@sfik myslím, že Mary má těch zářezů na pažbě mnohem víc, co se týče týrání sestřičky, ale to samozřejmě neomlouvá Edith, když se zachová jako mrcha :)
http://www.csfd.cz/film/360373-the-knick/ ufff, zatím mám za sebou dva díly a je to slušná deprese, díky bohu, že můžu žít v 21. století a když si zavolám sanitku, saniťáci nevytasí baseballové pálky a nepoperou se o moji mrtvolu :-D Vůbec se to s divákem nemaže a hned v prvních minutách je vystaven slušné řeznič...ehm chirurgii, doporučuji podávat po menších dávkách na lačno, jinak zvracecí pytlíky s sebou.
@Lara já si k prvnímu dílu dala pizzu a po titulcích jsem musela celkem dlouho rozdýchávat :D působilo to na mě až příliš reálně, i když jsem obvykle vůči podobným nechuťárnám odolná, další výjimku tvoří snad jedině Braindead a pudink.
@Lara@Dreamer Mi to taky přišlo v celku normální, odpovídající době (tedy až na ty saniťáky, tam jsem se trochu zarazila). Na podzim začíná druhá serie, tak @Dreamer honem, honem dodívat první.
@sfik Kurt Sutter je velice specifický scénárista. Ale jinak za mě celkem dobrý. Je to historická fikce, jak on sám přiznal a se skutečnými dějinami to nemá moc společného. Ale je to nářez. Mě se tedy první dvojepizoda líbila, ale mě se líbilo i SoA.
Mám dotaz: Okolí mě nutí sledovat teen wolf. Viděla jsem první sérii a nelíbila se mi, nemám tam nikoho ráda (možná kromě stilese) a naopak sympatizuju se vším, co se je snaží sežrat. Spouta dějových zvratů mi přijde nelogická a úmysly scénáristů pochybné. (Konečně se dostávám k otázce) Bude druhá série přijatelnější? Má cenu se do ní vůbec pouštět?
Komentáře
Na podzim začíná druhá serie, tak @Dreamer honem, honem dodívat první.
Okolí mě nutí sledovat teen wolf. Viděla jsem první sérii a nelíbila se mi, nemám tam nikoho ráda (možná kromě stilese) a naopak sympatizuju se vším, co se je snaží sežrat. Spouta dějových zvratů mi přijde nelogická a úmysly scénáristů pochybné. (Konečně se dostávám k otázce) Bude druhá série přijatelnější? Má cenu se do ní vůbec pouštět?