ani neodhlašoval... (a tehdy to možná platilo trochu jinak...)
To by mě právě zajímalo, ty si do čestného prohlášení můžeš napsat co chceš. Udání souseda by se během dokazování určitě dalo použít, ale Česká televize ti přece nemůže lézt do bytu. Budou tedy obcházet ostatní sousedy, jestli tě taky píchnou? Je to zapeklité. Ale moc lidí soudy s ČT kvůli poplatků nevyhrálo. /a možná je na čase toto okénko uzavřít/
Ale v skutočnosti je Iago Petyr Baelish.
YESSS!