TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1228229231233234362

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Koukám, že Marvel to hustí co to jen jde:

• @Nevada k tomu ešte aj Iron Fist, Luke Cage, Jesssica Jones a Defenders seriál. Netflix nám dokopy dá 5 Marvel seriálov, neviem či sa tešiť alebo obávať.
    To jsem ani nevěděla (ale taky žádný z těch dalších komiksů neznám). Ale jak se těším na "dnes" odvysílanou Agent Carter, tak ze záplavy komiksových seriálů zrovna odvařená nejsem.
  • @Nevada Ti dva první vystupovali třeba v Dokonalém spidermanovi (Taková divná týmovka, kdy jich tam asi 5 maká pro SHIELD... a dávali/dávají to o víkendu před osmou asi na Coolu).
  • @Nevada tak Cartrova bola dosť slabá :/
  • @JoeGyry Podle mě Carterová není slabá, mě se to dost líbilo.. Analogový špionský vybavení, sexy agentka protivka, Jarvis, Stark, pomalý autohoničky.. Jsem i rád že to není hned o formování SHIELDu, to přijde asi na řadu až později.
  • Na tohle jsem zvědavej http://www.edna.cz/shannara/
    Kdo to četl??? může napsat o čem to je???
  • mezinárodně nejprodávanějšího fantasy románu
    Srsly?
  • upraveno 9. ledna 2015
    @Arutha Taky jsem se u toho chechtal, protože to tu nálepku nejprodávanějšího fantasy románu má nějak hodně knih. =D
  • Holt, keď chcú predávať, musia ísť podľa najpredávanejšej predlohy. :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Arutha @M1on Tiež som si pomyslel: Ďalšia najpredávanejšia kniha :D
  • Zejtra začíná . :-)
  • Díval se někdo na ČT na Vraždy v kruhu? Teda extra zázrak to zatím není, ale nejvíc jsem se bála té astrologie a ta tam byla ještě v přijatelné míře.
    Mně stačila upoutávka na Radiožurnálu, kde zazněla scenáristická perla: "Ryba byl správný chlap. Zaslouží si, abychom vyšetřili jeho smrt pořádně." (zatímco ostatní jsou nýmandi, takže na jejich smrt sere Bílý tesák)
    Řekla jsem si, že to nejspíš bude další typická ukázka české produkce, bez které se obejdu.
  • @M1on omg, ono to fakt bude? Bojím se, že na kvality ani úspěchy původního seriálu to nenaváže ani náhodou, Saul byl super vedlejší postava, ale koukat na seriál postavený výhradně na něm...ehm ne dík :)
  • upraveno 16. ledna 2015
    Nevím,jestli tu někdo sleduje/sledoval Homeland (zatím jsem za 10. dílem čtvrté serie):
    Mě to baví, o tom žádná, ale nějak to občas nechápu. Jak se může stát šéfem CIA v Pakistánu/Afghanistánu člověk, co nemluví místními jazyky (aspoň pašto nebo urdsky)? Pokud jsem si všimla, tak se domluvila akorát Fara a Quinn. Proč nenosí Carrie na hlavě pořád nějaký hadr, když je v ulicích? Asi mám zkreslené představy o Pákistánu.
    Při útoku na konvoj se Saulem vracejícím se ze zajetí, tam přijelo odhadem tak 20 - 25 mariňáků a v tom mega obrovském baráku velvyslanectví zůstali jen tři. Trochu málo, ne? 8-O :wall:

Carrie není žádná ultra příjemná kladná hrdnika, ale co tam provádí je na palici. Divím se, že ji od CIA už nevyrazili, vždyť nemohla projít psychotesty.
    To jak "znásilnila" toho pakistánského kluka mě hrozně vytočilo. O topení vlastního dítěte ani nemluvím

A tak....
  • Bude se natáčet televizní serie Last Kingdom podle románu Bernarda Cornwella. Já Saskou serii čtu a pokud se budou přiměřeně držet předlohy mohl by to být hodně dobrý seriál. Cornwell klade velký důraz na bitevní scény v románech, za což ho pochválil i sám Martin -"There's no one who writes better action scenes, in any genre" George R R Martin. Takže bychom se měli dočkat bitev ve štítových hradbách v daleko větší míře, než třeba ve Vikinzích, protože dle předlohy se v době Alfreda Velikého stavěli před každou bitvou. A i když se mě Vikingové líbí, myslím že v takové serii by se mohli vyvarovat třeba toho že do bitvy hlavní hrdina jeho spolubojovnící chodí zásadně bez přilby.
  • @Nevada jo na to jsem taky zvědavej
  • upraveno 17. ledna 2015
    Co říkáte na Chrismas special Doctor Who... Osobně by mi nevadilo, kdyby to ukončili o scénu dřív... A ten konec ala Počátek... Btw. Ta Shauna nebo jak se jmenovala mě přišla jako dobrá náhrada Clary, ta hodně padla přes celou serii... už to není impossible girl....
  • Viděl už někdo těch 12 opic?
  • @M1on viděl jsem ale nijak mě to neoslovilo ale možná tomu dám ještě šanci
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jooho!
  • Tak na VIkingov sa veeeeeľmi teším :)
  • upraveno 22. ledna 2015
    @JoeGyry A kdo ne :-)
  • tak kdo bude koukat na druhou řadu? =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.