TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1154155157159160362

Komentáře

• Nevím jestli to ji někde neproběhlo, ale nedávno jsem objevila seriál Ray Donovan a to je podle mě fakt to nej za poslední dobu....samozřejmě kromě GoT...
  • upraveno 6. září 2013
    @Linda_Moon Tak podle flankra.Horší než GoT, takže je to nic moc. =D
  • Včera jsem místo GoT v bedně dokoukala první serii Newsroom. Hm, dobré, ale štvou mě tam dvě věci: jak všechny vztahy řeší tak, aby to věděl celý open space (to je v US normální?) a pak Maggie (ježíš, tak herečka je mi nesympatická od pohledu, moje chyba uznávám, a k tomu ta rádoby roztomilá chaotičnost postavy :wall: )

P.S: Zachytila jsem to pozdě, nebo se ukázalo až v posledním dílu,
    že je Sloan zamilovaná do Dona?
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Linda_Moon Jo sleduju, skvělej seriál :-)
  • k Pilířům země...rozjezd skvělej, poté dějové skoky, aniž by to nějak hnulo s postavami a konec takovej nijakej....
    jinak komu se líbí český dabing Boardwalk Empire má podle mě problém s ušima....obzvlášť hlas Nuckyho Thompsona je fakt příšernej....chudák Steve to by koukal :-)
    Ale Ray Donovan mě bere, jsem u sedmé epizody a pro mnou chmurnou náladu posledních dní neznám lepší podívanou....
  • @brbr Tak u nas v open space bolo tiez parkrat dusno, kee prislo na vztahy medzi kolegami :). Neviem, aku mas skusenost s open spacami, ale to je svet sam osebe. Mna do nepricetnosti vytacali kolegove hadky s frajerkou.

Ja som zatial skoncila u druheho dielu 2.serie a uz tam mi bolo jasne, ze Sloan ma pre Dona slabost.
  • @Hildegarda Kancelář pro tři se jako open space nepočítá, co? :-) V tom případě žádná zkušenost.
    Hildegarda napsal(a):

Ja som zatial skoncila u druheho dielu 2.serie a uz tam mi bolo jasne, ze Sloan ma pre Dona slabost.

Tak to jsi se špatně dívala, v posledním dílu první série
    se jí Don ptal, jestli někoho má a ona mu řekla, že ji ještě nepozval na rande (nebo tak). Pak se dohodli, že už o tom, nebudou mluvit. Dřív jsem si nevšimla, že by Sloan po Donovi házela očkem, proto mi to přišlo takové bum najednou.

Prima cool zaútočila...Experti vydržel jsem asi 5 minut, pak přišlo technické KO.
  • upraveno 6. září 2013
    @brbr Kancelaria pre troch je luxus! :)

No ved! Mne to tuklo prave vtedy :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...

P.S: Zachytila jsem to pozdě, nebo se ukázalo až v posledním dílu,
    že je Sloan zamilovaná do Dona?

Taky jsem to dřív nezaregistrovala. IMHO si to tam dali až v tom posledním dílu jako zadní vrátka pro druhou sérii.
  • Hildegarda napsal(a):

@brbr Kancelaria pre troch je luxus! :)

Pro tři a spoustu krabic se střepy. Jo a byl to sklep :-)

• No s White Queen som to už dávnenejšie vzdal. Nuda ma však donútila si to po dlhšom čase dopozerať a musím povedať, že 7. a 8. diel boli naozaj skvelé. Nové postavy sú konečne aspoň trocha sympatické a staré konečne pod zemou. Naozaj sa teším na posledné 2 diely. Na to, ako som and tým po 6 diely zlomil palicu, musím povedať, že ma to naozaj veľmi príjemne prekvapilo.
  • @Tenebris Tyjo, tak mě se asi nejvíc líbil 5. díl. Nejzajímavější mi přišla postava Richarda, ale právě v posledních dílech se to semlelo docela překotně a divně, takže nakonec působilo jeho jednání dost nelogicky... Celkově bych seriál hodnotila jako průměr, pravda. Hodně dolů to pro mě táhla ústřední dvojice Edward - Elizabeth, tady šáhli herecky hodně vedle, občas bylo utrpení je sledovat. :-D Naopak to zachraňovali herci ve vedlejších rolích, teď mi napadá Elizabethina matka Jacquetta nebo Warwick. Historickou věrnost radši nehodnotím, nemám tohle období moc nastudované, ale iluze si nedělám. :-) Co mi dost vadilo, bylo, že se postavy chovaly a mluvily jako v 20. století a ne ve středověku.
  • já jsem zrovna dnes našel odvahu ten seriál dokoukat ale přeskakoval jsem scény kde byla Elizabeth protože trapnější herecký výkon jsem neviděl
    +Warwick a Richard
    -ostatní
  • Práve pozerám 9. diel
    Kde je Edward pár dielov mrtvý a Elizabeth už nemá dôležizú rolu
    a musím povedať, že ma to bavý o dosť viac. Do takého 5. ho dielu to bol dosť priemer. Pri 6. tom diely som stratil chuť to sledovať, ale posledné 3 diely sú fakt na vysokej úrovni. V momente keď to tragické due Edward/Elizabeth stratilo svetlo reflektorov a ostatné dejové línie vystúpili do popredia to nabralo "gule". A súhlasím s tým, že Warwick bol skvelý a aj Richard zaujal.
  • @brbr
    V US nemáš moc šanci kde jinde to v práci řešit, pokud děláš v kanceláři. Všude je OpenSpace. A minimálně pro 20 lidí.

Podporuje soudržnost, prodej střelných zbraní, a gossip gils. K Donovi a Sloan...mě to přišlo ne šokující, jen prostě...reálně životně smutný.
    sveva napsal(a):

Historickou věrnost radši nehodnotím, nemám tohle období moc nastudované, ale iluze si nedělám. :-)

Obecně se to historie drží dost věrně - pochopitelně když pomineme ty blbosti s čarováním.
    Jen se mi u Markéty Beaufortové nezdá, že by byla přesvědčená už od Jindřichova dětství, že bude králem (ale o ní toho moc nevím, takže je to spíš domněnka), když dva králové potvrdili, že její rod legitimizovaných bastardů nemá na korunu žádné dědické právo.

Docela se mi líbilo, že si hrají s možnými teoriemi - útěk mladšího z princů (o pár let později byl jeden muž popraven za to, že se pokusil vyvolat vzpouru jakožto princ Richard z Yorku), vražda/zmizení princů v Toweru bez vědomí Richarda III. nebo třeba právě to čarodějnictví Alžběty (kterou obviňovali, že Edwarda očarovala, aby si ji vzal).
    Celkově to hodnotím taky jako průměr, ale nemůžu říct, že bych se u toho nudila či se nad tím nějak pohoršovala. A Edward byl podle mě vybraný výborně. Dost odpovídal mojí představě o něm. Jen stárnutí postav krutě nezvládli a místy to opravdu překotně poskakovalo kupředu v čase, aniž by to bylo z děje řádně čitelné. Stejný problém měly třeba Pilíře země.
    Mimochodem - teď to v USA vysílá Starz. Prý jejich verze má mít víc nahoty a sexu. Třeba to těm postavám prospěje :)
  • No nic, se Skins to vzdávám, ty vtipy o prdění bych možná ještě překousla, ale silně debilní a nesympatické hlavní i vedlejší postavy už ne :-(
  • upraveno 8. září 2013
    @Tom A pro jistotu ještě mluvím hlasitě, aby mě slyšeli i ti vzadu. To mi na tom vadí, ale možná člověk otupí a přestane ten prostor vnímat. (A když už to podstatné ví všech 178 000 zaměstnanců společnosti, tak je to vlastně jedno :-)
  • @JoeGyry začátek třetí série.
  • @brbr Tak co, kdyby to někdo neslišel, dát * a písmeno a už to ví všichni :D
    @Tom nebo nedejbože neslYšel :-D

Ve středu nová řada Sons of Anarchy, už se nemůžu dočkat :dance:
  • @Tom :applause:
    @Tom =D True heroes never die...
    upraveno 9. září 2013
    Hmm!

• @Nevada hmm, to vypadá dost dobře :applause:
  • @Dreamer @Nevada Akorát v tom traileru se mi ti dva dost pletli, snad to nebude i ve skutečnosti :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.