TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Na podzim začíná druhá serie, tak @Dreamer honem, honem dodívat první.
Okolí mě nutí sledovat teen wolf. Viděla jsem první sérii a nelíbila se mi, nemám tam nikoho ráda (možná kromě stilese) a naopak sympatizuju se vším, co se je snaží sežrat. Spouta dějových zvratů mi přijde nelogická a úmysly scénáristů pochybné. (Konečně se dostávám k otázce) Bude druhá série přijatelnější? Má cenu se do ní vůbec pouštět?
nerecykluje sa Moffat náhodou? Nebol Maldovar ten modrý z Doktorovej vojnovej družiny?Moja chyba, jeho bar, aj mi to napadlo, len sa mi zdalo divné ten bar vyťahovať keď je Mladovar mŕtvy... Ale asi timey-whimey, zrazu mi tá scéna dáva väčší zmysel) a tie ruky mi proste k Missy vyskakujúcej z obrazovky, Clary Bond-like Superman ,,I take day off, gotta go hunt bad guyz" a Doktorovi v aréne nesedeli. Takisto zase Moffatovská omáčka. Verím, že niektoré veci sa doriešia v druhom diely, ale:- Takže načo ten závet? Doktor vyzerá prekvapenie, keď sa podvolí hadomanovi, takže zrazu nevedel, že má zomrieť. To ten závet poslal budúcnostnejší Doktor?
- Nezomrel tak Davros náhodou v štvrtej sérií z Khaanovho proroctva A jeden stejně zemřel? Alebo Moffat ignoruje veci mimo jeho éry?
Takisto som rád, že kľúč k odhaleniu viacej z reálií v podobe toho podniku s trojtvárim mužom Mffat degradoval na náhodná scéna #1 a že ručky s očkami sú len desivejšia mína. Tešil som sa, že Moffat by sa mohol prikloniť viac k fantasy časti a odhľaovať príbehy a reálie Vesmíru, rôzne organizácie a rasy a podobne. Ale takto sa začínam báť, že tu zase bude kopa fillerových omáčkovitých epizód, kde zase Zem bude v nejakom najväčšom nebezpečenstve, ktorá sa zabije nejakou trivialitou zpod Doktorovej postele v priebehu posledných 5 minút.
Na druhú stranu nápad s Davrosom sa mi páčil, keď sa ten malý chaseň predstavil, tak som sa začal vážne smiať.
TL;DR: Čakal som viac temna a menej absurdity, keď to už Moffat sľúbil.