TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1152153155157158362

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 22. srpna 2013
    @JoeGyry Ja sa v tom až tak nevyznám. Pre mňa je originál hra a v hre je znakom Red Version Charmander (FireRed má Charizarda), takže by mi to nevadilo. Akurát som mal pocit, že Green a Blue je to isté, pretože japonci majú pre slovo zelený aj modrý rovnaké slovo (aspoň tak niekde písali - Billov dedo opísal Oddisha ako zeleného zatiaľčo je modrý, to bola chyba v preklade), iba Green je v Japonsku a Blue je v Amerike. A to, čo bolo vydané neskôr ako updatovaná verzia bolo tuším Yellow (ako pre GS Crystal a RS Emerald a DPea Platinum).

Akurát som si myslel, že keď Bulbasaur začal celý rad, tak bude uprednostnený.
  • upraveno 22. srpna 2013
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 23. srpna 2013
    Nevíte někdo proč byl zavřen server serialycz.cz?
  • @Everett_Young podle všeho soudní příkaz pro porušování autorských práv.
    Videl som ďalšie dva diely Newsroomu. Koniec s "On popisuje Genou" možno nemal tak hlasnú a peknú pesničku ako I'll try to fix you, ale zato to pre mňa bol dosť silný koniec s dobrým soundtrackom - perie sa s ITTFY.

A Sloan s Donom je túto sériu komická dvojka. Hlavne Sloan :D ,,Četla jsem si reakce, takže jsem věděla, že to bude na konci strašný, ale přesto jsem to prostě nečekala, to nemohli jednoduše... Kodak padá. Neprodám tě Kodaku, já tě nedám."
    Tom napsal(a):

@Branislav_Gepeto kde byl Kodak?

Ako sa rozprávala s MacKanzie, tak mala vedľa seba monitor zrejme moniturujúci akcie a v strede konverzácie sa proste stočí ,,Kodak padá!" Zrejme ako akcia.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Je tu někdo kdo sleduje seriál Under the Dome a četl i předlohu? Zajímalo by mě, jak moc se to liší a jestli je v knize vysvětleno kdo/co, jak a proč? Bez spoilerů :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Četla jsem nějaké reakce krátce po začátku vysílání (knížku jsem nečetla a ze seriálu jsem viděla zatím jen pilot). Připadne mi, že je to podobně jako s Hrou o trůny - vzali příběh z knihy a naložili s ním po svém. Ale jak říkám, nečetla jsem, takže je to jen zprostředkovaný dojem. Pár kritických citátů jako vzor:

...Ty zmeny v deji, co tam jsou uplne zabijeji motivaci/smysl postav, specialne Junior jako LOL. Ale chapu, ze kdybych to necetl, asi by se mi to libilo.

Po druhy episode mi Under the Dome (v porovnani s knihou) prijde jako takovy ty filmy zhusteny do 5 vterin - v podstate je videt o co jde, ale ten prozitek z deje nejak vypad...

Tyhle jsou už po několika dílech:
    Taky mi přijde, že skvěle vybrali město; přesně takhle jsem si to představoval. Ale těch změn oproti knize tam je spousta. Aspoň můžu být zvědavý, co se z toho vyklube..

Ale zacina me bavit to sledovat ciste z toho masochistickyho duvodu, abych videl jak je mozny ruzny klicovy sceny knihy naprosto dojebat ve stylu PG-10... Je to vlastne i dost legracni.
    @Nevada Dík, teď jen zjistit jestli je v knize řečeno "kdo/co, proč a jak" a asi si ji přečtu :-)
    Taky uvažuju, že seriál odložím až po četbě :)
  • Mě se to líbí oni se vždycky najdou hnidopiši viz tohle forum :twisted: :twisted:
    upraveno 29. srpna 2013
    Newsroom 2x06+07: Ano! Prostě paráda. Odpouštím jim vleklejší úvod a pokud nepodělají poslední dva díly, tak jim odpustím i to, že kvůli tomuhle bude o 1 epizodu méně.
    A taky jak jsem v první sérii neměla ráda Dona, tak si hodně polepšil.
    Leona v závěru byla famózní
    a měla skvělé šaty :)
  • @Nevada Já na konci 2x07 prostě jen koukal a pak si řekl...tohle byl díl, za který stojí na ten seriál koukat.
  • Suits 3x07: Tak snad to vypadá,
    že jsme se konečně zbavili Cat (a celého toho otravného případu). :dance:
    To radši boje o kočku!
  • Na wikině na mě včera vypadla informace, že druhá série Vikings má být s časovým posunem a tudíž přeobsadili Björna. :(

A z trochu jiného soudku:
    image
    =D
  • @MissUtahraptor to už je delší dobu známo.
  • @M1on A probíralo se to tu? Já že jsem si nevšimla (ani ve zprávách na fb) a teď mě to docela překvapilo. ;)
  • upraveno 30. srpna 2013
    @MissUtahraptor Ne, nevim co je na tom k probrání a bylo to na edně.
  • @MissUtahraptor Bjorn bol jeho syn? A prečo ho preobsadili?
  • @JoeGyry Yep. Kvůli tomu časovému posunu- aby seděl věkem.

@M1on To leccos vysvětluje- ednu nesleduji. ;)
  • @MissUtahraptor aha ja som to uplne zle pochopil od začiatku, myslel som že časový posun = začnú vysielať/natáčať ďalšiu sériu neskôr. Tak teraz tomu chápem. Úprimne povedané nikdy som Bjorna rád nemal.
  • Tak som práve dopozeral finále prvej sezóny American Horror Story, veľmi sa mi to páčilo možno až na ten záver. Videli ste niekto aj druhú sezónu? Pretože na internete sa buď to stretávam s názormi že to je ešte lepšie ako season 1, alebo práve naopak že je to úplna blbosť.
  • @JoeGyry Já jsem z tábora "blbost".
    Cca. před půlrokem jsme tu o tom diskutovali (dole).
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    Mali ste pravdu. 7 cast Newsroom bola paradna.
  • Nemohl by mi prosím doporučit nějaký dobrý odpočinkový seriál pro nepříliš dobrodružnou povahu a nejlépe ne nic historického? Já nějak prostě nevím, nic mě nenapadá, sitcomy mě nějak nerozesmívají, upíry nemám ráda a slovo odpočinkový chápu sice jako něco, u čeho se nemusí moc přemýšlet, ale zase to nemusí být na úrovni Růžové zahrady.
    Děkuji :-)
  • upraveno 1. září 2013
    Škoda, že to nemůže být nic historického, protože pro mě je taková relaxační odpočinková vztahovka Downton Abbey.
    Z těch nových mě hodně baví Ray Donovan do kataegorie odpočinkovýxh bych si to zařadil :-)
  • Já teď ulítávám na Suits, ale souhlasím i s Dreamer a její Dowton Abbey.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.