TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Rowena!!!
Zrzavá, oprsklá a ten přízvuk! Strašně se mi líbí, jak bylo chvílemi vidět,
Jo, a krapet mi připomíná Caterinu Sforzu z Borgias, kterou jsem si strašně oblíbila i když byla jedním z nejzarputilejších protivníků mé oblíbené strany. Tak si to snad nepokazí. :dance:
A jako bonus Kat Dennings! Doufám, že tam bude víc. A z Reese snad nakonec bude i sympaťák :)
Jinak Constantine je fajn, jenom mi i přes ty hromady mrtvol připadá, že by atmosféra měla být hororovější. Ale to už je asi daň toho, že ten seriál nedělá kabelová televize. A ještě k tomu kouření, které se tu řešilo - nevím, proč to NBC tak vadilo, když recept, aby to nepůsobilo jako propagace kouření, jim nabídl už film. IMO prostě jenom nechtěli to téma rakoviny ani okrajově opakovat, tak se do kouření vůbec nepouštěli, i když to holt je pro hlavní postavu trademark.
Když už tu máme to finále...