TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Zpátky k ospalé díře, Ichabod Crane je sympaťák, policistka trošku pokulhává. Určitě budu sledovat dál a uvidím jak se to vyvine. Doufám že se jezdec předvede :)
Třeba Sasquatch, Trpaslíci kanibalové, Mothman, Bezhlavej jezdec, Goatman, Rougarou. Amerikáni když přišli na nový kontinent si vymysleli hrozný hafo monster a hrozný hafo monster mají i Indiáni.
A Ichabod je samozřejmě super :-)
EDIT: Teda, aby som bol spravodlivý, herecké výkony fantastické, ale Moffat už tomuto seriálu podľa mňa vážne škodí.
@Arutha U mňa bol kladný bod Missy, jej charakter, motívy, spracovanie a herečka - perfektné. Ostatok ak nebol disneyovka tak dosť nepodarené spojenie mágie a sci-fi. Hlavne ten storyarc mal vysoký potenciál. A vo finále šiel pekne do prčic.
@Nevada Aj s titulkami?
@Dreamer Dneska jsem to dokoukal .. Tak nějak nevím jak ohodnotit celou sérii. Barrow vs. Baxter mi přišlo už trochu přitažený za vlasy. Celá ta věc kolem Batesových už mi taky leze na nervy ale aspoň už Anna 90%epizody nebrečí, to
Takže když vezmu závěr série (i když bez vánočního speciálu), tak odešly zajímavé postavy jako Buntingová (jo, sice tak trochu bolševička, ale aspoň popichovala Roberta, který mi teď dost vadil), pravděpodobně odejde i Branson (doufejme že ho ukecají a zůstane), Rose se nám vdala, takže se pravděpodobně rebelka nebude objevovat tak často. A zapomenout nemůžu ani na Isis :( Každopádně kdo tam zůstal, ten seriál drží střety Violet a Isabel, což je taky v ohrožení. Robert je protiva, Cora je mi vlastně úplně ukradená a její máma bohužel daleko za oceánem :D Edith nedopadla úplně nejhůř (zatím) a Mary místo toho aby jí to ovdovění přetavilo na moderní ženu, která se ujme panství, se místo toho zvládne za celou sezónu jenom vyspat s Gillinghamem a nechat ostříhat, to jsem si myslel že si navíc vybere Blakea. Ještě že tam je paní Patmorová, Carson a Hughsová. Stejně je pořád na co se koukat, ale šlo to dolů od Matthewovi smrti.
O čem/jaká je vlastně 4. série?
http://www.themarysue.com/evil-dead-tv-series/
Evil Dead - the series!
Serie celkově nemastná neslaná, nic zásadního se nestalo, v některých linkách se těžce vařilo z vody a nedovedu si představit na čem chtějí utáhnout další řadu, na 2. sv. válce? Proto zařadili do seznamu postav židovskou rodinu? :D
Kdyby ta řada byla ještě před 2.sv. válkou spolu s hospodářskou krizí a krachem pana Levinsona, nemuselo by to být špatný. Co se mi na téhle řadě líbilo tak první informace o Herr Hitler, když o něm a jeho přívržencích smýšlejí jako o gangstrech v hnědých košilích..
Stejně si myslím že pan Gregson je naživu a Edith se dočká happyendingu :)
Predpokladám, že vianočný špeciál bude oddelená jednohubka, veľmi by ma prekvapili, ak by sa tam zjavila