Nevím jestli to ji někde neproběhlo, ale nedávno jsem objevila seriál Ray Donovan a to je podle mě fakt to nej za poslední dobu....samozřejmě kromě GoT...
k Pilířům země...rozjezd skvělej, poté dějové skoky, aniž by to nějak hnulo s postavami a konec takovej nijakej.... jinak komu se líbí český dabing Boardwalk Empire má podle mě problém s ušima....obzvlášť hlas Nuckyho Thompsona je fakt příšernej....chudák Steve to by koukal :-) Ale Ray Donovan mě bere, jsem u sedmé epizody a pro mnou chmurnou náladu posledních dní neznám lepší podívanou....
@brbr Tak u nas v open space bolo tiez parkrat dusno, kee prislo na vztahy medzi kolegami :). Neviem, aku mas skusenost s open spacami, ale to je svet sam osebe. Mna do nepricetnosti vytacali kolegove hadky s frajerkou.
Ja som zatial skoncila u druheho dielu 2.serie a uz tam mi bolo jasne, ze Sloan ma pre Dona slabost.
No s White Queen som to už dávnenejšie vzdal. Nuda ma však donútila si to po dlhšom čase dopozerať a musím povedať, že 7. a 8. diel boli naozaj skvelé. Nové postavy sú konečne aspoň trocha sympatické a staré konečne pod zemou. Naozaj sa teším na posledné 2 diely. Na to, ako som and tým po 6 diely zlomil palicu, musím povedať, že ma to naozaj veľmi príjemne prekvapilo.
@Tenebris Tyjo, tak mě se asi nejvíc líbil 5. díl. Nejzajímavější mi přišla postava Richarda, ale právě v posledních dílech se to semlelo docela překotně a divně, takže nakonec působilo jeho jednání dost nelogicky... Celkově bych seriál hodnotila jako průměr, pravda. Hodně dolů to pro mě táhla ústřední dvojice Edward - Elizabeth, tady šáhli herecky hodně vedle, občas bylo utrpení je sledovat. :-D Naopak to zachraňovali herci ve vedlejších rolích, teď mi napadá Elizabethina matka Jacquetta nebo Warwick. Historickou věrnost radši nehodnotím, nemám tohle období moc nastudované, ale iluze si nedělám. :-) Co mi dost vadilo, bylo, že se postavy chovaly a mluvily jako v 20. století a ne ve středověku.
já jsem zrovna dnes našel odvahu ten seriál dokoukat ale přeskakoval jsem scény kde byla Elizabeth protože trapnější herecký výkon jsem neviděl +Warwick a Richard -ostatní
@Tom A pro jistotu ještě mluvím hlasitě, aby mě slyšeli i ti vzadu. To mi na tom vadí, ale možná člověk otupí a přestane ten prostor vnímat. (A když už to podstatné ví všech 178 000 zaměstnanců společnosti, tak je to vlastně jedno :-)
Komentáře
jinak komu se líbí český dabing Boardwalk Empire má podle mě problém s ušima....obzvlášť hlas Nuckyho Thompsona je fakt příšernej....chudák Steve to by koukal :-)
Ale Ray Donovan mě bere, jsem u sedmé epizody a pro mnou chmurnou náladu posledních dní neznám lepší podívanou....
Ja som zatial skoncila u druheho dielu 2.serie a uz tam mi bolo jasne, ze Sloan ma pre Dona slabost.
No ved! Mne to tuklo prave vtedy :)
+Warwick a Richard
-ostatní
V US nemáš moc šanci kde jinde to v práci řešit, pokud děláš v kanceláři. Všude je OpenSpace. A minimálně pro 20 lidí.
Podporuje soudržnost, prodej střelných zbraní, a gossip gils. K Donovi a Sloan...mě to přišlo ne šokující, jen prostě...reálně životně smutný.
Ve středu nová řada Sons of Anarchy, už se nemůžu dočkat :dance: