Happy end
Neda se prehlednout, ze vsichni spekulujete ze saga skonci tak, ze se Jon ozeni s Dany. Jenze ktera prace GRRM koncila happyendem nebo stastne? Behem cteni Pisne mi pripada, ze vsichni Starkovic se stanou nastroji k ukonceni valky ale panovniky ne, Jediny panovnik ze Starku me napada malicky Rickon. Protoze vsichni maji svou ulohu, Bran - magie, Sansa - politika, Arya - assasinsky stin, Robb byl valecnik a na Jonovi bude braneni Severu (mozna diky tomu ze je Targanyen mu pomuze brani i Dany). Ale Rickon je jeste maly, jeho cas teprve prijde a co na nej bude zbyvat kdyz mu sourozenci vycisti pole? Myslim, ze vladnuti.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Každopádně Walder Frey velí jen svým mužům, není žádným strážcem, ani nejvyšším lenním pánem říčních krajin.
Párkrát mě při čtení poslední knihy napadlo, že Bran by mohl změnit minulost nebo alespoň něco ze současnosti.
Stačilo by najít někoho, kdo ho bude slyšet. U jeho otce to vypadalo, jako by ho na moment slyšel(minulost). A v kapitole Theona se také píše, jako by zaslechl volání svého jména(současnost)a já si to prostě musela spojit z Branem.
Vím že mu bylo řečeno, že změnit minulost nejde, že ho nikdo neuslyší. Ale taky mu bylo řečeno, že se nemůže dostat do lidského těla a přesto to dělá.
Možná je to jen moje přání, aby se tak stalo, ale kdo ví? V knize je možné pomalu vše.
Jo máš pravdu, jako změna minulosti totální blbost :D sama nemám ráda knížky nebo filmy, kdy se nakonec vše vrátí na začátek a já pak lituju, proč že jsem na to koukala/četla :)
Jen mám pocit, že to tam nebylo náhodou a že Theon v božím háji na Zimohradu slyšel Brana, nemůžu si pomoct :) Jsou teorie o Jonově původu a kdo by mu to řekl. Pravdu když nikdo jiný by měl dříve či později zjistit Bran... a opět se dostávám k tomu, že i Jon ve snu slyšel přes strom srdce svého nevlastního brášku, i když si pak myslel, že to byl jen sen.
Když jsou v příběhu draci, mamuti, obři, děti lesa a ožívající mrtvoly, tak proč by on nemohl umět komunikovat skrz stromy? :D
Jak říkám, to je zase jiný druh fantasy, nechala jsem se unést ;)
Ale jsme ve spekulacích, které jsou zakončené šťastným koncem a co víc by mě potěšilo než vidět záchranu třeba takového Edda :D Ale zpět do reality...
Pointa byla ta, že Bran se už snažil skontaktovat jak Jona, tak Theona a podle všeho ho oba slyšeli, takže strom bude jeho skype, alespoň pro začátek.
Jon může být mrtvý, ale jeho záchrana je jistá jak doufám:) Jinač by spoustu věcí o které usiloval byli k ničemu.
jako nečekám že to skončí happy endem ale až takhle špatně by to snad skončit nemuselo ne?
=D
Samozřejmě za předpokladu, že bereme ta šeptaná slova jako spouštěč následujícího Theonova vývoje. Což je možná trochu přehnané, nevím přesně, nicméně to mám tak zafixované.
(PS: Strejda Google vysvětlil... a ano, nic mi to neříká, neznám.)