Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1293032343569

Komentáře

• upraveno 13. srpna 2011
    Náhodou Robb (Madden) byl vyhlášenej mezi Hottest Stars 2010 - nevim, co to přesně má vyjadřovat, ale myslim, že jako model by se uživil :-) Viz (z pohledu GoT) poměrně chlípná představa, ale když máme dneska tu Pride...

Viserys, Dany a Robb
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 13. srpna 2011
    Nejen seriálový Robb, imho. Ne že by to byl vyložený krasavec typu Jaimeho Lannistera, ale hodně se podobal Catelyn, která byla v mládí hezká. Řekla bych, že celkem pohledný byl.
    Vystihli jste vlastně to co jsem nevyjádřil přesně ( i když mi to přijde divný jako chlap chlapa soudit ), Madden je hezkej, ale jsou hezčí ... mě by k němu ale seriálová Jeyne Westerling nevadila, jen ať si před Krvavou svatbou užije .. =)
    Já si právě myslim, že Madden je typickej hezounek. Dobře to vystihl GRRM - Madden i Harrington jsou fešáci, Madden je hezounek mezi všemi oblíbenej, Harrington je tak trochu podivín (GRRM snad řekl že je víc EMO).

Ale dost, nebudu se Nevadě a spol. cpát na pískoviště :-)
    upraveno 13. srpna 2011
    Mně se na pískoviště necpeš. Na zajíčky nejsem :oD
    Ale bráno objektivně, ano. Madden je hezký.
    Jasný, Ian Glenn (Jorah) je větší štramák ;-)
    Ano prosím.

I když Madden nakonec k zahození není. Herec je vůči mně zajíčkovatý jen minimálně.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. srpna 2011
    To se nám to tu stáčí na mužskou krásu. Lidi, jedna Pride nám dneska stačila :))
    upraveno 13. srpna 2011
    Alek - Jo, ten má taky své kouzlo ;o)
    Ale u mě vedou Bean a Waldau.

flanker - ale, ale, nech nám taky trochu zábavy :o))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. srpna 2011
    Když to probírají ženy budiž, ale stejně by mám zažito, že u chlapa se posuzujou jiný věci :)
    Ruce, třeba.

Některé postavy mají handicap, no.
  • upraveno 15. srpna 2011
    Myslím, že obavy z estetického hodnocení jiných mužů patří k obavám "když použiju deodorat, budou mě mít za buznu" :-) a můžeme je bez obav poslat do zapomenutí někam k názorům "u chlapů se vzhled nehodnotí, takhle se drbou jen baby." :-)))

Pokud mohu mluvit za sebe, casting mě velmi příjemně překvapil. Téměř nikdo výrazně neodporuje mým představám. Třeba Lysa by měla být tlustá, nicméně i v hubeném podání je dostatečně šílená. A její syn je dokonale retardovaný (chudák kluk). Možná jen na Viserysovi je prostě moc vidět, že herec není přirozeně světlý a ta paruka mě bila do očí.

Představitel Jona se mi líbí víc než Robba, ale pěkní jsou oba. Theona jsem si představovala jako většího hezounka, ale taky to ujde. Naopak Jamie mě lehce zklamal, nějak mi přijde, že nemá jiskru. A díky seriálu jsme si vzpomněla, že Loras má být taky fešák :-)

To, jestli je někdo hezký nebo ne, víme jenom z POV, většinou romantické Sansy. :-)
    Obecně se všichni shodují jenom v tom, že krasavice je Daenerys, zbytek je závislý na vkusu pozorovatele. A GRRM rád používá nespolehlivého pozorovatele.
    No, tak titul Rytíř květin člověk nedostane jen tak :-))

Myslím, že přinejmenším Jamie a Loras jsou jednoznačně hodnoceni jako krásní. Stejně tak Cersei, Dany a Sansa. Cat podle vyprávění pěkná byla, pět dětí ji poznamenalo. Pohledný by měl být Renly, co si tak pamatuju.
    No, tak titul Rytíř květin člověk nedostane jen tak :-))
    to je pravda, ale na druhú stranu keĎ ma ružu vyšitú na každom kapesníku a aj v "priezvisku", tak by aj mierný šereda a dobrý šermiar dostal takúto prezývku. predsa bojuje za ruže, nie?
    upraveno 15. srpna 2011
    Loras je popisován jako "pohledný jako dívčí sen" i od Cersei.
  • upraveno 16. srpna 2011
    I Tyrion říká Sanse, že když se znasne, tak je i on Rytíř květin :-) Což bych přirovnala k tomu, kdyby dneska řekl, "tak jsem i já Robert Pattinson (nejvíc sexy muž podle časopisu Glamour, zdroj: internet :-)" Prostě ser Loras je měřítkem krásy. Co by ne... Za časů mojí maminky to byl Jean Marais...
    Tak třeba mně se seriálový Robb nelíbí (herec v civilu možná vypadá lépe) a Pattison už vůbec ne. :-)
    Sanse se Loras líbí, ale Aryi by se líbit nemusel. Navíc se jí líbil i Joffrey a až pak si uvědomila, že zas takový krasavec není. Co se týče Cersei, její úsudek vzal tolik za své, že bych ji už nevěřila ani toho Lorase. :-)
    No, jeden můj kamarád s oblibou říká, že se mu nelíbí "typicky krásné holky", tím ale sám uznává, že cosi jako univerzální krása existuje. Můžeme se proti ní vymezit, ale to je tak asi celé :-)
    Univerzální krása určitě. Stačí mít rovnoměrně poskládaný obličej, nic moc malé ani moc velké, zdravou pleť a bílé rovné zuby. Akorát každému se líbí jiná kombinace těch univerzálních rysů.
    Třeba jsem si všimla, že pokud v Písní má zkažené zuby, vyklube se z něj špatňák. Jako by péče o chrup vypovídala o charakteru. :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. srpna 2011
    Malíček má také zkažené zuby?
    Malíček má také zkažené zuby?
    To by se hned prozradil. :-)
    Jedna nejmenovaná spisovatelka vždycky popisovala urozené či chytré ženy a dívky jako "chlapecky štíhlé, s plochým hrudníkem, s úzkým obličejem, velkýma očima", zatímco "korpulentní s kulatým obličejem a nevýraznýma očima byly hloupé slepice", slečny s větším poprsím pak byly vždy volných mravů :-) Toto schéma se opakovalo v různých knihách.
    Jedna? Nejmenovaná? :-D
    Nic nového, ale je to tak hezky přehledný ;) Nové tváře v seriálu

Díky za link, moc hezká stránka.

Až na to, že Jeyne vypadá jak z rodu pánů z Chánova celkem spokojenost. Jenom Brienne jsem si vždycky představovala jako ošklivou. Představitelka skutečně není typicky hezká, ale ošklivá taky ne. Ovšem až zaúřadují maskérky, věřím, že to bude šeredka Brienne, jak ji máme všichni rádi.

Přejmenování Ashi no comment.
    upraveno 17. srpna 2011
    Ovšem až zaúřadují maskérky, věřím, že to bude šeredka Brienne, jak ji máme všichni rádi.
    Třeba jako u Tyriona? ;o)
  • upraveno 17. srpna 2011
    Nevím, jak moc je to spoiler, nicméně oba bratři Lannisterové budou potřebovat něco odčarovat :-)
    upraveno 17. srpna 2011
    No, Jaime asi ano. U Tyriona tomu moc nevěřím. I první bitvu přežil bez zranění a to tam měl poraněný "jen" loket. Celkem pochybuji, že na Černovodě přijde o nos. IMHO získá maximálně nějakou jizvu. Ale já mluvila o vzhledu Tyriona, který je v knize popisovaný jako velmi ošklivý hned od začátku (+ řídké vlasy, různobarevné oči) a v seriálu se ho v tomto směru maskéři ani nedotkli.
  • upraveno 17. srpna 2011
    To je fakt. Myslím, že "seriálová" ošklivost je kvalitativně úplně jiný pojem, než ošklivost reálná :-) Vzhledem ke koncentraci krasavců a krasavic v seriálech stačí průměrný vzhled a už je člověk za šeredu.

Ovšem myslím, že Jamie bude mít pár scén s digitálně odčarovanou rukou, pak mu tu jeho zafixují, potáhnou zlatým futrálem a budou vydávat za protézu
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.