Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1313234363769

Komentáře

• upraveno 25. srpna 2011
    Buhví jestli budou :-/ Scénáristé jsou děsní čarodějové.....
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 25. srpna 2011
    A už je obsazena divoška políbena ohněm?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 25. srpna 2011
    Taky ne, stejně jako Qhorin. Zmiňují to dole v tom článku co odkazoval Alek.
  • upraveno 25. srpna 2011
    Možná to budou nějaký hvězdičky, jako Bean ;) kéž by...

upraveno 25. srpna 2011
    Teď si nemůžu uvědomit - byl obsazen aspoň Hoster Tully? Pořád ještě doufám, že děj v Řekotočí jen posunuli a ne brutálně popravili.
  • upraveno 29. srpna 2011
    Starej Tully ještě obsazenej není, zato máme Rorge ! Jak asi bude vypadat bez rypáku :D

Jé, to máme krásně předělané obsazení =)
    upraveno 29. srpna 2011
    Jé, to máme krásně předělané obsazení =)
    Jj paráda.

Ale mám otázku.
    Kdo je to sakra Dagmer Cleftjaw ?
    Theon s Dagmerem Rozseklým (?) přece společně útočili na sever...

edit: Dagmer obléhal Torrhenův Dvůr, aby vylákal Rodricka ze zimohradu a Theon měl volnou cestu...
    upraveno 29. srpna 2011
    Aha. to je tenhle blázen Rozseklej. Tak to potom jó.
    A hele jedna známá tvář z Tudorovcu
    Dagmer mi asi utek, opravím překlad.

Já se s touhle změnou zatím nešířil, páč jsem jako slušně vychovaný chlapec požádal WiC.net o svolení použít jejich obrázky (formáty) - odpověď ale zatím nedošla... :-(
    Páči sa mi, že Drogo bol pekne po feministicky zaradený v záhlaví do Targaryenov :))
  • upraveno 30. srpna 2011
    Podle mě by mohl Qhorina Půlrukého hrát Ron Perlman, docela by mu to sedlo :-)
    Myslím že Brienne hrá až príliš pekná herečka :).
    Nejvíc mi nesedé Stannis. Představovala jsem si ho jako silných chlapa s tvrdýma hranatýma čelistma a neúprosným modrým pohledem. Tnehle týpek je na mě moc "rodenovskej". Moc se mi líbí Melissandra (doufám, že bude mít v seriálu rudý oči) i Davos se zdá nadějný. Och bohové, jak já se nemůžu dočkat...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 30. srpna 2011
    No já doufal že Liam bude hrát právě Stannise to by sedělo víc než Davose
    FlashOrion: Njn, Brienne mohla byť škaredšia - a hlavne táto mi pripadá na ňu dosť krehká, je síce vysoká, ale na fotkách vyzerala dosť štíhlunko. Ale uvidíme ako si s tým poradia maskéri, s tým, ako zmenili väčšinu hercov asi ešte budeme prekvapení. Ja som si Brienne vždy prestavovala takto nejako:
    b
  • BesBes
    upraveno 30. srpna 2011
    Tady je ještě jedno doplnění, nemůžu si pomoc, ale ta Ygritte se nějak nepovedla..
    http://ca.tv.yahoo.com/blog/game-of-thrones-casting-the-clash-of-the-kings--3304
    To je trochu mimo no, ale tak je to jen hypoterický casting. Na Ygritte si asi dávaj záležet, když je jedna z posledních, která ještě nebyla odhalena.
    Ale zato Rickman by sa mi ako Roose Bolton páčil :))
  • BesBes
    upraveno 30. srpna 2011
    Když už tam jednu postavu z HP mají (David Bradley) tak proč ne x)
    2, aj Natalia Tena je z HP :) Ináč toto je celkom zaujímavý súhrn: http://tv.yahoo.com/slideshow/698/photos/1 (The "Thrones" cast's geekiest past roles.]
    Mě by se jako Ygritte líbila Lily Cole, vzhledově by na ni perfektně pasovala.
    Hm, to mne pripadá to dievčatko na Ygritte dosť jemne, skôr by sa IMHO hodila na Sansu a pod. Ygritte možno Dina Meyer, ale tá už je na to príliš stará a tiež mi na ňu pripadá príliš pekná.
    Aj keď ako pozerám na tú Lily na iných obrázkoch...zase klasická kráska to nie je, asi by to šlo...Len ja som si vždy predstavovala Ygritte takú nejakú drsnejšiu a obhrublejšiu :)
    Shirley: Myslím, že maskéři by dovedli docela dobře přizpůsobit její vzhled popisu v knihách. Stačí nasadit křivý zuby, rozcuchat vlasy a obléct do nějakých kůží.
    Jj, tak namaskovaním dokážu zázraky, každopádne sa aspoň typovo celkom hodí popisu, s niektorými už vybranými hercami mám väčšie problémy.

Napr. Lysa je vybraná úplne divne, v knihe má byť tučná s peknými vlasmi, táto baba je naopak skôr šľachovitá a tie vlasy sú také nejaké vypĺznuté :)) Hoci to tá herečka hrá dobre, je to dosť veľký odklon od knihy.
    Detto mi dosť vadí kráľ Robert - ako áno, mal síce byť tučný, ale predstavovala som si ho skôr ako vyžilého a pupkatého chlapa na ktorom vidieť, že býval pred 10 rokmi fešák - tento herec vyzerá od Eddarda starší tak o 20 rokov a stopy bývalej mužskej krásy tam nevidno ani náhodou :)
    Niežeby som sa na ten seriál kvôli tomu nedívala, okrem toho sa mi páčia tie herecké výkony, ale trochu ma to sklamalo. (A to som pritom videla seriál ako prvý, takže niektorých hercov mám naopak totálne zafixovaných ako tie postavy - odmietam si ako Cersei predstaviť kohokoľvek iného ako Lenu :))
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 30. srpna 2011
    V Harry Potterovi hrál i Ralph Ineson, který bude ve druhé sérii Dagmerem Rozseklým.

Shirley: Dinu Meyer jsem navrhovala jako Melisandru :)
    Jj, tak ako Melisandra by bola lepšia, tam sa hodí 100% :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.