TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Moje očekávání vyletělo téměř k vrcholům Himalájí. Obavy jsou mu těsně v patách, ale čert je vem.
Co je/bude tohle? Znáte předlohu? Ty záběry nevypadají špatně, ale podle těch naleštěných úsměvů, nevkusně krásných lidí a nálepky MTV to předem považuji za šitózní masturbační fantasy pro děcka.. (?)
http://www.csfd.cz/film/323167-jak-vycvicit-draky/
Naopak třeba zpráva o vzkříšení Akt X mě nechává naprosto chladnou.
@Nevada Kdo je ten mladej mezi postelemi? Přijde mi povědomý, ale neumím ho zařadit...
Herec nevím (i když na první pohled trochu připomíná Dominica Coopera). Možná nový lokaj. Že by i strýček Tomík dosáhl na happyend?
Nakoniec to ani nemusela byť spoločná scéna.
Našiel som fotky z castu
www.pbs.org/wgbh/masterpiece/programs/features/slideshow/downton-abbey-cast-gathers-season-6/
13. fotka je tuším on.
EDIT: Nie je to ten, čo zaskakoval v špeciáli/finále? Myslím, že ho zneužívala Granthamina nová komorná (neviem už presne mená ani úlohy, medzitým vyfučalo z hlavy)Ech, tak dôveryhodnejší zdroj než moja pamäť:
downtonabbey.wikia.com/wiki/Andrew_Parker
Alespoň Daisy podědí. Ta se uměla vdát! :D
http://www.csfd.cz/film/50963-blunt-talk/
@Nevada V redakci mají i inda, tak máš náhradu za Newsroom :D =D =D
Mimochodem ze sester mám nejradši Edith.
@brbr Na ránu byla vždycky, ale stejně ji mám ráda :-D
I pan Pamuk si to myslel.