TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale tak tvorcov mohlo tiež napadnúť to poriešiť. Ja neviem, BBC - aspoň sa mi zdá, že je to ich seriál - mohol vydať nejaký balíček, kde by to bolo možné kúpiť všetko dohromany - pri všetkej úcte, nemyslím si, že by to požadovalo nejakú obrovskú cenu -, alebo to dať zadarmo na internete pre nových divákov. Alebo to nemali spájať. Takto divák, čo nevidel staré diely môže byť niekedy zmätený alebo mu môže ujsť nejaká malá zaujímavá pointa... Či?
Jestli chceš začít s Doktorem, začni tím novým. Klasické ber jako takové "bonusy".
Jinak si můžeš klasického normálně koupit na DVD :D
http://www.ioffer.com/i/doctor-who-complete-classic-series-dvd-set-471606022
Vďaka, ale na to aké je to staré je to celkom drahé :)
Ktosi tu spomínal, že v tretej sérii DA niekto zomrie - že to oznámili tvorcovia. Pozeral som sa na zoznam hercov a ták - účelom nebolo zrovna toto - a všimol som si, že jedna herečka tam má podozrivo málo epizód zatiaľčo jej manžel, ktorý je s ňou má epizódy aj po tom. Vzniklo u mňa blbé podozrenie, že mi zomrie moja obľúbená postava, prekrásna herečka hrajúca sympatickú postavu. A teraz si tak hľadám tú scénu s gramofónom, ktorú som chcel ukázať spolužiakovi - aby som ukázal, aká je Maggie Smith vo svojej roli vtipná a v čírej zúfalosti zadávam kľúčové slová "Downton Abbey Gramphone Scene" a z nejakého nelogického dôvodu YouTube ako prvé video nájde
:'-( Prečo mi to tvorca Downton Abbey robí?
No vidíš, A Carreymu to zůstalo doteď ;)
Code Geass jsem neviděl.
skaziťnapraviť :/ Tož, sestřenka Violet sa činila.