TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Poslední díl TBBT, má to ještě světlé momenty ale jde to solidně do kopru a táhnou to tam ty ženský, Penny tam seděla, Bernadette je mi nepříjemná od pohledu a s Amy to poslali úplně do kytek. A teď tam ještě cpou tu šílenou holku k Rajovy, chudák Stuart :D ten bude na oběšení :D
Sam: Můžeme prodat...
Dean: Ne!
Sam: Jen jsem myslel...
Dean: Jestli se na ní jen křivě podíváš, zabiju tě.
Sam: Dobře, já to chápu.
Dean: A tvoje děti. A děti jejich dětí.
:D :D :D
Tenhle seriál je horší než "Jste to, co jíte". Po každém díle zjistím, že mám strašný hlad a chuť na NĚCO. Tentokrát na takovou tu světle červenou šunku, co prakticky není víc než nasolené plátky masa. :D
Ďakujem.
1.) Má to nový a horší dabing. Dabéra s nudným hlasem bych zvládla, ale ze stáda Iguanodonů s "polakantusem" jsem se skoro osypala. :roll:
2.) Ačkoli byl celý seriál natočený někde v roce 1999, ta animace je pořád dokonalá. A co je smutné- žádný z těch novějších dinosauřích dokumentů, co jsem viděla, mu v tomhle ohledu nesahá ani po pomyslné kotníky. :(
3.) Ten konec dílu je pořád stejně depresivní. :D
Malá co dokáže tak naštvat jako předčasná smrt seriálu.Firefly by mohlo vyprávět. :-?
Coulson ŽIJE!!! :D
Další seriál, co budu muset zkusit. :)
Jinak jsem potvrdila svůj geekovský status a ve chvílích nudy se dívám na Doktora Who. Jako humoristický (britský) seriál je to dobré a občas vás tvůrci i dojmou. Do Davida Tennanta začínám být mírně zamilovaná :king: