TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
P.S: Zachytila jsem to pozdě, nebo se ukázalo až v posledním dílu,
jinak komu se líbí český dabing Boardwalk Empire má podle mě problém s ušima....obzvlášť hlas Nuckyho Thompsona je fakt příšernej....chudák Steve to by koukal :-)
Ale Ray Donovan mě bere, jsem u sedmé epizody a pro mnou chmurnou náladu posledních dní neznám lepší podívanou....
Ja som zatial skoncila u druheho dielu 2.serie a uz tam mi bolo jasne, ze Sloan ma pre Dona slabost.
No ved! Mne to tuklo prave vtedy :)
Taky jsem to dřív nezaregistrovala. IMHO si to tam dali až v tom posledním dílu jako zadní vrátka pro druhou sérii.
+Warwick a Richard
-ostatní
V US nemáš moc šanci kde jinde to v práci řešit, pokud děláš v kanceláři. Všude je OpenSpace. A minimálně pro 20 lidí.
Podporuje soudržnost, prodej střelných zbraní, a gossip gils. K Donovi a Sloan...mě to přišlo ne šokující, jen prostě...reálně životně smutný.
Jen se mi u Markéty Beaufortové nezdá, že by byla přesvědčená už od Jindřichova dětství, že bude králem (ale o ní toho moc nevím, takže je to spíš domněnka), když dva králové potvrdili, že její rod legitimizovaných bastardů nemá na korunu žádné dědické právo.
Docela se mi líbilo, že si hrají s možnými teoriemi - útěk mladšího z princů (o pár let později byl jeden muž popraven za to, že se pokusil vyvolat vzpouru jakožto princ Richard z Yorku), vražda/zmizení princů v Toweru bez vědomí Richarda III. nebo třeba právě to čarodějnictví Alžběty (kterou obviňovali, že Edwarda očarovala, aby si ji vzal).
Celkově to hodnotím taky jako průměr, ale nemůžu říct, že bych se u toho nudila či se nad tím nějak pohoršovala. A Edward byl podle mě vybraný výborně. Dost odpovídal mojí představě o něm. Jen stárnutí postav krutě nezvládli a místy to opravdu překotně poskakovalo kupředu v čase, aniž by to bylo z děje řádně čitelné. Stejný problém měly třeba Pilíře země.
Mimochodem - teď to v USA vysílá Starz. Prý jejich verze má mít víc nahoty a sexu. Třeba to těm postavám prospěje :)
Ve středu nová řada Sons of Anarchy, už se nemůžu dočkat :dance: