TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
:dance: :'-( :dance: :onfire: :dance: :king:
Něco tak strašného jsem dlouho neviděl.
1) Hned od začátku !!!úplně zbytečně!!! překrucují příběh a vymýšlejí si naprosté zhovadilosti, ať už jde o zaklínače samotné, nebo o postavy.
2) Od kdy jsou zaklínači samurajové?
3) Geralt - působí jako absolutní blb kterému nějakou náhodou spadl do ruky meč a on neví co s ním
Marigold - ošklivý, tupý hospodský povaleč, který by nejspíše nesvedl ani tu poslední na mol zlitou holku co zbyla nezadaná na vesnické tancovačce.
Yennefer - tak ta je tu ještě větší průšvih než oba dva hlavní pitomci dohromady. Ubrečená, hloupá slepice která pořád jenom kváká něco o tom jak geralta nemůže milovat a jaká je ve skutečnosti svině a bla bla bla
4) příběh nudný až žádný
5) kdo sakra napsal tak přihlouplý scénář plný patetických keců a hovadin? Pokud vím, tak přesně tomu se Sapkowski snažil vyhnout.
6) Je to naprostá tragédie a každému doporučuji se tomu na kilometry vyhnout.
To jsem objevila už před časem, souhlasím, že se na ty chlapy dívá dost dobře (teda hlavně na toho jednoho :twisted: ). Akorát jsem si přečetla i knižní předlohu, a to jsem dělat neměla, ztráta času (no, dobře mi tak, mohla jsem to čekat...). Myslím, že v seriálu z ní vymáčkli to lepší.
Co se toho jednoho týče, poněkud mě iritujou vlasy/paruka či co to je a až přespříliš maskulatury, asi :-k
P.S: Ale teď jsem viděla šestý díl a ten konec mě docela pobavil.
Agenti na druhej strane...asi najlepšia časť. Nikdy neviem čo čakať od Warda, Peggy neurazila ale ani nejak nepotešila. Fakt sa na to veľmi teším, a dúfam že dostanú aspoň nejaké cameo v Disney filmoch.