Happy end

upraveno 6. listopadu 2010 v Spekulace

Neda se prehlednout, ze vsichni spekulujete ze saga skonci tak, ze se Jon ozeni s Dany. Jenze ktera prace GRRM koncila happyendem nebo stastne? Behem cteni Pisne mi pripada, ze vsichni Starkovic se stanou nastroji k ukonceni valky ale panovniky ne, Jediny panovnik ze Starku me napada malicky Rickon. Protoze vsichni maji svou ulohu, Bran - magie, Sansa - politika, Arya - assasinsky stin, Robb byl valecnik a na Jonovi bude braneni Severu (mozna diky tomu ze je Targanyen mu pomuze brani i Dany). Ale Rickon je jeste maly, jeho cas teprve prijde a co na nej bude zbyvat kdyz mu sourozenci vycisti pole? Myslim, ze vladnuti.

11415161820

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Achileus Keď cituješ, jukni aby si mal dole dva blockquote tágy.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Gepeto napsal(a):

@Achileus Keď cituješ, jukni aby si mal dole dva blockquote tágy.

Někdy příště Zlovlko uctívači :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    JoffreyWater napsal(a):

Já bych třeba ledovým drakem zabíjející Daenerys ledovým dechem nepohrdnul.

Já jo. Ledový drak by do Písně zapadal asi jako obličej na pěst.
    JoffreyWater napsal(a):

Ale nebylo by to krásně ironické kdyby Daenerys zabily její "děti"? Nemusely by se zrovna proměnit v ledové draky, ale prostě jí sežrat :D ale já bych ledového draka uvítal. Nelze jí zabít ohněm, ale ledem...

Daenerys ohněm zabít lze. Při útěku z Meereenu se popálila. Není ohnivzdorná.
  • @Nevada A já myslel že jí jenom shořely vlasy.
    Pod ľadovým drakom si viem predstaviť len ľadovú wyrmu a to, ako ju Lich King privolal prebúdzajúc tak svojich nemŕtvych v Intre pre WotLK
    Gepeto napsal(a):

Pod ľadovým drakom si viem predstaviť len ľadovú wyrmu a to, ako ju Lich King privolal prebúdzajúc tak svojich nemŕtvych v Intre pre WotLK

Ty jsi nečetl Ledového draka od Martina? :)
    upraveno 20. června 2014
    @Nevada Nope. Stále wyrma :D Ja som od Martina čítal len Pieseň (ja skôr dlhší príbeh, ku ktorému sa vrátim než poviedky). Z poviedok som čítal len Maca Mlieča (všeobecne, nie od Martina) a aj to z donútenia.
    Gepeto napsal(a):

@Nevada Nope. Stále wyrma :D Ja som od Martina čítal len Pieseň (ja skôr dlhší príbeh, ku ktorému sa vrátim než poviedky). Z poviedok som čítal len Maca Mlieča (všeobecne, nie od Martina) a aj to z donútenia.

Ty povídky si přečti je to skoro tak dobré jako píseň
    @Achileus Ako som napísal, nět môj štýl. Možno jedného slnečného dňa, kedy budem mať tisícky eur na účte, vlastniť firmu, chovať dinosaura a zjednoduším formulár daňového priznania si sadnem na dovolenke a prečítam nejakú zbierku (a keď už zbierku tak jednoznačne od neho), ale v súčasnosti nie. Mňa ešte na poličke čaká PP1,PP2,PP3,Vládca vlkov a možno celá Červenáková séria, Základy latičiny a Naučte se C++ za 21 dní (ktorú už mám asi štvrtý rok a stále viem hovínko).
  • Everett_Young napsal(a):

Bude to končit tím, jak Jaime vynáší zachráněnou Cersei z trosek Kings Landing za zvuku písně "I will always love you" (z filmu The bodyguard) =D

A pak ji uškrtí...!!!!
    Jay napsal(a):

Everett_Young napsal(a):

Bude to končit tím, jak Jaime vynáší zachráněnou Cersei z trosek Kings Landing za zvuku písně "I will always love you" (z filmu The bodyguard) =D

A pak ji uškrtí...!!!!
    Ty jo Shakespeare by tě vzal do týmu :-D
    Moje představa jak to bude vypadat ve Vichrech (řazeno podle rodů)
    Targaryeni: Aegon se spojí s Martely a vytáhne na KL
    Martelové: Se postaví na stranu Aegona viz řádek Targaryeni
    Tyrellové: Mance zradí Lannistery a přeběhne k Aegonovi
    Freyové: Proti nim se vzbouří říční lordy a Lordem Trojzubce se stane Malíček
    Tullyové: Edmure bude hnít ve vězení
    Lannisterové se vyzabíjejí na vzájem (bohužel)
    Starkové:?
    Arrynové:?
    Baratheoni:?
    Myslíš, že Mace hodí přes palubu svou dcerušku, aktuální královnu Západozemí?
    Malíček už lenním pánem Říčních krajin dávno je. Freyové jsou jeho vazalové.
    Nevada napsal(a):

Myslíš, že Mace hodí přes palubu svou dcerušku, aktuální královnu Západozemí?
    Malíček už lenním pánem Říčních krajin dávno je. Freyové jsou jeho vazalové.

Mance není týpek co by zůstal věrný Lannisterům, obzvlášť jestli na něj budou chtít hodit tu věc s Kevanem
    Malíček možná je a možná není
  • Mance není týpek co by zůstal věrný Lannisterům
    Já si hlavně nepamatuji že by jim věrný kdy byl =D
  • Souhlas s @Nevada - Mace po boku Martellů nikdy - nehledě na to, že teď bude mít po krk železných...
    Malíček je pánem Harrenova, jestli je zároveň Overlord... a tak jo, je Paramount of the Trident (trochu účelový titul, ale význam je zjevný...)
    Jinak Edmure bude mít fešáckej kriminál, proti Jaimemu a běžnému smrtelníku komfort na entou...
    Lannisteři Vichry ještě dají, větší vymírání bych čekal až ve snu - Děti a Cersei (Jaime a Tyrion přežijí a budou tím jakštakš pojítkem se starými časy... a nebo to Tyrion dotáhne na ono: "Matkovrah, otcovrah, bratrovrah, sestrovrah, tetovrah a strýcovrah a vy ještě máte tu drzost na svou obhajobu tvrdit, že by soud měl vzít jako polehčující okolnost, že nyní jste úplný sirotek?")
    Arrynové? Arryn to má za pár, it is known.
    Everett_Young napsal(a):

Mance není týpek co by zůstal věrný Lannisterům
    Já si hlavně nepamatuji že by jim věrný kdy byl =D
    Přidal se k nim tak trochu z donucení, ale získal
    post pobočníka krále
  • Malíček není strážcem říčních krajich, strážcem říčních krajin je Walder Frey, Malíček je jenom pánem Harrenova. Harrenov měl spoustu pánů, před válkou to byla lady Whent a taky to z ní nedělalo strážkyni říčních krajin.
    upraveno 25. června 2014
    Mance je Král za Zdí. Lord Tyrell je Mace.

Malíček lenním pánem říčních krajin je. Kromě toho, že jím byl jmenovaný ve Střetu králů (nebo na začátku Bouře? - za vyjednání spojenectví s Tyrelly, díky tomu se mohl oženit s Lysou Tully jako se sobě rovnou), to ještě připomíná Jaime svému strýci Emmonu Freyovi v Hostině. Setře ho tím, když se Emmon rozčiluje, že ho jeho tatík nechce coby pána respektovat.
    Nevada napsal(a):

Mance je Král za Zdí. Lord Tyrell je Mace.

Malíček lenním pánem říčních krajin je. Kromě toho, že jím byl jmenovaný ve Střetu králů (nebo na začátku Bouře? - za vyjednání spojenectví s Tyrelly, díky tomu se mohl oženit s Lysou Tully jako se sobě rovnou), to ještě připomíná Jaime svému strýci Emmonu Freyovi v Hostině. Setře ho tím, když se Emmon rozčiluje, že ho jeho tatík nechce coby pána respektovat.

Mance, nebo Mace stejně je to zmetek

Strážce je jen východu, západu, severu a jihu.
    Nevada napsal(a):

Strážce je jen východu, západu, severu a jihu.

A v míru je to jen titul, jsme trochu OT nemyslíš?
    @Achileus Ona reagovala na Joffreyho. Walder Frey nie je strážca ničoho.
    Gepeto napsal(a):

@Achileus Ona reagovala na Joffreyho. Walder Frey nie je strážca ničoho.

Je Lord Trojzubce to je synonymum pro strážce v Říčních zemích ne?
  • @Achileus žádný titul Strážce říčních zemí není. Jak píše Nevada, je jen strážce východu, západu, severu a jihu.
    Everett_Young napsal(a):

@Achileus žádný titul Strážce říčních zemí není. Jak píše Nevada, je jen strážce východu, západu, severu a jihu.

Mají Lorda Trojzubce, jinak pod jakého stážce v tom případě zpadají?
  • Strážce severu, jihu a tak dále nemusí být nutně zároveň Lord Protektor daného regionu, ale kterýkoliv jiný člověk, pokud se nepletu ;) :)
    Charvy napsal(a):

Strážce severu, jihu a tak dále nemusí být nutně zároveň Lord Protektor daného regionu, ale kterýkoliv jiný člověk, pokud se nepletu ;) :)

Strážce je vojenský velitel nic míň nic víc
  • Ano, však to souhlasí :)
    Charvy napsal(a):

Ano, však to souhlasí :)

V tom případě musí, ale v době války patřit Říční hotovost pod lorda strážce
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.