TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1155156158160161362

Komentáře

• koukáte někdo na Boardwalk Empire ?
  • upraveno 10. září 2013
    @DanielSvatoš do konce 2. serie pak jsem to nevydržel.(spousta nudnejch hluchejch míst)
  • @M1on 2. série byla nejhorší a třetí byla už trochu lepší ale je tam spousta dobrých scén a moji dva oblíbení gansteři
  • @DanielSvatoš Nedokončils větu.
  • @MissUtahraptor tak už len 3 časti do konca 2 série AHS. A musím povedať že sa mi to páči viac ako prvá séria, tá ma hlavne sklamala záverom a tu to práve v závere graduje.

Inak táto scéna bola úžasná

• Dala jsem si pro osvěžení mezi všemi těmi fantastickými/historickými mnohadílnými věcmi, co sleduji, jeden parádní, vtipný, kraťoučký seriál. 6×23 min., postavy navzájem příjemně nepříjemné a jeden dvacetiletý, nepohyblivý, údajně stále živý pes, kterého vlastně nikdy neukážou. =D
  • @MissUtahraptor Hra tam Iwan? 8-O Tak to uz zhavim draty :)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Sledujete ještě někdo Dextera? Věříte ve šťastný konec?
    že Dexter odjede s Hannah a synem do Argentiny, kde se zase začne věnovat svému poslání?
  • @Thorar sleduji a nevěřím :) ale doufám...nevadilo by mi kdyby to odnesla Debra
  • @Thorar fuj, jen to né! Doufám, že Dexter skončí s kudlou v zádech na dně zálivu nebo půjde sedět.
    @Dreamer Proboha proč? 8-O

@DanielSvatoš Já teda taky doufám, ale nevěřim, to by asi neprošlo :-)
  • @Thorar doufám že to bude nějaké překvapení jako předchozí řada
    kde bylo jasné že to bude La Guerta ale neřekl bych že jí zabije Debra
  • Beru cokoliv, jen prosím žádný sluníčkový přeslazený happy end. Nejlíp kdyby byl po zásluze potrestán (ne vždy bylo zapotřebí Dexterova řeznického nože, občas sám stopil důkazy, jen aby mohl hříšníka s potěchou rozkuchat sám), za to že si hrál celý život na soudce i kata, proti tomu bych nic neměla. A jako potitulková scéna setkání s Doakesem v pekle.
  • CO říkáte na novou Sanitku na ČT?
    @Tom Asi jsem čekal míň vztahů a více akce a dění okolo, ale další díl určitě zkouknu, takže jsem spokojen :-)
  • @Thorar Bratra hrozně sjeli doma, že si mysleli, že má úctyhodnější práci, ale co viděli v S2, tak že se tam jen flákaj, šukaj, jezdí si pro pivo a kradou :D
    @Tom no když jsem četl ty debilní diskuze na idnesu o tom co v jakém díle bylo špatně (vysílačky, telefony, kudy jel k zásahu atd) tak jsem se musel smát :-D Koukám na dokument nebo seriál? :-D
  • @Thorar Koukáš na něco, co se honosí značkou "Náhled do reálné práce záchranářů" a je pod hlavičkou autorizace ředitele ZZS HMP Schwarze. ;)
    @Tom Nekoukám, já koukám na seriál u kterého prostě vypnu a od kterého víc nečekám :-)
  • @Thorar No okay, když budeš jíst "šunku s 90% masa" na obalu, ale reálný obsah bude tak max. vidělo to maso nejblíž když na to lepili etiketu...taky budeš mluvit takto?
    @Tom Jablka s hruškama Tome.... o tu seriálovou šunku a její složení se nijak nezajímám, nezničí mé zdraví, a koukám na ní protože mi chutná. Ani jsem obal nečetl a hodil ji do košíku. Může mě jen překvapit. Nezaplatil jsem za ní (nechytej za slovíčko z poplatkama, to zaplatim at koukám nebo ne) a nebudu po ní mít zničený žaludek.
  • @Thorar OKay, tak jinak. Oni tvrdí že je to skoro dokument. Připadá ti to jako "skoro" dokument? :D

Ps. Election Night I

"Bylo by snazší matku přesvědčit, kdybys byla na mé straně."
    "Ale já nejsem."
    "Hm.."
    "Za celý tenhle rozhovor mě platíš."
    "Jo, vím..."

Začínám tu právničku mít rád :D
    @Tom Já nevim kdo to tvrdí a neslyšel jsem to, proto mě to ani nenapadlo, má to být seriál, televizní román, ne hraný dokument. Já se v tomhle prostředí nepohybuju, a je mi jedno jestli mají současné vysílačky a podávájí kapačku z té správné strany :-)
  • @Thorar Tvůrci v čele s režisérem Filipem Renčem slibují řadu akčních scén, které ukazují práci záchranářů a lékařů v největším nasazení.

Citace ze stránek ČT.

Já bych řekl, že to ukazuje tak maximálně bandu lidí, kteří skončí po prvním zásahu tak na 10 let za katrem a kdyby to bylo v US, tak i žalobou, při které půjde o pár stovek milionů USD.
    @Tom no tak to už je fakt o tom co za tím chceš vidět. já v tom prohlášení o skoro dokumentu opravdu nevidim. A hlavně to ani nechci vidět v seriálu. Nestojim o dokument ani realitu a nevidim ji v tom :-)
  • @Thorar Ok,srry, jak mi právě potvrdil externí zdroj...je to dle reality. Jen hold ne té naší profesionální reality,ale té reality, ve které musíte žít vy za zdí.

[16:58:24] Darren: Myslíš že ve službě krademe benzín, jezdíme si pro pivo, za milenkama, a máme doktory co nenapíchnou ani žílu po roční stáži v zahraničí? :D
    [17:17:15] (redacted): Ano, myslím :* Nejhorší je, že jak jsou ty postavy plochý a studený, tak dneska lidi takový fakt jsou. Kradou i svačiny a uniformy spolupracovníkům, natož benzín. V pracovní době na pivo - ale jo, jsou takový a jsou tak drzí, že nikdo neví co s nimi, tak jim to prochází. Za milenkama? Ty punťo, krz okna vidíš doktorku, jak se líbá s milencem, mobil ti nebere a máš zástavu. Co uděláš? Když zavoláš ARO, tak je průser jak Brno a všechno hodí na tebe, ještě tě zavřou. Správné řešení je nechat pacoše exnout a ať si ta doktorka poradí jak si to zdůvodnit. Sice má u prdele vítr, ale všechno projde . A náš staniční doktor (po atestaci, nejzkušenější, co momentálně na oddělení byl) mi udusil pacientku při zavádění sondy do žaludku (několikrát se trefil do plic) před očima. Pak řekl: "No nic, tak to tady ukliďte" a odešel. Další 2 pacientky, co u toho byly na pokoji začaly hysterčit, vyprávěly to odpoledne návštěvám (svým i té co přišla za exlou) a ty se mě pak snažiliy zlinčovat. A to ta pacoška byla ležící a nijak se nehýbala. Doktoři na oddělení neumí napíchnout žílu, na to mají sestru. To umí jenom ti z Ara a nebo ze záchranek.
    @Tom Ale to je právě to co se mi libí, je to o lidech, ne o perfektních strojích, od toho by byl ten dokument. Doktor může bejt stejnej kretén a neumětel jako dělník nebo opravář praček. Lidi vyčítali, že se hádal saniťák s doktorem před pacientem. Jo, podle příručky nesmí, v realitě to je jinak.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.