TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Inak táto scéna bola úžasná
@DanielSvatoš Já teda taky doufám, ale nevěřim, to by asi neprošlo :-)
Ps. Election Night I
"Bylo by snazší matku přesvědčit, kdybys byla na mé straně."
"Ale já nejsem."
"Hm.."
"Za celý tenhle rozhovor mě platíš."
"Jo, vím..."
Začínám tu právničku mít rád :D
Citace ze stránek ČT.
Já bych řekl, že to ukazuje tak maximálně bandu lidí, kteří skončí po prvním zásahu tak na 10 let za katrem a kdyby to bylo v US, tak i žalobou, při které půjde o pár stovek milionů USD.
[16:58:24] Darren: Myslíš že ve službě krademe benzín, jezdíme si pro pivo, za milenkama, a máme doktory co nenapíchnou ani žílu po roční stáži v zahraničí? :D
[17:17:15] (redacted): Ano, myslím :* Nejhorší je, že jak jsou ty postavy plochý a studený, tak dneska lidi takový fakt jsou. Kradou i svačiny a uniformy spolupracovníkům, natož benzín. V pracovní době na pivo - ale jo, jsou takový a jsou tak drzí, že nikdo neví co s nimi, tak jim to prochází. Za milenkama? Ty punťo, krz okna vidíš doktorku, jak se líbá s milencem, mobil ti nebere a máš zástavu. Co uděláš? Když zavoláš ARO, tak je průser jak Brno a všechno hodí na tebe, ještě tě zavřou. Správné řešení je nechat pacoše exnout a ať si ta doktorka poradí jak si to zdůvodnit. Sice má u prdele vítr, ale všechno projde . A náš staniční doktor (po atestaci, nejzkušenější, co momentálně na oddělení byl) mi udusil pacientku při zavádění sondy do žaludku (několikrát se trefil do plic) před očima. Pak řekl: "No nic, tak to tady ukliďte" a odešel. Další 2 pacientky, co u toho byly na pokoji začaly hysterčit, vyprávěly to odpoledne návštěvám (svým i té co přišla za exlou) a ty se mě pak snažiliy zlinčovat. A to ta pacoška byla ležící a nijak se nehýbala. Doktoři na oddělení neumí napíchnout žílu, na to mají sestru. To umí jenom ti z Ara a nebo ze záchranek.