TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1135136138140141362

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 11. května 2013
    @Dreamer A kdo je prosím pěkně ta
    Zrzavá leklá ryba z padesátých let?
  • @Everett_Young
    Abadon nebo jak se jmenuje, ta jak ji Winchestrovi sešívali v minulém díle a na oznámení, že je Crowley králem pekla se netvářila dvakrát nadšeně.
  • Tuším sa budem musieť k tomu vrátiť dakedy. Pamätám si, že posledný diel, ktorý som videl bol dakedy v 5. sérii, keď
    tam bola nejaká alternatívna realita, kde sa Lucifer dostal do Sama a zničil svet, alebo niečo podobné.
    Je to už dosť dávno.
  • Ahoj. Sledujete nekdo Orphan Black? Trajler me absolutne nezaujal, ale popisek serialu zase jo. Sleduju toho uz moc, tak at do toho nejdu zbytecne.
  • @Dreamer Už jsem se lekl že tou zrzavou leklou rybou myslíš Charlie :D
  • Nee, Charlie je boží :D
  • @jenProTenDnesniDen Zkusil jsem první dva díly a moc mě to nezaujalo, ale u mě je to tím, že jsem, když jsem byl mladší, přečetl takové tuny sci-fi, že celá problematika klonování je pro mě jedno velké klišé, jestli máš SF ráda, tak by se ti to mohlo líbit a já tomu třeba časem taky dám druhou šanci, ale ne teď.
  • Riv napsal(a):

@jenProTenDnesniDen Zkusil jsem první dva díly

No tak si pockam, az zkonci Grimm, Once a theVD a pak se mrknu. Klony me docela zajimaj a nedavno jsem na toto tema videla dobry film, tak uvidime, jak zaujme tohle. Ale ty extremne pomale rozjezdy v serialech nesnasim, Grimm se tahl snad az do pulky, kdy byl o nicem, uz jsem to chtela vzdat.
  • @jenProTenDnesniDen Grimm jsem vzdal po první sérii, kdy na sebe díly moc nenavazovaly a celkově to bylo o ničem. Orphan Black má rozjezd dobrý a rychlý a navazuje taky dobře, jenom mě neoslovila tematika.
  • Riv napsal(a):

@jenProTenDnesniDen Grimm jsem vzdal po první sérii, kdy na sebe díly moc nenavazovaly a celkově to bylo o ničem. Orphan Black má rozjezd dobrý a rychlý a navazuje taky dobře, jenom mě neoslovila tematika.

Prvni serie Grimm - nuda, libi se mi az druha. Ja mam problem, ze i kdyz sleduju serial, ktery je sracka a nebavi me, tak se nedonutim to vzdat. Proste jsem furt zvedava, jestli se to nezlepsi a jak to vsechno dopadne. Proto vetsinou kdyz se objevi uplne novy serial, tak ho sleduju az zkonci cela prvni rada a ne hned. Problem nastava pri kazde dalsi serii, to uz vetsinou nedavam a poustim kazdy tyden. Zatim teda odolavam Vikingum i Spartakovi i The Borigias a cekam az serie zkonci, abych si ji mohla dat najednou.
  • upraveno 11. května 2013
    Supernatural: Crowley je neskutečnej badass :) Bude sakra špatný když ho odstraní, ten vůdce Leviathanů byl nula oproti němu. Chtělo by to zase nějaký nepříběhový díl, kde je jen bubák a ti dva hledají jak ho odstranit. Cartrová jim ještě solidně zatopí :)

Poslední díl TBBT, má to ještě světlé momenty ale jde to solidně do kopru a táhnou to tam ty ženský, Penny tam seděla, Bernadette je mi nepříjemná od pohledu a s Amy to poslali úplně do kytek. A teď tam ještě cpou tu šílenou holku k Rajovy, chudák Stuart :D ten bude na oběšení :D
  • Rád bych se zeptal, viděl jsem pár dílů Supernatural (7) a bylo to pořád stejné a děj se kromě epizodních kapitolek nějak nehýbal, má cenu to sledovat (rozjede se to?) popřípadě, kolik toho jde přeskočit, aby to už mělo děj a ještě jsem to chápal bez předchozích souvislostí.
  • @Riv Musel bys to sledovat od začátku. V první sérii se to rozjede až chvilinku před finálem, ale potom už to jede tak že vždycky tak 10 z těch 24 dílů je hlavní příběh a zbytek je vata. Ale velice zábavná vata :D
  • upraveno 11. května 2013
    @Riv Určitě má, už na konci první řady se začne rýsovat jakási ústřední dějová linie, která vyvrcholí koncem páté série, kde všechno hezky zapadne do sebe. Ale tak samozřejmě pokud tě nebaví hlavní postavy (Sam, Dean, Impala), na jejichž chemii celý seriál staví (člověk se musí smířit se srdceryvnými rozhovory bratrů na konci téměř každého dílu), tak to asi moc cenu nemá. Já začala původně sledovat z čistě povrchních důvodů :D ale postupně mě to chytlo díky skvělému soundtracku, vtipu a vedlejším postavám (Bobby, Trickster, Cass, Crowley). Stále i přes slabší poslední řady, ten seriál řadím ke svým nej :)
  • (Sam, Dean, Impala)
    @Dreamer

Sam: Můžeme prodat...
    Dean: Ne!
    Sam: Jen jsem myslel...
    Dean: Jestli se na ní jen křivě podíváš, zabiju tě.
    Sam: Dobře, já to chápu.
    Dean: A tvoje děti. A děti jejich dětí.

:D :D :D
  • @Everett_Young @Dreamer Díky za odpovědi, po přijímačkách na to kouknu od konce první série :)
  • Viděli jste někdo Carnivale?
  • Hannibal 01×07
    Tenhle seriál je horší než "Jste to, co jíte". Po každém díle zjistím, že mám strašný hlad a chuť na NĚCO. Tentokrát na takovou tu světle červenou šunku, co prakticky není víc než nasolené plátky masa. :D
  • @MissUtahraptor syrové maso, jako správný raptor :D
  • @Askia Samozřejmě. A takový tataráááček.... image
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Našiel som, že existuje seriál o Batesovom (bejtsovom) hoteli a že to má dajaký základ v skutočných udalostiach a už vtedy ma tak napadla spojitosť s Batesom z Downton Abbey. A akurát som skukol 2x01 a tam spomínal, že si chce postaviť hotel. Otázka pre miestnych historikov - je to náhoda alebo to súvisí?
    Ďakujem.
  • @NesijícíKraken začal som to pozerať, veľmi sa mi to páčilo, ale potom mi kamoš povedal že záver je otvorený pretože seriál bol zrušený, tak som stratil chuť ďalej to pozerať.
  • Maminka na Zůůůůmu odchytila Putování- a zrovna můj oblíbený díl s Jůtíčky. Velmi rychle jsem došla ke třem závěrům:
    1.) Má to nový a horší dabing. Dabéra s nudným hlasem bych zvládla, ale ze stáda Iguanodonů s "polakantusem" jsem se skoro osypala. :roll:
    2.) Ačkoli byl celý seriál natočený někde v roce 1999, ta animace je pořád dokonalá. A co je smutné- žádný z těch novějších dinosauřích dokumentů, co jsem viděla, mu v tomhle ohledu nesahá ani po pomyslné kotníky. :(
    3.) Ten konec dílu je pořád stejně depresivní. :D
  • @MissUtahraptor Oni si dovolili vysílat to bez Alfréda Strejčka? :evil:
  • @Everett_Young A navíc neumí skloňovat... :-o
  • @JoeGyry Zkusím a uvidím,snad to neuzavřený konec nezabije.
    Malá co dokáže tak naštvat jako předčasná smrt seriálu.Firefly by mohlo vyprávět. :-?
  • upraveno 13. května 2013

Coulson ŽIJE!!! :D
    Další seriál, co budu muset zkusit. :)
  • upraveno 13. května 2013
    Po několika dílech Hannibala musím přikývnout. Tvůrci se nebojí divákům opravdu pohnout žaludkem, občas projeví krutý smysl pro humor, diváky nepodceňují a vyžadují od nich pozornost. Což neznamená, že v Hannibalovi nenajdete některé logické chyby. Na druhou stranu - oba představitelé hlavních rolí hrají skvěle. Hannibal působí jako uzavřený gentleman, o kterém jenom divák ví, že má zvláštní hobby. Will Graham je skoro stejně temná postava, u které každou chvíli čekáte, kdy se sesype a v příštím záběru ho uvidíme nad mrtvolou se sekáčkem v ruce (a nebude to noční můra).

Jinak jsem potvrdila svůj geekovský status a ve chvílích nudy se dívám na Doktora Who. Jako humoristický (britský) seriál je to dobré a občas vás tvůrci i dojmou. Do Davida Tennanta začínám být mírně zamilovaná :king:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @MissUtahraptor Mám na dvd se Strejčkem, heč :)
  • @flanker.27 Mám na kouzelné krabičce ("externí disk") se Strejčkem, heč... :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.