TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1159160162164165362

Komentáře

• @Branislav_Gepeto
    problém je spíš v tom, že se herec hrající Matthewa údajně rozhodl seknout se seriálem. Bylo dost znát, že ten závěr je takový křečovitý a moc do děje nesedí. Jakmile začal Crawley blahořečit svého zetě, začalo mi to být divné a cukrování dvou hrdliček v porodnici moje podezření ještě posílilo. No samozřejmě, že si pak Matthew sedne do auta a roztříská se :wall: Je to na houby, vystát Marry bez Mathewa bude peklo :(
  • @Dreamer Můžu se zeptat kde? Já na něj opomněla a teď ho nemůžu nikde najít. A nechce se mi začínat další řadu jenom se "znalostí" hlavních změn.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    MissUtahraptor napsal(a):

@Dreamer Můžu se zeptat kde? Já na něj opomněla a teď ho nemůžu nikde najít. A nechce se mi začínat další řadu jenom se "znalostí" hlavních změn.

Ja som ho nadobudol keď so hľadal rovno celú tretiu sériu - individuálne som nehľadal. V najhoršom prípade to môžeš skúsiť cez Torrenty a iba odškrtnúť diely, ktoré neschceš.
  • @Branislav_Gepeto Princip torrentů jsem doteď nepochopila. :D
  • @MissUtahraptor jak bez pochopení principu torrentů můžeš žít 8-O 8-O
  • MissUtahraptor napsal(a):

@Branislav_Gepeto Princip torrentů jsem doteď nepochopila. :D

Jupíí :D takže nejsem jediná.

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Kdepak, je nás rozhodně víc :)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Přitom mi to přijde nejpohodlnější a nejsnazší způsob stahování :-)
  • @Thorar přeně táák.A hlavně bez přerušení
  • @M1on @Thorar
    ?kt.klient je najlepší na torr.
    upraveno 29. září 2013
    Já jsem spokojený s http://www.utorrent.cz/

tenhle prográmek v kombinaci s CzTorrentem a Thepiratebay mi najde úplně vše po čem mé srdce touží.
  • @M1on @Thorar Výborně, takže budete tak laskaví a onu problematiku nám, méně chápavým dozajista polopatě vysvětlíte... ;)
    upraveno 29. září 2013
    Nainstalujes si programek na torrenty, napriklad ten utorrent. To je zaklad.
    Princip torrentu je v tom, ze cokoliv stahujes, stahujes od ostatnich lidi, kteri maji taky nejaky ten programek a maji soubor ve svem pc. Vyhodou je, ze stahovani muzes kdykoliv prerusit a obnovit, bez ztraty dat. Neni to jako kdyz stahujes z ulozto a vypadne ti net a ty musis stahovat znova. Taky stahujes svou maximalni rychlosti a nejsi omezena rychlosti serveru. Teda jsi omezena rychlosti netu od koho to stahujes, ale to jsou stovky lidi, nekdy tisice lidi, takze jsi temer porad na svem maximu.

Pak se registrujes na nejake forum kde jsou torrenty, najdes si co se chces stahnout, napriklad tohle
    http://thepiratebay.sx/torrent/8894345/Thor.2011.1080p.BluRay.x264.anoXmous

vidis tam GET TORRENT, tim si stahnes malinkatej soubor, ktery obsahuje info o tom co chces stahnout a spusti se ti v tvem utorrentu. Ty tam vidis kolik lidi to sdili, jakou rychlosti atd. Spusti se ti stahovani.

Na vetsine for kde se musis zaregistrovat (na pirate bay ne) si taky musis hlidat aby to co jsi stahla, jsi i chvili sdilela, aby pomer stahovani od tebe a k tobe byl aspon vyrovnany. to vetsinou neni problem.

Na zacatek to je slozite, ale jak pochopis princip, je to jednodussi nez ulozto.

Pro me to znamena, ze si otevru forum CzTorrent, kouknu co je noveho, kliknu na stahnuti, kliknu na soubor co se mi behem vteriny stahnul, ten se mi spusti a o nic vic uz se nestaram.
  • upraveno 29. září 2013
    @Thorar nebo muzes pouzit protokol magnet (nebo spise URI standard nez protokol) a nemusis stahovat do PC zadny soubor, pokud to tvuj torrent client, prohlizec a oblibeny torrent server podporuje.
    @Wendell Zkus to vysvětlit Miss U., ne mě.
  • @Thorar Ok, zkusím to. :D
    Zatím díky. :)
  • Možná by se slušelo dodat, že stahování (filmy, hudba) přes torrent na rozdíl od rapidshare, uložto, atd. je nelegální, protože ve většině případů je stažený soubor zároveň poskytován dalším uživatelům.
    Jiná otázka je vymahatelnost...
    @MissUtahraptor napiš kdyby ses někdě zasekla :-)
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Thorar mylsim, ze svoj prispevok by si mal zmazat a poslat jej to formou posty. ( Istota je gulomet)
    @Edem Na mém příspěvku neni nic špatného. Hlavně klid....
  • @Edem @Thorar aaá, ha!, tak už si píšem, uš si značím, "na manžetu" :twisted:
    =D
  • @MissUtahraptor @Thorar a ešte by som doplnil, že celý princíp torrentov, a pod. dátovích sietí, je založený na rozdelení, rozkúskovaní (podla zadaních parametrov) všetkích súborov, dát čo sa nachádzajú na torrentoch, čo sa zúčastnňujú a vstupujú do "torrentovania", do malích dátovích "balíčkov", "kvánt", a tieto torrenty pracujú potom (na 99%) zvačša už len s týmito pobalíčkovanými časťami - možu si ich downloadovať, uploadovať, (=leechovať, seedovať)úžívatelia medzi sebou, + a tiež aj torrentové servery (ak nie je tá konkrétna sieť úplne decentralizovaná)
    a viac a exaktne,presnejšie na :
    cs.wikipedia.org/wiki/BitTorrent
    cs.wikipedia.org/wiki/Peer-to-peer

(hm..práve kukám, celkom dobre spracované témy, "save as", sa bude hodiť, práve na počítačové a komunikačné siete I, II budeme mať ;d )
  • @MissUtahraptor + ozaj velmi šikovné sú aj dc++ siete, vyskúšaj :)
    @MissUtahraptor dc++ určitě nedoporučuju.
  • :roll: proc ne?, aspon mne sa to hodí
    :oops:
  • Do niekolko minutoveho ticha v aute sa dnes vecer ozvalo detskym hlaskom: "Rozrezem maminku a ocka. A bude!"
    Zeby som mala pouvazovat nad Harry's code? :-k :-)
  • @Hildegarda A to si ještě nedávno chtěla svému dítěti ukazovat barvu krve :twisted: Očividně není tak nevinné jak se zdá :-)
  • @Hildegarda @Everett_Young :o :spike: to je jak z nejakého klasického hororu :twisted: , nejaká tá kill-slash
    Harry´s Code ? coto zac
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    To je z Dextera.
    Další série The Simpsons...budu se zase dobrovolně trápit tou jejich trapnou politickou agitkou a moralizováním, nebo už to definitivně vzdám? Skvělý příklad sebetrýznění, už 10 sérií na ně nadávám, ale pořád koukám.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.