TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1226227229231232362

Komentáře

• @Nevada Počkaj, ono sa ako doteraz nevie, kto
    Hamidovi podstrčil tú žiletku
    ? Ja som len nedávno Homeland začal pozerať, som na nejakej šiestej epizóde, tak ak ide o niečo iné, prosím neprezrádzať, ale ak ide o toto, tak je to celkom fail.
  • Supernatural 10×07
    Rowena!!!
    Zrzavá, oprsklá a ten přízvuk! Strašně se mi líbí, jak bylo chvílemi vidět,
    jak moc je nejspíš synáček po mamince.
    :D
    Jo, a krapet mi připomíná Caterinu Sforzu z Borgias, kterou jsem si strašně oblíbila i když byla jedním z nejzarputilejších protivníků mé oblíbené strany. Tak si to snad nepokazí. :dance:
  • @Nevada Abych pravdu řekla, vůbec si nepamatuju, jestli tam kdy bylo vysvětleno,
    kdo strčil bombu do Brodyho auta při tom výbuchu v Langley
    (spoiler kvůli @Arutha).
  • Ah ten Constantine, je to dobré ale nemá to nejaký spoločný príbeh ktorý by spájal všetky časti dokopy. Ale to je mate je perfektné, až dnes som si uvedomil že ten herec daboval Kenwaya z Black Flags. Úplne by sa mi aj hodil do AC filmu ak by sa rozhodli spracovať aj pirátov.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Newsroom 3x02 - skvěle, skvěle, skvěle.
    Will tam sice při debatě s Nealem, Mac a právničkou předváděl zbytečně komické vystoupení, ale i tak naprostá spokojenost.

A jako bonus Kat Dennings! Doufám, že tam bude víc. A z Reese snad nakonec bude i sympaťák :)
  • dal som to aj bez cz titulkov a hej, je to super.
  • JoeGyry napsal(a):

až dnes som si uvedomil že ten herec daboval Kenwaya z Black Flags. Úplne by sa mi aj hodil do AC filmu ak by sa rozhodli spracovať aj pirátov.

Přesně. Když jsem ho viděla a slyšela, napadlo mě hned, že kdyby Black Flags byl film, tak on je jasný Kenway. A IMDB je tu od toho, aby mi potvrdila, že Matt Ryan byl Edward Kenway =D

Jinak Constantine je fajn, jenom mi i přes ty hromady mrtvol připadá, že by atmosféra měla být hororovější. Ale to už je asi daň toho, že ten seriál nedělá kabelová televize. A ještě k tomu kouření, které se tu řešilo - nevím, proč to NBC tak vadilo, když recept, aby to nepůsobilo jako propagace kouření, jim nabídl už film. IMO prostě jenom nechtěli to téma rakoviny ani okrajově opakovat, tak se do kouření vůbec nepouštěli, i když to holt je pro hlavní postavu trademark.
  • co říkaté na poslední epizodu TWD v tomhle roce? :-|
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @M1on
    Vďaka FB už mám vyspoilované, kto tam otrčí kopytá, takže ak raz náhodou aj budem sledovať TWD a objaví sa tam tá postava, môžem si povedať - hej, to je tá čo zomrie :D
  • Poznáte niekto už starší SF seriál Blake's 7? Na ČSFD to má úplne extatické hodnotenia. Má zmysel sa do toho púšťať alebo to zostarlo podobne nedobre ako napr. Star Trek alebo pôvodná BSG?
  • @Arutha Spíš to bude jako firefly i to info o tom zní jako firefly.
  • @M1on To ma práve celkom navnadilo, len ma znepokojuje ten rok výroby. Ale šancu tomu asi dám.
  • ahoj, nevíte jestli už mají Vikings českej dabing? mam to jen v aj a shanim pro rodiče v čj :-)
  • @Marek Slovenský dabing už je, určite bude aj český.
  • upraveno 10. prosince 2014
    SOA
    konečně jsme se zbavili Gemmy. v jeden moment jsem ani nedoufal, že se to stane. Jsem zvědavej jak to celý uzavřou, přijde mi, že to nemůžou všechno stihnout.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 10. prosince 2014
    @M1on
    Taky jsem rád že je Gemma konečně tuhá, jen mi bylo líto Waynea. Že by Jax přežil finále ani nečekám, a upřímně mi to vůbec nevadí. Celá poslední série sklouzla do bezpředmětného zabíjení bez toho aby do toho jakkoli zasáhli policajti atd. Akorát bych přál happyend Chibsovy a Jarryové :-) Jestli Chibs umře, tak budu fakt nasranej.

Když už tu máme to finále...

@Everett_Young Zachvilku zkouknu finále s anglickejma titulkama =D . Je fakt , že poslední serie byla taková překombinovaná a utahaná.
  • @M1on taky na to jdu kouknout, jsem zvědavý jak to skončí. Nějaké tipy na úmrtí? :-D
    @Everett_Young Jax, Nero,
  • @M1on Jaxe typuji taky, možná ještě Tig nebo Chibs. A pak asi Barovsky, když už se na něj tak chystaji. A myslim že linka s Marxem se vůbec nedořeší.
    @Everett_Young Na Barovskyho jsem zapoměl. Teď ještě jetli zabije Jaxe Nero (V ideálním případě Nero zabije Jaxe, Nera zabije zbytek SAMCRo) nebo Indian hills nebo ho zatkne Jarryová.
  • @M1on Tomu Nerovi bych i věřil, obzvlášť
    po tom jejich dialogu z minula, kdy Nero Jaxe varoval že zachází moc daleko a Jax neposlechl.
  • Tak už jsem to shlédl
    a tu závěrečnou scénu s kamionem natočili snad před plátnem :wall:
  • @M1on Uznávám že takovýhle konec jsem tedy opravdu nečekal.
    Ukončení některých linek dobré, že má být Chibs presidentem si myslím už hodně dlouho, Nero a Wendy, tam není co vytknout... ale ten Jax, no to byla síla. Hlavně jak za ním jeli všichni policajti a nikdo z nich ho ani nedojížděl :wall: atd. Nevím, rozhodně to není takové zklamání jako třeba LOST ale mohlo to být lepší.
  • @Everett_Young Lost jsem neviděl :twisted:
  • @M1on o nic nepřicházíš
  • Vím že jednu dobu to byla bomba. Koukali na to rodiče já ne.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @M1on Ja som to videl, keď to premiérovali na JOJke. Zaujímavý koncept, ale už po pár epizódach ma to nudilo (pravda, to som bol ešte mladší) a jediné, prečo som to kukal, bolo to, že čo ich zabíja. Tak som začal aj druhú sériu. Potom som už len čas od času videl epizódu sem, epizódu tam. Zrazu tam nejakéí ľudia žili a mali čitateľský klub, inokedy tam bola vedecká základňa, zrazu tam boli akési alternatívne reality, kde mal ženu a nemal ženu a minulosť a flešbeky a predstavy a kukal som na to, či by mi tá motanica dávala zmysel, keby som to kukal. Potom som si prečítal, že to, čo som sa chcel dozvedieť tam aj tak nevysvetlili a malo to priblblý koniec, takže už som sa ani nikdy neplánoval vrátiť.
    No tak mid finale Agents of Shield vážne dobré, keď ohlásili film mal som malé tušenie ale teraz to je isté
    Skye je inhuman
    Wheadon si ale svoju povahu neodpustil
    a ďalšia postava je mŕtva
    fakt skvelé keď si predstavím že som prvé časti 1 série doslova trpel a teraz to je jeden z mojich najobľúbenejších seriálov (y)
    @JoeGyry Možná na to kouknu, je fakt, že jsem viděl jen první polovinu první serie ani ne celou.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.