@Gepeto Ja som raz čítal nejaký rozhovor s Moffatom, ako sa to nejak snažil vysvetliť, a krásne sa do toho sám zamotal. :D Ale že vraj to malo byť nejak tak, že keď Doktor vletel s Pandoricou do vybuchujúceho Tardisu, tak sa nejak reštartoval vesmír či čo, takže Roryho smrť sa nikdy nestala. :D
@Gepeto Hellblazer je môj obľúbený Vertigo komiks, takže čakať som nevydržal, bol som zvedavý, ako sa im to podarí preniesť. A aj keď je pravda, že aj keď okrem hlavného hrdinu (ktorý je adaptovaný naozaj dokonale) a pár postáv a dejových bodov to zatiaľ nemá skoro nič spoločné, páči sa mi to.
@Arutha Hellblazera jsem četl pár dílů, nevím proč mají v televizi problém s cigaretami pro Constantina (viz edna) když například v SoA každej druhej buď kouří nebo fetuje v záběru snad každých pět minut :-D
@Arutha Tak ja nečítam žiaden takýto komiks, takže chápem, že ty si nevydržal. Ja som videl len film a napriek tomu som sa tiež tešil, keďže ľudia tvrdili, že toto je verjnejšia adaptácia než film... Lenže ja chorobne odkladám veci na zajtra :D Mám fúrur roboty a ďalší seriál by ma od nej odlákal, tak som si povedal, že radšej počkám na celú sériu a skuknem cez zimné prázdniny, kdy bude na lenošenie viac času :D
BTW keď sme pri tom, ako teda vyriešili v podstate tú pointu? On má umierať, preto sa má snažiť. To mu akože našli len náhodný tumor? Alebo toto vynechali a doriešili inak?
Komentáře
BTW keď sme pri tom, ako teda vyriešili v podstate tú pointu? On má umierať, preto sa má snažiť. To mu akože našli len náhodný tumor? Alebo toto vynechali a doriešili inak?