TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1156157159161162362

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tu mi to nedá nemlčet na neříct svý. Za dobu společného života jsem svojí ženě musel volat sanitku celkem pětkrát, takže myslím, že mám jistej přehled z vlastní zkušenosti. Rozhodně se mi ani jednou nestalo, že by se doktor nebo zdravotník chovali debilně jako v tomhle veledíle. Napíchnout žílu kterejkoli doktor zvládnul, i když Eliška měla epileptický křeče.

Tohle si snad objednal někdo, kdo chce záchranku potopit...
  • @Thorar @Tom Radši než na Sanitku (ne, neviděla jsem ani staré ani nové díly, protože mě české doktorské seriály nehorázně odpuzují) se podívejte na Sirens. Nevím, jak moc je to věrohodný, záchranku jsem volala jednom jednou, když se nám dusilo dítko ve skautu a to nás tam na ni bylo asi pět, takže nějaký dramatický to nebylo, ale určitě je to když už nic tak zábavný. A hraje tam Richard Madden :-)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @flanker.27 A já měl zas kliku na pár idiotů, jeden i smrděl chlastem. Ale nijak to nevztahuju na všechny.

A když jsem jednou zkolaboval na kardiu a sestřička s doktorkou lítaly okolo mě vyděšené co se děje a že na to nejsou zařízené, tak mi to přišlo spíš úsměvné :-)

O modřinách na žíle protože sestřička měla blbou náladu ani nemluvim :-)

Prostě to nejsou stroje, jsou to jen lidi. Je celkem logické mít dobré i špatné zkušenosti. Ale ty špatné spíš prodají seriál a víc se pamatujou.

@Seans Mě tyhle seriály moc neberou, bavila mě Sanitka 1 a dvojka mi ji prostě připomíná.
    @Thorar Jistě že jsou dobré i špatné zkušenosti. Ale tohle vypadá na chovance ústavu pro choromyslné, be zvýjimek.
  • @flanker.27 A můžu se zeptat, co se tam v tom veledíle asi tak zhruba děje?
  • @Thorar "..se hádal saniťák s doktorem před pacientem.." o čem ? tiež záleží, o čem se hádali..

@flanker.27 "..Tohle si snad objednal někdo, kdo chce záchranku potopit.." heh, a možná si na to kápnul, ted už jen, kdo potrebuje zraziť dole, co nejníž cenu "112" (RZS) majú sa ešte nejaké časti, územné celky´(okresy,kraje)112tky privatizovať, alebo spatne odkupovať ? (tušim hej, pár ich ešte zostalo, ted už ale nevím presne, nesledujem to súvisle, len z idnes ;d )
  • ..alebo, možno ani ne úplne potopiť (aspon ne zámerne), ale proste chceli to spraviť v takom bulvárne-akčnom duchu :twisted:
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Seans Tak zhruba se tam děje že když není výjezd, řeší se dozvuky ze Sanitky 1 + nové zápletky, vztahy. Zhruba. Ale když to nebudeš sledovat tak je to celkem jedno :-)
  • @Thorar Neviděla jsem ani Sanitku 1, takže ne, asi se na to fakt dívat nebudu :-)
  • @Seans Sanitka 1 je seriálová klasika z doby, kdy ještě v Čechách uměli točit seriály (teď nemluvím o Ženě za pultem, ....). Myslím, že je koukatelná i dneska.
    Na rozdílu mezi původní Sanitkou a Saniotkou 2 je nejvíc vidět úpadek televizního řemesla celkově. Jem možná trochu zaujatý, protože Sanitku mám rád opravdu hodně.

@Seans Shrnuto - špatně napsané postavy, které dělají věci ne proto, že by odpovídaly situaci nebo povaze, ale proto, že to mají napsané ve scénáři. K tomu neumělé pokusy o "akční záběry" na jedoucí sanitky. To je asi tak všechno.
  • Nastastie zachranku som este volat nemusela, ale stacili mi moje skusenosti so sestrickami a doktormi v nemocnici + skusenosti mojej babky a nieco smrdi v state danskom...napr take nechavanie starych ludi iba v plienke pod otvorenym oknom v januari len preto, aby sa uvolnila postel, lebo poistovna nepreplaca v plnej vyske...
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    Prave som videl prvu cast serialu Sleepy holow a celkom sa mi to pozdava.
  • @Edem Hned zítra plánuji koukat
  • Ako sa volá seriál, myslím že mal vyjsť túto jeseň, bolo to o fantasy postavách vo Viktoriánskom anglicku? Niečo ako ten film The League of Extraordinary Gentlemen. Ale na meno si neviem spomenúť
    under the dome, boze ta posledna cast tak blbo skoncila
  • @Edem to už spravili sreriál aj na ten nedávny S.kingov román ?
  • Jo viděl, jmenuje se to Simpsonovy ve filmu.
  • upraveno 18. září 2013
    Suits 03x10: :wall: :'-(

P.S: Dík @Everett_Young
  • @brbr :'-(
    no uz aj posledna cast newsroomu pozreta. Pocul som, ze by mala byt dost velka pauza pred 3 seriou.
  • Takže jsem dohnala deficit s Doctorem Who/Pánem času - jakou má člověk radost, když objeví sedm sérií seriálu najednou :D Doporučuju pátou až sedmou sérii, kterou měl pod palcem Steven Moffat, těm, kteří na základě seriálu Sherlock získali iluzi, že je to geniální scénárista. Má nepříjemný zvyk ondulovat vítr a ohýbat zákonisti seriálového světa, jak se mu to aktuálně hodí, i když to zdaleka není jenom jeho problém. Zatím poslední díl měl dobrou atmosféru, ale zklamalo mě vyřešení úlohy Clary ("nemožná dívka" byla už Amy, jakkoliv jsem ráda, že ji vystřídala sympatická ženská, se kterou má doktor nějakou chemii). Plus dávám za scénáristicky moudré rozloučení s River Song, kterou už nechtěli dávát dohromady s dvanáctým doktorem, a WTF moment s Johnem Hurtem (alternativní časová linka, heh?).
  • @svoa00 ..kde si ich objavila? :p
  • @brbr Posledny diel Suits bol ku koncu tak presladeny, ze cokolada zostala neotvorena...
  • @Hildegarda Nic pro cukrovkáře :-) Dost mě to naprdlo, jedno klišé za druhým. fuj
  • @brbr Nastastie nie som. Prave som si otvorila mliecnu Siestu :). Musim ukludnit nervy. Domrvili mi objednavku knih a este si za to vypytali postovne, ked ja zasadne vyuzivam akcie, ked je postovne zdarma. Pri materskej ako inak :). Tak som im pekne krasne napisala e-mail a otvorila si Siestu. Najlepsie na tom je, ze ak ma aj odskodnia, tak nejakym blbym kuponom, ktory mozem vyuzit iba v ich int obchode, do ktoreho uz nechcem ani vliezt :-?
  • @Hildegarda Malá spí? U nás nemám jinak šanci, všechno je mi snězeno :'-(
  • @brbr hej, chrni si spokojne v postielke :)
    Este mam v zasobe asi desat horaliek a 5 paklov lentiliek. Treba zacat nase chlapca rozmaznavat :)
  • @Hildegarda To se někdo má! Krakeni jsou oba v pohotovosti a dělají z bytu kůlničku na dříví.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Newsroom 02x08-09
    Nevada napsal(a):

... a pokud nepodělají poslední dva díly, tak jim odpustím i to, že kvůli tomuhle bude o 1 epizodu méně.

Je jim odpuštěno (asi spíš jemu=Sorkinovi). Bylo to super a už teď se těším, až si dám opakování celé 2. série. Charlie byl skvělý, to on vlastně vždycky, ale tentokrát skvěle skvělý. Hlavně debata Charlie-právnička-Will v úvodu 2x08 neměla chybu. Willovo vysvětlení proč mu vadí současní "republikáni" mělo na chvíli tendenci se vyrovnat jeho řeči v úvodu 1x01.
    Jen Sloan mi v tomhle dvoudíle nesedla a to je to moje druhá nejoblíbenější postava. Nechápu proč z ní najednou museli dělat až takového klauna.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.