TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1140141143145146362

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Aha :) Tak asi zbehnem len tie nové.
    Ale tak tvorcov mohlo tiež napadnúť to poriešiť. Ja neviem, BBC - aspoň sa mi zdá, že je to ich seriál - mohol vydať nejaký balíček, kde by to bolo možné kúpiť všetko dohromany - pri všetkej úcte, nemyslím si, že by to požadovalo nejakú obrovskú cenu -, alebo to dať zadarmo na internete pre nových divákov. Alebo to nemali spájať. Takto divák, čo nevidel staré diely môže byť niekedy zmätený alebo mu môže ujsť nejaká malá zaujímavá pointa... Či?
  • upraveno 19. května 2013
    @Branislav_Gepeto Nemusíš znát klasického Doktora, abych pochopil toho nového. Na klasické série jsou jen nepatrné odkazy (např. oblečení nebo nějaké drobnosti, které Doktor prohodí mezi řečí atd.). Až teď se Moffat (současný showrunner) vrací ke klasickému Doktorovi a i to tak, že kdo klasického Doktora nezná, tak ho to nezmate.
    Jestli chceš začít s Doktorem, začni tím novým. Klasické ber jako takové "bonusy".

Jinak si můžeš klasického normálně koupit na DVD :D
    http://www.ioffer.com/i/doctor-who-complete-classic-series-dvd-set-471606022
    @Kolikoli
    Vďaka, ale na to aké je to staré je to celkom drahé :)
  • @Branislav_Gepeto Tak, je to 180 DVD, takže to máš nějakých 34 kč za jedno :D.
  • upraveno 19. května 2013
    Doktor: kde jinde může divák vidět, jak hlavního hrdinu chce zastřelit jeho manželka, zatímco se tomu snaží jeho manželka (stejná žena) zabránit za každou cenu a pomáhá jí v tom její matka, která ji ještě neporodila :-D
  • @skelet ...a která je Doktorova nej kámoška už od jejího dětství :D. Prostě wibbly wobbly :D.
    Na tomto svete neexistujú slová, ktoré by vyjadrili, čo teraz cítim :wall:

Ktosi tu spomínal, že v tretej sérii DA niekto zomrie - že to oznámili tvorcovia. Pozeral som sa na zoznam hercov a ták - účelom nebolo zrovna toto - a všimol som si, že jedna herečka tam má podozrivo málo epizód zatiaľčo jej manžel, ktorý je s ňou má epizódy aj po tom. Vzniklo u mňa blbé podozrenie, že mi zomrie moja obľúbená postava, prekrásna herečka hrajúca sympatickú postavu. A teraz si tak hľadám tú scénu s gramofónom, ktorú som chcel ukázať spolužiakovi - aby som ukázal, aká je Maggie Smith vo svojej roli vtipná a v čírej zúfalosti zadávam kľúčové slová "Downton Abbey Gramphone Scene" a z nejakého nelogického dôvodu YouTube ako prvé video nájde
    Cora blames Robert from Sybil's death

:'-( Prečo mi to tvorca Downton Abbey robí?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Už se nám to blíží

• Pořád tomu nemůžu uvěřit. :-)

image
  • @MissUtahraptor Diky za odkazy je to super. Aj keď sa mi ta animácia nepáči ale herci majú super hlas.
    @heavy_head
    No vidíš, A Carreymu to zůstalo doteď ;)
  • VIděl někdo z vás Death Note popřípadě Code Geass? Pokud ano, má cenu na to koukat?
  • @Everett_Young Osobne nie, ale obidva sa veľmi často objavujú v rebríčkoch top anime. Takže predpokladám, že áno, cenu to bude mať. :)
  • @Everett_Young Death note. Začátek je fenomenální, konec velmi nudný. Zvaž sám.
    Neviděla, ale o Death Note se často vyjadřují, že to po cca 20 (? teď si nejsem jistá) dílech jde kvalitou hodně dolů.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já mám Death note dost ráda, ale je pravda, že začátek se mi líbil víc...
  • @Everett_Young DN som čítal aj pozeral a odporúčam, aj keď to ma pomalší začiatok ale keď sa to rozbehne tak to už ide :)
  • Načala jsem Mad Men a myslím, že si mne zadrápkoval. :-) Don Draper je setsakra charismatickej kus chlapa. :-) Vtipná je ta Peggy, Donova manželka krásná, milenka trošku méně a to stádo těch jeho kolegů... to jsou dárečci. :-D
  • Death Note je poměrně dobrá anime, ale po čase se trošku přejí. V každém případě se mi líbila.
    Code Geass jsem neviděl.
  • @Everett_Young Ak hľadáš výborné, realistické anime, všetkými desiatimi odporúčam Monster. Okrem iného je zaujímavé tým, že sa odohráva v Nemecku, a asi 10 dielov sa strávi aj v ČR. :)
  • Na konec školního roku nám ČT chystá Cyrila a Metoděje.
    Včera ma zahalil smútok nad mojou obľúbenou posavou z Downton Abbey. :'-( Prečo zrovna táto postava...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Branislav_Gepeto Sdílím tvé pocity... :(
    Ešte horšie na tom je, že ma bavilo z toho obviňovať Roberta a páčilo sa mi, ako ho obviňuje Cora. Ale aj to museli skaziť napraviť :/ Tož, sestřenka Violet sa činila.
  • Branislav_Gepeto napsal(a):

Ešte horšie na tom je, že ma bavilo z toho obviňovať Roberta a páčilo sa mi, ako ho obviňuje Cora.

A proč? Tím, že mu to bude dokonce života vyčítat, zkazí život sobě i jemu a stane se z ní zahořklá mstivá čarodějnice, to už nikomu nepomůže ani to nevrátí čas.

Dreamer napsal(a):

Branislav_Gepeto napsal(a):

Ešte horšie na tom je, že ma bavilo z toho obviňovať Roberta a páčilo sa mi, ako ho obviňuje Cora.

A proč? Tím, že mu to bude dokonce života vyčítat, zkazí život sobě i jemu a stane se z ní zahořklá mstivá čarodějnice, to už nikomu nepomůže ani to nevrátí čas.

Ja viem. Ale proste sa mi to páčilo. Tak ako ja sa prenesiem cez znova ucelenú rodinu, to som rád, ale proste sa mi páčili Corine obviňujúce repliky.
  • Koukla jsem na první epizodu Firefly a musím říct, že zatím je to dobré, dost dobré, proč to vlastně po 14 dílech stopli? :-k
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 31. května 2013
    @Dreamer Protože Foxové jsou dementi.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.