TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1223224226228229362

Komentáře

• Tak jsem začal sledovat Sleepy Hollow :) Líbí se mi atmosféra, připomíná mi první díly Supernatural. Mohli by to tam trošku vrátit, pár monster mimo ty obyčejné vlkodlaky, démony a anděly. Třeba parádní byl Strašák nebo Wendigo. Jsou kvanta z čeho vybírat a né se pořád zabývat Crowlym nebo tím jestli všichni andílci chtějí do nebe.

Zpátky k ospalé díře, Ichabod Crane je sympaťák, policistka trošku pokulhává. Určitě budu sledovat dál a uvidím jak se to vyvine. Doufám že se jezdec předvede :)
  • @Blackfish dokoukal jsem první sérii a tím to pro mě končí. Politicky korektní slabší verze supernaturalu, s debilní lovestory navíc.
  • upraveno 8. listopadu 2014
    .
  • @Everett_Young Ještě jsem neviděl:)
  • @Everett_Young Tak to jsi mě nepotěšil :( Každopádně za tím se Supernatural si stojím, chtělo by to nějaký díl se starou atmosférou. Monstrum z kategorie monster a ne démon.

Třeba Sasquatch, Trpaslíci kanibalové, Mothman, Bezhlavej jezdec, Goatman, Rougarou. Amerikáni když přišli na nový kontinent si vymysleli hrozný hafo monster a hrozný hafo monster mají i Indiáni.
  • @Blackfish Pokud si dobře pamatuju, tak Sasquatch bude v jednom díle Sleepy Hollow. Pečlivě jsem se dívala do předposledního dílu první serie a pak jsem to vzdala. Ale možná to ještě dodívám, komentáře k druhé serií jsou celkem nadšené.
    A Ichabod je samozřejmě super :-)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Everett_Young napsal(a):

SoA 7x09:

No ty vole 8-O :-o :onfire:
    Tak přesně tohle jsem při sledování řekl :-(
  • @Thorar Asi tak, čekal jsem že to někdo odnese, ale spíše jsem doufal že třeba
    Tig, Juice a Unser (který je nakonec všechny přežije ačkoli od první série umírá na rakovinu v posledním stádiu (umírat na ní 5 let hmm... :-D ), ale ne zrovna chudák Bobby :-( Doufám že to přežije aspoň Chibs.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Everett_Young No jsem zvědavej jak to uzavřou (jestli je teda 7. řada opravdu poslední) a kolik jich zařve. Tahle poslední řada mi přijde šíleně překombinovaná.

Ale Chibs musí přežít, prostě musí. Gemma už měla umřít dávno nějakou brutální smrtí.
  • @Thorar Taky si řikám, že je to nějaký překombinovaný až je to nudný.
    U Bobyho jsem myslel že jim vydrží alespoň do konce serii no vzali to hopem
  • @Blackfish napsal(a):

@Everett_Young Tak to jsi mě nepotěšil :( Každopádně za tím se Supernatural si stojím, chtělo by to nějaký díl se starou atmosférou. Monstrum z kategorie monster a ne démon.

Třeba Sasquatch, Trpaslíci kanibalové, Mothman, Bezhlavej jezdec, Goatman, Rougarou. Amerikáni když přišli na nový kontinent si vymysleli hrozný hafo monster a hrozný hafo monster mají i Indiáni.

Mým tajným snem je chupacabra. Zmínili ji dvakrát v prvních čtyřech sériích a od té doby doufám, že ji ukážou. A ono furt nic... :(
  • Trailer na třetí sérii Ripper Street

• MissUtahraptor napsal(a):

@Blackfish napsal(a):

@Everett_Young Tak to jsi mě nepotěšil :( Každopádně za tím se Supernatural si stojím, chtělo by to nějaký díl se starou atmosférou. Monstrum z kategorie monster a ne démon.

Mým tajným snem je chupacabra. Zmínili ji dvakrát v prvních čtyřech sériích a od té doby doufám, že ji ukážou. A ono furt nic... :(
    Ne že bych neměl rád Crowleyho ale jeho srdceryvný výlevy jak přišel o svou bromance by tam neměli bejt. Chci bubáky! A Winchestery vyšetřovat a lovit! :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Videl niekto finále DW?
  • @Gepeto Ne, neviděl, neslyšel, neznám, neexistuje. Nebo jsem ho prostě vytěsnil z paměti... :spike:
  • upraveno 10. listopadu 2014
    @Gepeto Videl, videl, ale som na tom podobne ako Everett.
    Okrem camea General-Brigadiera Lethbridge Stewarta len ťažko hľadám kladné body. Možno, to, že sa konečne zbavíme Clary.
    =D

EDIT: Teda, aby som bol spravodlivý, herecké výkony fantastické, ale Moffat už tomuto seriálu podľa mňa vážne škodí.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Newsroom 3x01 lze sledovat zdarma na HBO GO.
    @Everett_Young Mám podobné pocity :D
    @Arutha U mňa bol kladný bod Missy, jej charakter, motívy, spracovanie a herečka - perfektné. Ostatok ak nebol disneyovka tak dosť nepodarené spojenie mágie a sci-fi. Hlavne ten storyarc mal vysoký potenciál. A vo finále šiel pekne do prčic.

@Nevada Aj s titulkami?
  • Downton Abbey 05x08: viděli jste někdo, co říkáte na
    zatčení?
  • Kdo nedokoukal pátou sérii Downtonu tak ať nečte, pár spoilerů jsem označil, ale v podstatě je to celý spoiler :D

@Dreamer Dneska jsem to dokoukal .. Tak nějak nevím jak ohodnotit celou sérii. Barrow vs. Baxter mi přišlo už trochu přitažený za vlasy. Celá ta věc kolem Batesových už mi taky leze na nervy ale aspoň už Anna 90%epizody nebrečí, to
    zatčení Anny
    mi přišlo jako taková zbytečnost od tvůrců - už neví čím překvapit, jestli tohle je nejlepší crossover, který na konci série zvládnou, tak ten seriál už nemá význam. Alespoň @Nevada už se nemusí bát,
    že jí popraví pana Batese :)

Takže když vezmu závěr série (i když bez vánočního speciálu), tak odešly zajímavé postavy jako Buntingová (jo, sice tak trochu bolševička, ale aspoň popichovala Roberta, který mi teď dost vadil), pravděpodobně odejde i Branson (doufejme že ho ukecají a zůstane), Rose se nám vdala, takže se pravděpodobně rebelka nebude objevovat tak často. A zapomenout nemůžu ani na Isis :( Každopádně kdo tam zůstal, ten seriál drží střety Violet a Isabel, což je taky v ohrožení. Robert je protiva, Cora je mi vlastně úplně ukradená a její máma bohužel daleko za oceánem :D Edith nedopadla úplně nejhůř (zatím) a Mary místo toho aby jí to ovdovění přetavilo na moderní ženu, která se ujme panství, se místo toho zvládne za celou sezónu jenom vyspat s Gillinghamem a nechat ostříhat, to jsem si myslel že si navíc vybere Blakea. Ještě že tam je paní Patmorová, Carson a Hughsová. Stejně je pořád na co se koukat, ale šlo to dolů od Matthewovi smrti.

Btw. o čem asi bude vánoční speciál..? Annina poprava :D :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    LOL, oni prodloužili Homeland...
    O čem/jaká je vlastně 4. série?
  • @Nevada o tom o čem třetí série.... o ničem =D (ačkoli jsem viděl jen první dvě, ale tohle mám z doslechu od kamarádů co to ještě sledují)
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Gepeto to bolo finale??? nie je nahodou finale na vianoce ?
  • @Edem Na Vianoce bude vianočný špeciál. Ten sa spravidla nepočíta medzi "normálne" diely, lebo máva samostatnú dejovú linku.
  • @Nevada Čtvrtá série je (zatím) rozhodně lepší než ta předchozí. Carrie jako postavě svědčí, že Brody už je ze hry. Víceméně je to znova špiónská hra a většinu doby strávíme v Pákistánu/Afghánistánu, kde Carrie pracuje na odstranění jednoho chlápka z Al-Kaidy. Zkus první díl a jestli tě to nechytne, nech to být, protože několik dalších dílů je v úplně stejném stylu.
  • @pavel pod to, co si napsal se klidně podepíšu,
    co se zatčení Anny týče mám obavy, že se Bates hrdinně přizná, a půjde se nechat pověsit místo své milované. A pokud zmizí Rose a Branson, sdílím obavy Mary, že se to celý rozletí.

Serie celkově nemastná neslaná, nic zásadního se nestalo, v některých linkách se těžce vařilo z vody a nedovedu si představit na čem chtějí utáhnout další řadu, na 2. sv. válce? Proto zařadili do seznamu postav židovskou rodinu? :D
  • @Dreamer představ si že třeba nechají umřít Violet... to by byla úplná konečná :D

Kdyby ta řada byla ještě před 2.sv. válkou spolu s hospodářskou krizí a krachem pana Levinsona, nemuselo by to být špatný. Co se mi na téhle řadě líbilo tak první informace o Herr Hitler, když o něm a jeho přívržencích smýšlejí jako o gangstrech v hnědých košilích..

Stejně si myslím že pan Gregson je naživu a Edith se dočká happyendingu :)
    upraveno 11. listopadu 2014
    @Edem Ako sa to vezme. Moffat väčšinou finále regulérneho seriálu a absolútne finále série na Vianoce akosi oddeľuje. Dark Water a Death in Heaven boli označované v reklamách ako finálové dvojepizódy. Vyzerá to tak, že
    Clara si už svoje odbila pre túto sériu.

Očakával by som už len malé cameo, doriešenie, keďže "oznámila" na Twitteri, že sa "podieľa" na špeciály, hoci to mohla byť lož.

Predpokladám, že vianočný špeciál bude oddelená jednohubka, veľmi by ma prekvapili, ak by sa tam zjavila
    nová spoločníčka.
  • @Gepeto Ach jaj, to zas bude vyhýbanie sa spoilerom, než príde nový companion/ka. :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.