Hra o trůny - obsazení
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Ale dost, nebudu se Nevadě a spol. cpát na pískoviště :-)
Ale bráno objektivně, ano. Madden je hezký.
I když Madden nakonec k zahození není. Herec je vůči mně zajíčkovatý jen minimálně.
Ale u mě vedou Bean a Waldau.
flanker - ale, ale, nech nám taky trochu zábavy :o))
Některé postavy mají handicap, no.
Pokud mohu mluvit za sebe, casting mě velmi příjemně překvapil. Téměř nikdo výrazně neodporuje mým představám. Třeba Lysa by měla být tlustá, nicméně i v hubeném podání je dostatečně šílená. A její syn je dokonale retardovaný (chudák kluk). Možná jen na Viserysovi je prostě moc vidět, že herec není přirozeně světlý a ta paruka mě bila do očí.
Představitel Jona se mi líbí víc než Robba, ale pěkní jsou oba. Theona jsem si představovala jako většího hezounka, ale taky to ujde. Naopak Jamie mě lehce zklamal, nějak mi přijde, že nemá jiskru. A díky seriálu jsme si vzpomněla, že Loras má být taky fešák :-)
Obecně se všichni shodují jenom v tom, že krasavice je Daenerys, zbytek je závislý na vkusu pozorovatele. A GRRM rád používá nespolehlivého pozorovatele.
Myslím, že přinejmenším Jamie a Loras jsou jednoznačně hodnoceni jako krásní. Stejně tak Cersei, Dany a Sansa. Cat podle vyprávění pěkná byla, pět dětí ji poznamenalo. Pohledný by měl být Renly, co si tak pamatuju.
Sanse se Loras líbí, ale Aryi by se líbit nemusel. Navíc se jí líbil i Joffrey a až pak si uvědomila, že zas takový krasavec není. Co se týče Cersei, její úsudek vzal tolik za své, že bych ji už nevěřila ani toho Lorase. :-)
Třeba jsem si všimla, že pokud v Písní má zkažené zuby, vyklube se z něj špatňák. Jako by péče o chrup vypovídala o charakteru. :-)
Až na to, že Jeyne vypadá jak z rodu pánů z Chánova celkem spokojenost. Jenom Brienne jsem si vždycky představovala jako ošklivou. Představitelka skutečně není typicky hezká, ale ošklivá taky ne. Ovšem až zaúřadují maskérky, věřím, že to bude šeredka Brienne, jak ji máme všichni rádi.
Přejmenování Ashi no comment.
Ovšem myslím, že Jamie bude mít pár scén s digitálně odčarovanou rukou, pak mu tu jeho zafixují, potáhnou zlatým futrálem a budou vydávat za protézu