TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Třetí série bude, i když se netem šířily informace, že bude po delší pauze. Ale netuším proč.
V komixe je 80% práce Shieldu zaoberanie sa mutantmi. Ale na Xmenov ma právo Fox takže toho sa nedočkáme. V prvej časti použili príbeh z IM3 - Extremis, v druhej mali odkaz na Thora a Cpt. America s energiou Tesseractu. Už toho veľa nie je čo by z filmov použili, Xmenov taktiež nemôžu takže budú dookola využívať Extremis a Tesseract?
Marvel teraz robí veľku promo kampaň na Inhumans, takže možno toto Agents of lv7 použijú. Inhumans je rasa super ľudí z Mesiaca. No mám pocit že využiť jednu celú novú rasu na seriál sa asi nevyplatí.
"Seriál je sice plný hloupých patetických keců o Americe a předem odhadnutelných klišé, ale zdá se že se snaží hrát na odlehčenou notu a nebrat se moc vážně. Tudíž jsem ochotný to tak nějak tolerovat a neudělit mu na místě odpad. Nápad jako takový je velice dobrý, i když tak mám neodbytný pocit že se tu někdo snaží vykrádat Supernatural. Uvidíme po první sérii. Doufám že se tvůrci rozhodnou pro ucelený příběh a nerozplácnou děj do mnoha sérií plných vaty.
EDIT: Je vidět že tahle věc se vůbec ale vůbec nestydí, že naprosto otevřeně VYKRÁDÁ Supernatural. Potvrdilo se to hned v druhé epizodě. Akorát je celý seriál více jaksi americký, plní kvóty pro černé, šikmooké, ženy, mrzáky (viz bezhlavý jezdec) a také je vysoce politicky korektní (nedej bože abychom před kamerou ublížili dítěti, to radši odneseme popel) a celkově jsem čekal mnohem více. Snižuji na 3*"
A sestra Millsové je už podle představovací scény zcela jasně Sarah Connor =D
Mimochodem, jak jinak bych měl nazývat Bezhlavého jezdce když ne mrzák? Myslím že kdyby se trošku snažil, tak by to určitě uhrál na plný invalidní důchod =D
..mno, tak ono by mu celkom stačilo mať ten správny povod, byť trochu opálený, a rozprávať s istým typickým prízvukom a akcentom, a ten plný invalid.dochod (a zdaleka nejen ten) by dostal natotata, aijncvaj :twisted: :roll: :-D
Keď ju tak spomínali :D
Na Sleepy Hollow mě baví ta pohádková atmosféra a Ichabod Crane. Netvrdím, že je to nějaké superdílo, ale příjemný seriál, na který se ráda kouknu.