TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1158159161163164362

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Ne ne, ani trailer si nepustim, zítra se nechám překvapit :-)

Jo, konečně začnou seriálové žně :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Neviete, či tá herečka (Jacoba sa tuším volá), ktorá hrala v HIMYM a Avengeroch sa zjaví v Agents len ako také prepojenie, malá postava alebo jedna z priamych aktérok? Nezdá sa mi, že by bola na hlavnom obrázku - alebo ju tam nespoznávam.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Branislav_Gepeto
    Herečka se jmenuje Cobie Smulders a
    měla by se objevit v pilotu a v několika dalších dílech, ale jen v menší roli.
  • Thorar napsal(a):

Už zítra Agents of S.H.I.E.L.D. Nemůžu se dočkat :-)

image
    @Nevada :( Škoda. Ona bola to jediné, čoma na tom lákalo. Videl som ju na jednej fotke k pilotovi, tak som sa divil.
  • newsroom naozaj parádna aj druhá séria. megine línie mi nesedeli ani v prvej, ani v druhej, ale tentokrát to bolo aspoň pochopiteľnejšie. súhlas, sloan v posledných dieloch zbytočne neuveriteľná, ale objavenie autora aukcie bolo vyriešené pekne.
    bol by som za, keby sa seriál ešte silnejšie vyjadroval k politike a trochu som prekvapený ako zmizla postava tej stážistky. až by som povedal, že vlastne neviem načo tam bola...
    každopádne, kým nepríde sherlock tak asi to najlepšie čo bolo, aj keď palce budem držať ešte minimálne ripper street :)
  • @sarven Ripper street bude pokračovat?
  • @svoa00 1. prosince jde do vysílání první díl nové řady
  • upraveno 25. září 2013
    @Everett_Young
    Výborně!
    image
  • Akí boli tí Agenti Š.Ť.Í.T.U.? Oplatí sa to pozrieť?
    @JoeGyry Zrovna jsem to dokoukal. A kromě docela velkého množství prvoplánových vtípků mi to sedlo. Ale opravdu bavit mě to začalo až od půlky. Kdo mi tam vadí je duo vědátorů a Robin z HIMYM, ale té tam zas tolik nebylo.
  • @JoeGyry V bodech (, které by neměly být spoileroidní, ale asi toho bez souvislostí moc neřeknou, ale jsem příliš nadšená než abych se zabývala jejich z toho plynoucí zbytečností =D):
    · Narážka na Thorovu figuru. *uííííí!!!*
    · Phillllll!!! (a prasklá žárovka)- pochopíš, až uvidíš ;)
    · Phil je v pouhé zmínce ošklivý na Lokiho! A uráží ho!!! :evil:
    · Ihned chci vidět posudky osobností S.H.I.E.l.D.u- mohou tam i kreslit. =D
    · Nenech se posílat zaměstnavatelem na Tahiti. ;)
    · Nemá někdo odkaz na video se štěnětem se závratí? :-?
    · Phil má evidentní potíže s rozeznáváním dopravních prostředků. :D
    · Lolaaaaa!!!! image
    · Chci fotky CosPlayGirls pod Stark Tower!!! image
    · "Babča?" image
    · "Zábava!" imageimage
    · Lola!!!! Phillll!!! image
  • @Thorar Mi se vědátoři líbí... Něco (typově) podobného jsem potkala naživo, takže... =D
  • Tak už to mam stiahnuté ale pozerám že to ma cez 40min O_o myslel som že to budú len 20min časti. Zajtra si to pozriem teda :)
    S.H.I.L.D. - První díl se mi líbil hodně.
    MissUtahraptor napsal(a):

· Narážka na Thorovu figuru. *uííííí!!!*

+1 :-D

A Coulson celkově za 100 bodů. Asi mi bude stačit ke štěstí, když se občas objeví a prohodí nějakou hlášku :)
    btw (ukradeno z Lapiduchu)
    image
    “Stupid S.H.I.E.L.D. Agents, having fun while I have a wedding going on.”
  • Nevada napsal(a):

... A Coulson celkově za 100 bodů. Asi mi bude stačit ke štěstí, když se občas objeví a prohodí nějakou hlášku :)

image
  • No tak mne sa to veľmi teda nepáčilo.
    - postavy mi prídu neuveriteľne stereotypné - cool elegán ktorý je drsný a vie robiť všetko na svete, nerd duo (neboli oni v nejakom one shoty od Marvelu?), agentka s mentálnymi problémami ktorá nechce isť do terénu ale na konci časti si to rozmyslí, geek dievča ktoré to vie s počítačom, Coulson to tam jednoznačne zachraňoval.
    - nemám rád seriály ktoré na seba medzi časťami nadväzujú len minimálne alebo vôbec (Ako v Housovi kde bol v každom diely nový prípad, alebo Smallvile kde sa v každej časti objavil nový študent ktorého kryptonit obdaril superschopnosťou), ale to sa môže zmeniť.
    - to ako vysvetlili odkiaľ mal ten černoch schopnosti sa mi tiež nepáčilo - zmiešame dokopy extremis, gama radiaciu, sérum cpt. ameriky a nejake ufónske vecičky to dáme 2 random ľuďom a nie vytrénovaným profesionálnom/žoldnierom - čo zlé by sa mohlo stať.

Ale aj cez toto všetko ma seriál nenudil a pozriem si aj druhú časť.

btw - tie narážky na Coulsona a jeho smrť sú celkom čudné.
  • @JoeGyry Na House se kouká kvůli výkonu Hugha
    @JoeGyry čudné je slovensky divné? Co je na nich divného?
  • @Thorar tak Robin z HIMYM povedala niečo v zmysle že nikdy nemôže vedieť pravdu (keď sa spomínala jeho smrť). Ako keby na Tahiti nebol ale stalo sa niečo iné..
    Jo tohle, to jo.
  • M1on napsal(a):

@JoeGyry Na House se kouká kvůli výkonu Hugha

no, tam je toho koukatelného víc.. ;) ;:P

• @Alef_peAlef CCa dej 85% častí Housa - začiatok časti: niekomu je zle, ale kedže som videl už 30 iných častí je mi jasné že on pacient nebude, zrazu po minúte a pol príde zle ešte niekomu: to je náš pacient. 20min seriálu: zistili čo mu je, pozriem na hodinky nie nie to je skoro určite sa niečo skomplikuje: BANG samozrejme. Ako len teraz zachránia toho pacient? Rýchlo niekto musí povedať niečo čo vôbec nesúvisí s prípadom House sa na neho pozrie bez slova odíde z miestnosti a vyrieši prípad.
  • upraveno 26. září 2013
    @JoeGyry přeně ták!! Třeba byl v komatu a šoupli mu myšlenky o Tahiti
  • upraveno 27. září 2013
    Downton: opožděně jsem si před začátkem čtvrté série pustila vánoční speciál, ach jo... :'-(
    @Dreamer Mne ten koniec prišiel fakt divný.
    Ako nemám nič proti zabíjaniu hlavných postáv... Ale toto vyzeralo, akoby pán režisér nemal čo robiť :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.