TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1222223225227228362

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Dreamer
    Já se bojím, že
    tohle skončí odsouzením Batese k smrti. Je to přesně to, čeho jsem se bála na začátku série. Že mi odpraví další oblíbenou postavu.
  • @Nevada tak daleko snad nezajdou 8-O
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Na Whovians United sa objavila fotka z coveru DVD pre sériu 8 a autorovi príspevku napadla v spojitosti s tým coverom teória ohľadom toho, kto je Missy.

Na Covere hneď vedľa nápisu epizódy Death In Heaven je niečo, čo pripomína písmeno Omega. Je teda možné, že Missy je/má spojitosť s Omegou. Dávalo by to zmysel, keďže Omega by mal byť schopný tvoriť alternatívne reality.
  • DW 8x11

Woohoo, moja obľúbená teória o Missy je pravdivá. :)
    @Arutha
    Ja som na rozpole. Na jednu stranu mi to príde tak, že by som chcel niekoho staronového ako napr. tú Rani. Na inú stranu som rád, že to nebolo zbytočne scoobydoovské a bolo to jasné.

Kto inak myslíš má byť telo toho kyberčloveka pri nej? Obľúbené teórie sú, že je to Dannyho telo, alebo telo jej matky.
  • @Gepeto
    Myslíš pr Clare? Nenapadlo ma že by to mal byť niekto špeciálny ale ak by to mal byť Danny tak by to sedelo.
  • Na druhej strane pochybujem že by z Dannyho už po pár hodinách/dňoch bola len kostra.
    @Arutha
    Ona v traileri tomu Kyberčloveku hovorí konkrétnu vec. Je pravda, že možno sa snaží len sa vyhovoriť, ale mne to prišlo, akoby priamo komunikovala. Preto mi to napadlo. A pokiaľ viem, viacerí už to predtým rozoberali. :) No nemusí to tak byť.

Tak oni tých ľudí automaticky menia na Kyberľudí. Tam ich rozložia tuším hneď.
  • @Gepeto
    Neviem no, osobne sa mi nezdá že by sa Dannyho už chystali odpísať, a ak je z neho kostra tak by ho asi iba ťažko vracali. :D
    @Arutha
    Tak ak ho vrátia, to by som potreboval fest vysvetlenie ako sa to podarilo. Danny bol v pohode, ale ja verím, že ho odpíšu. A možno ho odpíšu spolu s Clarou, budú šťastní a spoločník bude nový. Síce Clara má byť údaje aj vo Vianočnom špeciáli, možno je to len klam.
  • upraveno 2. listopadu 2014
    @Gepeto
    Na druhú stranu, je to Doctor Who, kde Rory zomrel asi desaťkrát, a potom sa z robota zmenil naspäť na človeka. :D
    @Arutha
    Ani mi ten drobný plothole nepripomínaj. :D Na ten sa snažím zabudnúť. No tak ak sa Danny vráti, jedine roryovským štýlom.
  • @Gepeto Ja som raz čítal nejaký rozhovor s Moffatom, ako sa to nejak snažil vysvetliť, a krásne sa do toho sám zamotal. :D Ale že vraj to malo byť nejak tak, že keď Doktor vletel s Pandoricou do vybuchujúceho Tardisu, tak sa nejak reštartoval vesmír či čo, takže Roryho smrť sa nikdy nestala. :D
    @Arutha Áno, aj tak sa to dá vysvetliť :D Ak to Moffat nevie vysvetliť inak
  • "Samozřejmě, že máme iPady. Máme tady Steava Jobse" - tohle mě prostě rozsekalo :D
    @ZoiD Yops, to dokonca aj ospravedlnilo tú "reklamu" z Flatline :D
  • Pozeráte niekto Constantina? Zatiaľ som videl dva diely čo vyšli a celkom sa mi to páči, má to podobnú atmosféru ako keď začínal Supernatural.
    @Arutha Ja plánujem. Keď bude viac dielov.
  • @Gepeto Hellblazer je môj obľúbený Vertigo komiks, takže čakať som nevydržal, bol som zvedavý, ako sa im to podarí preniesť. A aj keď je pravda, že aj keď okrem hlavného hrdinu (ktorý je adaptovaný naozaj dokonale) a pár postáv a dejových bodov to zatiaľ nemá skoro nič spoločné, páči sa mi to.
  • @Arutha napsal(a):

... má to podobnú atmosféru ako keď začínal Supernatural.

Přesně to jsem si říkala u druhého dílu.
    Vůbec by mi nevadilo, kdyby se vyvíjel podobně "neúspěšně". :D
  • @Arutha Hellblazera jsem četl pár dílů, nevím proč mají v televizi problém s cigaretami pro Constantina (viz edna) když například v SoA každej druhej buď kouří nebo fetuje v záběru snad každých pět minut :-D
  • @Everett_Young Niekde som čítal, že je to nejaká internal policy NBC, že protagonista nikdy nesmie na obrazovke fajčiť. :roll:
    upraveno 3. listopadu 2014
    @Arutha Tak ja nečítam žiaden takýto komiks, takže chápem, že ty si nevydržal. Ja som videl len film a napriek tomu som sa tiež tešil, keďže ľudia tvrdili, že toto je verjnejšia adaptácia než film... Lenže ja chorobne odkladám veci na zajtra :D Mám fúrur roboty a ďalší seriál by ma od nej odlákal, tak som si povedal, že radšej počkám na celú sériu a skuknem cez zimné prázdniny, kdy bude na lenošenie viac času :D

BTW keď sme pri tom, ako teda vyriešili v podstate tú pointu? On má umierať, preto sa má snažiť. To mu akože našli len náhodný tumor? Alebo toto vynechali a doriešili inak?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Arutha To není jen NBC. To platí ve všech televizích v US and A. Nesmí se propagovat kouření.
  • @Montezuma3 U verejnoprávnych TV je to možné, ale minimálne u kábloviek to určite neplatí. :) Viď napr. práve Sons of Anarchy.

@Gepeto Tu zatiaľ vôbec neumiera. Jediný základný plot point, ktorý je v seriáli aj v komikse je
    nevydarený exorcizmus/záchrana Astry a jeho následný pobyt v blázinci. O tom si môžeš v skratke prečítať napr. tu.

O film by som sa inak vôbec neopieral, ten okrem samotného Johna nemal s Hellblazerom spoločné prakticky nič. :D
  • @Gepeto Celá tá záležitosť s Astrou je obsiahnutá v jednom čísle komiksu, môžeš si to prečítať tu.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Arutha Ano, měl jsem na mysli veřejnoprávní.
    @Arutha A
    k by ťa to zaujímalo, to telo v kancelárií Dr. Changa
    (to s ktorým sa Clara bavila), nie je Danny, ale Doktor Skaros, zakladateľ 3W. Nevšimol som si to, ale evidentne tam má titulku a je to napísané aj na DataCore.
  • SoA 7x09:

No ty vole 8-O :-o :onfire:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.