TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1153154156158159362

Komentáře

• upraveno 1. září 2013
    Suits je taky fajn vztahovka z právnické kanceláře.
    plus: břitký humor, napětí, ohozy hlavních ženských hrdinek, Luis
    mínus:roztahaná romantická linka mezi Mikem a Rachel
    ještě, že se už konečně dali dohromady a je klid :roll:
    u třetí série jsem se musela zpočátku hodně nutit k tomu, abych dokoukala díl, ale teď už se to snad začíná pomalu zlepšovat a nechce se mi Harveymu zabodnout otvírák mezi oči :)
  • upraveno 1. září 2013
    @Seans Ak si nevidela, rozhodne odporúčam Skins.
  • @Seans House of Cards
  • @MissUtahraptor už ťahám 2. sériu tak tomu skúsim dať šancu. Na 3. sériu sa chystáš?
  • @Everett_Young Né, prosím, Gilmorky ne!

@Tom To vyzerá zajímavě a Kevin Spacey a Robin Wright, to je lákadlo :-)

@Dreamer @Arutha Děkuji, můžu to vyzkoušet. Sice jsem se trošku zalekla sousloví ínedžerská dráma, ale hodnocený je to dobře. Jste moji zachránci, protože brácha troubí na seriály furt a je mi schopnej doporučit tak Prasátko Pepinu a ještě mu to přijde hrozně vtipný.
  • @JoeGyry Vzhledem k tomu, že to má být zase "z úplně jiného soudku", tak jo. Jenom doufám, že jí budu moct ohodnotit jako tu první. :)
  • Skins taky doporučuju :-) Nejlepší seriál o dospívajících, co jsem zatím viděla.
  • @Dreamer Já tajně doufám, že Rachel
    odjede na študie a bude definitvní klid.
    :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @brbr

Vyřeší to jako v Castlovi s Alexis. Půjde studovat na Columbii a zůstane tak v New Yorku.
    :(
  • upraveno 1. září 2013
    @Nevada Já pořád doufám, že
    bude studiem natolik zaneprázdněna, že do kanclu moc chodit nebude a víkend v Suits neukazují
    :-)
  • @Dreamer To mi pripomína, že ešte musím pozrieť trojku.
  • @Dreamer Nééééééé! Od chvíle, kdy jsem si nedopatřením přečetla, kdože má v téhle sérii
    umřít
    , se na to strašně NEtěším!!! :'-(
  • @MissUtahraptor přečetla, kde? :anxious: Já si to nechci přečíst!
  • @Dreamer Tuším, že dokonce na wikině. :(
  • @brbr Ja mam pocit, ze aj vikendy ukazuju. To je zivot 24/7 v praci. Humus iba pre otrlych. Esteze ja vacsinu tyzdna vobec netusim, co za den je :)
  • @Hildegarda Jsem na tom absolutně stejně (loni, když jsem byla těhotná, tak jsem dorazila na nějaký ultrazvuk a hrozně jsem se divila, že mě tam nemají napsanou - datum jsem si pamatovala správně, ale byl úplně jiný den) :wall:
  • @MissUtahraptor tak som si pozrel prvé 3 časti 2 série American Horror Story a musím povedať že sa mi to nezdá také dobré ako 1. séria ale zároveň ma to dokázalo zaujať na toľko aby som to zatiaľ pozeral ďalej. Páči sa mi hlavne že Lily Rabe dostala viac priestoru, mám ju rád. Jediné čo mi vadí je že sa tam vlastne za tie 3 časti dokopy ešte nič nestalo.
  • @JoeGyry Tak já to taky nakonec dokoukala celé, akorát mě to už moc nebavilo... :roll:
    Jeptiška byla dobrá a dobře zahraná.
  • Mám za sebou první sérii Skins, je to silně návykové, ale prý se každé dvě řady mění obsazení a děj se točí kolem jiné bandy lůzrů, což se mi teda vůbec nezamlouvá :-(
  • @Dreamer Ale každá generace měla nakonec něco do sebe ;-)
  • @Michelle myslela jsem, že už to nemůže být šílenější ale pak přišel den, kdy Usáma odfoukl nás pryč. Pokud se bude seriál držet i další série v podobných kolejí, tak přestávám mít strach z nové party těžce zkoušených puberťáků =D
  • @Dreamer Ten muzikál byl boží :-D (I když tam hrála nejotravnější postava ze všech generací - Sketch :wall: )
    No, každá generace je trochu jiná... Druhá je asi víc radikálnější, ale je tam řada super postav a jeden z nejlepších párů, třetí je zase taková hodně současná, ale hlavně v šesté řadě se fakt dobře rozjela :-) A první je prostě první. Já už mám všechny řady zkouklé třikrát, na každou generaci jsem si nakonec zvykla a oblíbila si ji :-)
  • Tak..kto si pozrel prvú časť seriálu na ČT2? Dabing celkom v pohode až na Lenisterov, Brena a Cheimého, Cheimé Lenister :D
  • @JoeGyry MASOCHISTA!!! 8-O :D
  • upraveno 6. září 2013
    @JoeGyry já ne už jsem to viděl, heč ;-)
  • @MissUtahraptor tak som to chcel ukázať mamine či ju to zaujme, misia splnená už číta knihu!: D
  • @JoeGyry Ďalšia chytená duša. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.