TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1142143145147148362

Komentáře

• @Everett_Young já budu je to moje oblíbené téma ale scénář bude podle románu který napsala ženská takže jestli budou překrucovat historii tak s tím seknu hned a nebo budu koukat ale budu nadávat :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Dreamer Už zejtra, zejtra, zejtra! Ou jé! Jupí! (Docela se těším :D )
  • Krisa napsal(a):

@Dreamer Už zejtra, zejtra, zejtra! Ou jé! Jupí! (Docela se těším :D )

Já taky :dance: ale mám docela strach o Jasona :anxious:
    @Dreamer Já o Billa, kterého (nechápu proč) většina lidí nesnáší...
  • True Blood 06x01:
    Zajímavé, Bill dokáže způsobit, že Jessice vyskakuje srdce z hrudi, země se otřásá a sklenice nepadají na zem, naskýtá se otázka, co je sakra Bill? :-k
    Jason opět nezahálel a pohnojil, co se dalo =D stopne si záhadného podezřele vypadajícího důchodce, který se po letech náhodou vrací do Bon Temps, následně mu vyžvaní vše, co ho tíží na srdíčku a Warlow se může spokojeně vypařit.
    Andy má doma bandu zázračných samorostů, tohle mě zatím baví, jsem zvědavá, jak se to vyvine dál.
    Alcide nezklamal a všechno oblečení šlo při první příležitosti dolů :D tahle linie zatím vypadá spíše nudně a podivně.
    Sookie tentokrát nebyla ani trochu otravná, i když se dá očekávat, že vykopnutí Erica jí asi starý "dobrý" život nevrátí, po většinu dílu se chovala spíše sympaticky, za vražení kolíku Billovi do zad má u mě palec hore :)
    Sečteno podtrženo slušně našlápnuto do nové série, už se těším na další díl.

@Dreamer Naprostý souhlas a strašně se těším na další díly! Mám tisíce otázek :D
  • The White Queen:nééééééééééééé
  • @DanielSvatoš ještě nemám staženo, ale jak to vypadá? Drží se to historie nebo je to kravina? Pokud je to nějaká hovadina tak na to snad ani nemá cenu koukat.
  • no...upřímně to bylo jen o Edwardovi a tý jeho holce takže ani není moc co soudit jestli se to něčeho drží (i když by se tam minimálně jedna věc našla) ale je to strašná slaďárna ten první díl a ta Elizabeth Woodville je mi strašně nesympatická a vůbec mi nepřijde hezká...no doufám že druhý díl bude lepší
  • The Borgias 03×10
    Bohové! TOMUHLE se říká FINÁLE SÉRIE!!! Nemám slov... :applause: Jdu si znovu poplakat nad zrušením další řady. :'-(

P.S.: A chci soundtrack k téhle. IHNED!!! image
  • Všimli jste si Bryndena"Černou rybu" Tullyho v Ripper street?
    @M1on Ne, kdy a kde?
  • @Krisa Hned první díl, vrchní inspektor, jak tam dával kotel Reidovi.
  • @M1on Ten Aberleen, nebo jak se jmenoval? Chytal Jacka Rozparovače. To byl Blackfish?
  • jj Abberline
    @M1on Che, tak to kdybys mi neřekl, tak si toho vůbec nevšimnu...
  • Tak kolik jich už v Ripper Str. máme? Pět? Bronn, Hodor, Bolton, Mormont a teď Blackfish. Zapomněla jsem někoho?
  • @brbr Bolton to byl zase kdo 8-O
  • @brbr Hodora sem si nevšim, ale podle csfd tam je i Jaime Sives (Jory Cassel).
    @Norvos97 Hodor byl v posledním díle - brácha toho mladýho vlasáče, který hrál v Pilířích Země a Borgias.

Boltona si taky nevybavuji...
  • Bolton byl nějaký komisař Munro.
    Joryho jsem nepostřehla.
  • tak co vytrpěl si tu jěště někdo první díl The White Queen ?
  • @DanielSvatoš Už se na to psychicky připravuji. Hádám že po posílení dostatkem konopí by to mohlo být i zábavné =D
  • @Everett_Young ha tak to bych taky mohl zkusit třeba to fakt pomůže :) i když nevím...naposledy co jsem v takovém stavu koukal na film tak jsem naprosto nechápal o co se jedná :)
  • The White Queen - uff, Kraster má i syny (živé) :twisted: Jinak dost slaďák, začátek trochu jako Oldřich a Božena na anglický způsob :roll:
  • @brbr Takže už víme kam Jiní odnášely Krasterovi syny. Takže Jiní jsou vlastně BBC a kradou lidi z HBO :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Everett_Young napsal(a):

@brbr Takže už víme kam Jiní odnášely Krasterovi syny. Takže Jiní jsou vlastně BBC a kradou lidi z HBO :D

A ešte ten podozrivý názov.. The White Queen :)
  • Z White Queen se mi prozatím nejvíc líbily úvodní titulky :-k . BÍLÁ královna zatím vypadá na čistě ČERVENOU knihovnu, přičemž král Edward je vizuálně cosi mezi Joffreym a Lorasem a hlavní hrdinka je (alespoň podle mého) ošklivá a krajně nepřitažlivá bledule - rozhodně nic pro mne. V GoT byly tedy všechny Krasterovy dcery hezčí a sympatičtější, tady se mu moc nezadařilo :-) . Na nový seriál od Starz jsem se těšil, válka růží je nadmíru zajímavé období, ale už v ukázkách se mi Rebecca Ferguson pranic nelíbila a když se v prvním díle nekonala ani žádná výrazná řežba, tak nevím nevím...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Moment, The White Queen má byť ono seriálové spracovanie Vojny ruží, ktoré sem dávnejšie niekto písal? :O
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.