TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Neviem či to bolo postované tu, ale HBO tuším odkúpila práva na Zaklínača, takže si myslím, že ho použijú ako náhradu pre GoT ak tá skončí čoskoro. A myslím si, že Zaklínač by mal väčší potenciál sa vyrovnať či zosadiť GoT.EDIT Akurát na t nemôžem teraz nájsť dobrý zdroj, takže to asi nie je pravda O_o
I když realistickému středověkému seriálu bych se taky nebránila (teď ale, kdo to natočí, že jo... :-) ).
Doufám, že Edith
@brbr Zatím je to typický Downton - pozvolný rozběh, hodně "událostí", ale přitom se vlastně nic neděje. Jen to oproti předchozím sériím zatím vypadá, že radši všechny rozjeté linky rovnou ukončují, aby jim to náhodou nezůstalo nevyřešené.
Osobně mě nejvíc zklamalo, že seriál má (z klasické série) čtvrtinu za sebou a Matthew Goode pořád nikde. Já ho tam chci! a v co nejvíce scénách s Mary.
Nemusí si Mary brát, jen chci, aby měli společné scény. Bavili mě spolu. Na druhou stranu, kdyby celý seriál končil jejich svatbou, taky bych se nezlobila. Mary fandím :)
To, že by jí ho přebrala Edith, mě taky napadlo. Byla by sranda pozorovat, jak Mary nechápe, jak je něco takového možné :-D