TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
http://www.csfd.cz/film/393466-marco-polo/galerie/?type=1
Btw... Konec Newsroomu.
Je vo mne trocha nádeje, že ak aj ostatok štvorky nebude ako jednotka, aspoň to konečne naberie lešpí smer so zlým Ramplom. Takisto sa mi páčia všetky tri záporáčky. Som zvedavý, čo si pre nich tvorcovia prichystali - a dúfam, že to nedohabú. Ten príbeh má tiež potenciál.
Na druhou sérii zatím nevyšel čas (o svátcích času dost), ale těším se. Ostatně jsem zvědav na Agenta Carterovou (myslím, že začíná od ledna).
Agentka Carterova bude mať len 8 epizód ktoré začnu 6 januára a vyplnia vlastne tú prestávku po mid season final Shieldu. Možno aj nejak nadviaže na príbeh 2 polovice season 2.
Obe seriály (a vraj aj niektoré postavy, nie len Coulson) by mali vplývať/objaviť sa v Age of Ultron. Tak som fakt veľmi zvedavý.
http://www.csfd.cz/film/393152-ascension/
U těch
Rozloučení s Newsroomem bylo sladkobolné. Sice zpravodajství odsunuli na vedlejší kolej kvůli internímu příběhu, ale přesto tam bylo dost skvělých scén. Každopádně jsem moc ráda, že něco takového vzniklo. Na seznamu mých top seriálů už Newsroom je, a tak si zakážu litovat, že skončil. Ale o to raději se k němu budu vracet. Já jsem naopak ráda, že to Sorkin zavčasu citlivě uťal, místo aby to převzal jiný scénárista a seriál rozplizl do dalších sérií postupně klesajících kvalitou.
V závěru obsahuje pár záběrů z chystaných seriálů, včetně GoT.
celkovo naozaj unikátna vec, som vďačný, že to vzniklo.
Ale za nějaký výpravný seriál o Plantagenetech bych byla ještě radši, to jo.
@brbr Jo, je to ono. Píše se to pod videem a tuším to tam i zazní ;)
K tomu ze spoileru - nevím, mě nějak oblíbená nepřišla,...
Každopádně dva nejlepší faily celé série zatím jsou 1) Rick vracející se pro zbraně na "svou" stanici (když ji na začátku celou vybral) a Michonne vedoucí Rickovu skupinu do Woodbury (Ne, nenapadne jí zeptat se, jestli náhodou není TEN Rick
PS: předpokládám, že poslední díl (5x8) tě taky nepotěšil... (jako mě rozhodně šokoval víc, než tebou zmíněný 4x14)