TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1138139141143144362

Komentáře

• @JoeGyry Přímo trailer ještě nebyl. A nelíbí? Mně zase jo. :D
  • Vypadá to dobře! Těším se :)
  • Každý týždeň nízkorozpočtový krátkometrážny Marvelák? S Coulsonom? Yes, please. :)
  • Arutha2321 napsal(a):

Každý týždeň nízkorozpočtový krátkometrážny Marvelák? S Coulsonom? Yes, please. :)

A to je na tom to nejlepší! Nemůžu se rozhodnout, jestli mám větší radost z toho, že ho Loki nezabil, nebo ze samotného faktu, že agent Agent žije! =D
  • Já jsem spíš zvědavá na tohle, Karla Urbana můžu, takže snad to dopadne dobře :)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    MissUtahraptor napsal(a):

Arutha2321 napsal(a):

Každý týždeň nízkorozpočtový krátkometrážny Marvelák? S Coulsonom? Yes, please. :)

A to je na tom to nejlepší! Nemůžu se rozhodnout, jestli mám větší radost z toho, že ho Loki nezabil, nebo ze samotného faktu, že agent Agent žije! =D
    Ten seriál se má odehrávat před Avengers, ne?

• upraveno 15. května 2013
    @Thorar napsal(a):

MissUtahraptor napsal(a):

Arutha2321 napsal(a):

Ten seriál se má odehrávat před Avengers, ne?

V traileru mluví o útoku na New York a ten jeden zmiňuje Coulsonovu smrt před tím, než se tam sám Agent zjeví (kolem 0:40). A dle en wiki:
    In January 2013, ABC president Paul Lee said that the story takes place after the events of The Avengers.
    Aha. Iron Man se probudí ze zlého snu a Agent vyleze ze sprchy?
  • @Thorar Spíš paranoidní fanoušci měli pravdu a Fury je dostatečně manipulativní parchant, aby lhal o víc než jen místě nálezu sběratelských kartiček. :D
  • @Thorar :D
    Jinak v SHIELDu jsou samé svině, které si upravují vše podle svého. Něco jako FBI nebo CIA :D. Určitě to měli celé naplánované - aby Coulson šel za Lokim, picl ho (určitě věděl, co ta zbraň dělá) - prostě aby umřel (oficiálně) a mohli ho přesunout na tajnější mise. Nebo prostě to bebí nebylo tak zlý :D.
  • @Kolikokoli napsal(a):

... Nebo prostě to bebí nebylo tak zlý :D.

=D
    V comicsech je Fury ještě mnohem větší parchant než ve filmech, tak to asi tak bude no :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Krisa napsal(a):

@Branislav_Gepeto Právě dali na FB trailer na Alenku - bude to blbý, ujetý, ale já se na to budu dívat! :oops:

A hlavne tá Srdcová kráľovná, čo je skôr Silikónová kráľovná. Kde je Cora? Moja najmilšia Cora, ktorú mi odstavili a toľko som veril, že ju aspoň sem hodia :(
    Ale aj tak sa na to asi budem dívať. Veľa toho sledujem a OUaT aj napriek chybám je pre mňa originálny a baví ma :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Branislav_Gepeto Ty o někom říkáš, že je silikonový a chceš Coru? :-k (Bylo přece jasný, že tam bude Srdcová královna za mlada a ne "stará dobrá" Cora...)
    Krisa napsal(a):

@Branislav_Gepeto Ty o někom říkáš, že je silikonový a chceš Coru? :-k (Bylo přece jasný, že tam bude Srdcová královna za mlada a ne "stará dobrá" Cora...)

McGowen mi príde jemne menej prirodzená, napriek tomu proti nej veľa nemám. Ale aj tak som dúfal skôr, že pôjde o jej linku, keď už ako stará Cora prešla cez zrkadlo s flashbackmi o tom, čo bolo predtým. Je to divné, ale Alica ma asi na tom príbehu najmenej zaujíma :D To skôr samotný Wonderland, Klobúčnik, Cora... A Kocúr... A Kartová garda a tie šialené dvojčatá a všetko okolo toho :)
    Ako troška jasné to bolo, ale nejaká naivná nádej sa vo mne našla.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Branislav_Gepeto "jemne menej prirodzená" je ve spojení s RMcG super =D
    Já si myslím, že půjde o úplně něco jiného a ze starého OUAT tam nebude nic - to by jinak mohli použít už tam.
    Krisa napsal(a):

@Branislav_Gepeto "jemne menej prirodzená" je ve spojení s RMcG super =D
    Já si myslím, že půjde o úplně něco jiného a ze starého OUAT tam nebude nic - to by jinak mohli použít už tam.

Tak verím, že keď používajú svoju titulku aspoň mierne to bude prekryté. Neviem čo chceli naznačiť tými ukážkami z Wonderlandu v prvej a druhej sérií OUaTu, stále si nahováram, že miernu spojitosť :) Nevadí, skúsim to a pokiaľ to nevzdám, budem cez to plávať. Možno si nakoniec novú Srdcovú kráľovnú obľúbim.
  • upraveno 15. května 2013
    HIMYM
    Jestli budou tu svatbu Barneyho s Robin tahat ještě minimálně do půlky 9. serie, tak potěš koště :wall:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 15. května 2013
    OMG,
    oni tam Barneyho ožení? A k tomu s Robin??
  • Sakra, už to jdu zaspoilerovat. Omlouvám se.
    Já to přestala sledovat zhruba v polovině 6. série, protože mě to vůbec nebavilo. Jen mě to překvapilo.
    Nečekala jsem, že je nakonec dají dohromady.
  • @Nevada Však už to taky trvá dost dlouho a pořád je to jak na houpačce (hlavně teď, když se schyluje ke svatbě).
  • Neměla náhodou ta svatba být na konci osmé série? Už mě to vážně nebaví, od 5. série na HIMYM koukám spíš ze zvědavosti "kdy už tam ta matka konečně bude" ... Z Lily a Marshalla se stal nejtrapnější pár v NYC a trojúhelník Ted-Robin-Barney vážně natahujou jako žvejkačku. :) Osmá série byla asi moje poslední...
  • sveva napsal(a):

Z Lily a Marshalla se stala nejtrapnější pár manželka v NYC...

Marshall je boží, to je známo ;-)
    HIMYM síce už nemá to čaro, ale stále sa tam nájde nejaký ten originálny a neohraný vtípek z reálneho života a baví ma, ako sa hrajú s charaktermi. :)
  • HIMYM už nie je komedia ako niekedy, skôr nejaká romantická komédia, ale ja mám rád ongoingy (preto nerad začínam nový seriál) takže mi nevadí obetovať v piatok 20min a pozrieť si to.
  • A teď si představte, že oznámili, o čem bude 9. série. Raději si na to sedněte, protože je to... no... jen si to přečtěte :wall: :roll:
    ROFL
    @Kolikokoli Tak to jsem si číst neměl... Natahujou to zbytečně tak o 4 série dýl než měli. Tahle osmá byla rozhodně nejhorší, nejtrapnější a nejvíc zbytečná.
  • Tak ona im bude hrať na svadbe na base čiže je jasné že ju Barney/Robin spoznajú skôr ale toto je maximum teda :D. Ale producenti sa dušujú že 9 séria bude najvýnimočnejšia a že sa na ňu nebude dať zabudnúť tak som zvedavý v akom zmysle.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.