TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Něco pro trekies, máme-li tu nějaké :)
No, doufám že to nebude o Kirkovi. Dávalo by smysl, že když filmy restartovaly celý universum, tak by vlastně mohli natočit znovu Picardovky. Ale nejvíc by se mi asi líbilo, kdyby vytvořili novou (čtvrtou) generaci startreku a posunuli to zase někam dál, než se vrtali ve starém. A taky doufám že to nebude tak hloupě papundeklový jako star trek enterprise.. A hlavně chci nějakej storyline, ne stand alone epizody, to mě od ST vždycky odpuzovalo :)
@sfik: Jako Capricu? Néééé. BSG super mega nářez, Břitva skvělé, Plán... jako že cože? Caprica... no nic moc a spíš nic než moc a když to jako pomalu začínalo mít šanci na nějaké rozběhnutí zajímavých linií, tak to utnuli... ani nemá cenu vidět (ale lepší než Plán). Krev a
oheňchrom jsem zatím neviděl, tak nevím...Co se BSG týče, je to pro mě srdcovka (mě si ale seriál získá především tím že ho dokončí, což se u BSG povedlo, a ač snahy byly uplně to trapně nenatahovali, jak bývá zvykem. Z Capricy jsem cítil potenciál, vůbec se to nerozjelo, tak jak jsem chtěl, prostě to utnuli, jak sám píšeš.. Tam není moc co vytýkat. Stejně tak zrada v podobě likvidace SG-U.. prostě na nějaký seriál z prostředí vesmíru a nějakých hvězdných fajtů čekám jak na smilování boží :)
Vzhledově to na mě působí jak původní Galactica (dohledal jsem, že není divu, šlo do éteru stejný rok), zatímco proti ST:TOS je to o dekádu novější záležitost, takže asi není náhoda, že v tom vidím odkazy na Star trek (Federace, Znak otočený o 45°,...), co? A celkově to vypadá, že by to univerzum nemuselo mít daleko k tomu "Temnému zrcadlu" o kterém jsem psal,... ačkoli to zase vypadá v zásadě na "něco z pohledu těch víceméně hodných".
Třeba Hvězdný erb. Ostatně i Kovboj Bebop stojí za to, i když tam si vesmírných bitev moc neužiješ (a neuvěřím, že se Whedon pro Firefly neinspiroval i tady).
dotaz ohledně úplného závěru:
A líbí se mi některé ty použité slovní obraty a fráze.. Dnes konrkétně o slunci zářícím z prdele Oddy mladšího. :)