TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1139140142144145362

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Kolikokoli napsal(a):

A teď si představte, že oznámili, o čem bude 9. série. Raději si na to sedněte, protože je to... no... jen si to přečtěte :wall: :roll:

=D Aj som sa divil, že doteraz to bolo čo sezóna to rok tak že ako sa pobijú s devinou... Nu na to som fakt zvedavý....
  • Já pořád doufám, že je to jenom nepovedený vtip :anxious:
  • naopak. už urobili dosť paseky, nech skúsia niečo nové. možno sa podarí niečo zaujímavé, čo pomôže seriálom celkovo. a keď nie tak nie.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    :-D =D
    Nevada sa baví na optimizme druhých ľudí? :)
    Pozerá tu ktosi Downton Abbey?
    Myslím, že to bolo v šiestej časti druhej série, ako tam Matthew požiadal Mary, aby si sadla, pretože jej chce vidieť do tváre, keď sa rozprávajú.
    Nuž a zdalo sa mi, že herec hýbe od nervozity nohami na vozíku aj keď by mal byť ochrnutý. Teda tá postava... :) Neviem či sa mi to len zdalo...

Všimol si to ešte niekto iný?
  • @Branislav_Gepeto Na Downton nekoukám, abych Matthewovi koukala na nohy... ;) :D
  • Tak dnes skončil The Office, posledná séria bola fakt že už zlá a je mi smutno že mi nebolo smutno z poslednej časti. Vôbec to mnou nejak nepohlo, rozplakal som sa len 2x.
  • Tak dneska jsem si dala posledni dil Vampiru, posledni Once, predposledniho Grimma a konecne bude cas koukat na The Borgias, Vikingy, Leonarda, Defiance, Supernatural a Revolutions :-)
    upraveno 17. května 2013
    MissUtahraptor napsal(a):

@Branislav_Gepeto Na Downton nekoukám, abych Matthewovi koukala na nohy... ;) :D

Tým netrávim čas ani ja, ale proste dali obraz z diaľky a kosi sa mi zdalo, že sa hýbu... Minimálne teda tieň na látka sa hýbal tak, akoby sa hýbali nohy :) Pst, ja si všímam všeobecné herecké výkony
  • @Branislav_Gepeto Stejně nakonec
    zase bude chodit, tak bych to jako chybu nebrala, i kdyby to byla.
    :D
    MissUtahraptor napsal(a):

@Branislav_Gepeto Stejně nakonec

zase bude chodit, tak bych to jako chybu nebrala, i kdyby to byla.
    To viem, ale aj tak to bolo divné...
    Inak všimol som si, že GRRM zo mňa urobil neprajníka.
    Prečo Matt nemôže skončiť s Lavíniou, Mary s Richardom? To by bol skvelý koniec. :) Ale lovestory musí byť dokonaná...
  • Branislav_Gepeto napsal(a):

...

Prečo Matt nemôže skončiť s Lavíniou, Mary s Richardom? To by bol skvelý koniec. :) Ale lovestory musí byť dokonaná...
    Tak zrovna v tomhle případě jsem byla s rozuzlením spokojená. :D
  • @Branislav_Gepeto Ačkoliv mi bylo jasné, že to tak nedopadne, i já v to doufala. Už jenom pro to, že je mi Mary krajně nesympatická.
  • American Horror Story na Coolu, no to jsem zvedava, jak se poperou s dabignem.
    upraveno 17. května 2013
    brbr napsal(a):

@Branislav_Gepeto Ačkoliv mi bylo jasné, že to tak nedopadne, i já v to doufala. Už jenom pro to, že je mi Mary krajně nesympatická.

Presne. :) Niekedy je milá, ale inak nesympatická.

@MissUtahraptor
    Práve som dopozeral posledný diel druhej série a proti rozuzleniu nenamietam, ale človeku to príde také okaté :D
    A hlavne mi Lavínie bolo ľúto. Som aj plakal. :'( Prepána, bolo to také milé dievča, mladé, čo sa proste zamilovalo a prišlo tam a schytala tam nejakú horúčku, ktorá ju dorazila. Hlavne ako bezmocne vyzerala, keď umierala. Bolo to perfektne spravené, perfektne zahrané (hlavne zo strany herečky, ktorá hrala Lavíniu) a to ako ju ukázali nebohú na konci z hora bolo naozaj depresívne. Ako tam ležala. U mňa ide DA stále vyššie a vyššie :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Branislav_Gepeto Njn, přitom žádnej normální chlap
    by nedával přednost tý dowtonský flundře, která nikdy neví co chce...
    flanker.27 napsal(a):

@Branislav_Gepeto Njn, přitom žádnej normální chlap

by nedával přednost tý dowtonský flundře, která nikdy neví co chce...
    To som tiež nikdy nepobral. Láska je síce nevyspitateľná, ale keby sa dalo bral by som Sybil, Lavíniu, Edith, kohokoľvek. Dokonca by stálo za to zvážiť aj starú lady Grantham :D
  • upraveno 18. května 2013
    Supernatural 8x23

No, tak to jsem nečekal... To je do další serie celkem napínák.
  • @Blackfish
    ¨Mě jen naštvalo jak to Sam zase posral. Už jsem doufal že umře a vyřeší aspoň problém s Crowleym a do další série z§stanou jen ti andělé. Navíc se zdá že Castiel tímto přišel své schopnosti. Být teď na jeho místě, tak se pěkně naseru a pustím z klece Lucifera s Michaelem ať tam udělají pořádek. Sam mě ale zklamal fakt neuvěřitelně. Nikdy jsem si o něm nemyslel nic extra, ale že to zvoře až takhle? To bylo opravdu moc.
  • Supernatural:
    Já jsem naopak ráda, že z toho Crowley vyvázl a dalo se očekávat, že když nastavili jako podmínku úmrtí jedno z Winchesterů, tak to Sam přežije, přeci jenom další oživování jednoho z bratrů už by bylo trochu moc :roll: Jinak díl byl celkově slabý, tak jako zbytek série. Jediné světlé momenty byly vrtačka zaražená hluboko v Naomině lebce a epické zakončení v podobě andělského deště :D
  • upraveno 18. května 2013
    Kdyby Sam umřel tak ho stejně oživí, Bůh, Castiel, Dean, náhodný kolemjdoucí magič. Jsem rád že Crowley přežil, ale choval se poněkud zvláštně. Abbadon si musí najít novou výstroj a to je taky dobře, Naomi mě bylo trošku líto i když to byla sakra andělská mrcha. Jak píše Everett, bylo by to zajímavý tyhle dva vidět na světě znova. V příští serii se těším na naprosto zmatené anděly pochodující po světě.
  • Moje reakce na poslední díl Doctora Who:
    image
  • Ještě jednou Supernatural:
    Mě to docela naštvalo a dost zklamalo.
    Doufala jsem aspoň v nějaké uzavření, ne že se peklo nevyřeší, Crowley nevyřeší (bude mít nějaké následky?), ta zrzatá mrcha se vlastně taky nevyřešila, andělé&nebe se ještě zkomplikovali- Cas zvlášť... :roll: Aspoň, že je Naomi ze hry...
    @Kolikoli
    To by ma zaujímalo, čo sa stalo :D Z takého prvého pocitu som si nemyslel, že Doktor bude seriál s nejakými extrémnymi cliffhangermi.. Asi som sa mýlil...
  • @Branislav_Gepeto Doctor je jeden velký cliffhanger. Dokonce některé otázky jsou nezodpovězené i po 50 letech :D. No... vypadá to, že ve výročním speciálu aspoň nějaké tyto otázky zodpoví :D. Každopádně začátek a konec... prostě megaepické. Ale opravdu. Miluju, jak je Doktor i po 50 letech stále jedna "entita" - věci, které byly řečeny v nějakém díle v roce 1963, jsou najednou opakovány nebo doplňovány v roce 2013... to je neuvěřitelné.
    @Kolikoli
    Nevieš, kde sa dajú nájsť tie staré časti? Ja by som to totiž chcel neskôr začať sledovať - počas čakania na štvrtý DA, tretí OUaT a štvrtý GoT a možno tretí Newroom -, ale od začiatku, aby mi nič neušlo, pretožemám v niektorých veciach puntičkársku dušu a iritovalo by ma to.
  • @Branislav_Gepeto No, klasického Doktora asi seženeš jen na torrentech. A jestli najdeš nějaký dobrý, tak napiš :D.
  • @Branislav_Gepeto O to som sa kedysi pokúšal tiež, ale sú s tým spojené tri problémy: 1. Tie staršie diely sú pre moderného diváka neveľmi pozerateľné, vzhľadom k tomu, že, no, veľa sa tam toho nedeje, 2. Niektoré diely jednoducho nezoženieš, lebo boli uchované len fyzicky na páskach, ktoré boli počas nejakého požiaru v archíve zničené, a za 3. aj tie diely, čo sú, sa dajú zohnať len na pomerne obskúrnych torrentoch.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.