TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1245246248250251362

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jaj, Angelo Badalamenti bude pracovat na pokračování Městečka Twin Peaks.
    Moje očekávání vyletělo téměř k vrcholům Himalájí. Obavy jsou mu těsně v patách, ale čert je vem.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 25. srpna 2015
    Já myslím, že Twin Peaks měli nechat odpočívat v pokoji. Ale snad mě tvůrci vyvedou ze skepse a omylu. (Ale tohle mám stejně i u Star Wars.)
  • upraveno 26. srpna 2015
    http://www.edna.cz/the-shannara-chronicles/videa/pripravte-se-na-krasnou-krajinu-jako-z-pana-prstenu/

Co je/bude tohle? Znáte předlohu? Ty záběry nevypadají špatně, ale podle těch naleštěných úsměvů, nevkusně krásných lidí a nálepky MTV to předem považuji za šitózní masturbační fantasy pro děcka.. (?)
  • upraveno 26. srpna 2015
    Já vím, já vím.. Ta grafika není vůbec taková jako v obou filmech, což je pochopitelný, ale i tak mě to baví :D :oops:

http://www.csfd.cz/film/323167-jak-vycvicit-draky/
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 26. srpna 2015
    Ak to od 0:08 po 0:10 nie je lacné CGI (tí jazdci), tak som asi jednorožec :D Alebo to tak len divne vyzerá z toho uhla?
    @Krisa Já to obvykle cítím stejně, u SW jsem o tom přesvědčená dvojnásob s každou novou fotkou. Nicméně u Twin Peaks mě nějak ovládá optimismus. Asi přání otcem myšlenky, ale nemůžu si pomoct :)
    Naopak třeba zpráva o vzkříšení Akt X mě nechává naprosto chladnou.
  • Tak co říkáte na pilot Fear The Walking Dead? Zatím říkám paráda.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Mikke hejze, plus bolo fajn, ze sa hlavny hrdinovia stretli so zombikmi v prvej casti.
  • @Edem Já už málem ani nedoufal. =D
  • A jak končí léto, vracejí se dlouho očekávané seriály. Jupí ;-)

@Nevada Kdo je ten mladej mezi postelemi? Přijde mi povědomý, ale neumím ho zařadit...
    Jo, i když tenhle se vrací, jen aby se vzápětí rozloučil. Přiznám se, že mi Downton bude dost chybět.

Herec nevím (i když na první pohled trochu připomíná Dominica Coopera). Možná nový lokaj. Že by i strýček Tomík dosáhl na happyend?
    upraveno 30. srpna 2015
    @Nevada To ma presne podľa toho zostrihu napadlo :D
    Nakoniec to ani nemusela byť spoločná scéna.
    upraveno 30. srpna 2015
    Herec je azda Michael Fox
    Našiel som fotky z castu
    www.pbs.org/wgbh/masterpiece/programs/features/slideshow/downton-abbey-cast-gathers-season-6/
    13. fotka je tuším on.
    EDIT: Nie je to ten, čo zaskakoval v špeciáli/finále? Myslím, že ho zneužívala Granthamina nová komorná (neviem už presne mená ani úlohy, medzitým vyfučalo z hlavy)

Ech, tak dôveryhodnejší zdroj než moja pamäť:
    downtonabbey.wikia.com/wiki/Andrew_Parker
  • Jo tenhle! Tak na toho jsem fakt už zapomněla :D
  • Cožee? Pan Carson vyndavajíc si svou jmenovku a loučíce se přitom se svým ložem..? Bože, tohle budu ač to nerad přiznávám (ale přiznávám!) jistě brečící sérka :D

Alespoň Daisy podědí. Ta se uměla vdát! :D
  • @Nevada ach jo, Downton mi bude strašně moc chybět :'-(
  • upraveno 1. září 2015
    Pokud máte rádi Patricka Stewarta, tak tady je jeho nový seriál. Překvapuje mě těch 65% na csfd, když hodnotili jenom 20minutový pilot.

http://www.csfd.cz/film/50963-blunt-talk/

@Nevada V redakci mají i inda, tak máš náhradu za Newsroom :D =D =D
  • Doháním resty a sjíždím Panství Downton (naposledy 5. díl 3. série). Měla jsem od seriálu delší pauzu, ale byla Mary vždycky tak příšerná? Na pár facek to jo, ale co předvádí v tehle serii. :wall: Já být Matthew, tak si hážu mašli.
  • Mně přišla Mary celkem příšerná vždycky. :twisted:
  • Jasně, ale to co provádí teď. Hlavně jak sekýruje Matthewa, to mi hlava nebere.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @brbr Jo, byla vždycky tragická. Zajímavý je, že okolo těch nejhorších postav se vždycky nejvíc našlapuje po špičkách. BTW neberte si z toho příklad, každej chlap (mimo Nečase) by si vybral Lavinii.
  • @flanker.27 :-D
    Mimochodem ze sester mám nejradši Edith.
    @sfik Viděla jsem pilot a to hodnocení docela chápu. Na sitcom to až tak moc humorné nebylo. Nicméně potenciál tam je a věřím, že se to ještě rozjede, když tomu dali rovnou 2 série.

@brbr Na ránu byla vždycky, ale stejně ji mám ráda :-D
  • Lara napsal(a):

Mně přišla Mary celkem příšerná vždycky. :twisted:

jojo, to je prostě Méry, už od první série :-D
  • upraveno 3. září 2015
    Dreamer napsal(a):

Lara napsal(a):

Mně přišla Mary celkem příšerná vždycky. :twisted:

jojo, to je prostě Méry, už od první série :-D
    To je Mary, kterou tak miluji :D Jasná páka, Sybille byla skvělá, ale Mary je Mary..
    I pan Pamuk si to myslel.
  • @sfik No jo, na pana Pamuka jsem úplně zapomněla. :-)
  • a přivedla ho do hrobu...
  • @sfik Mary mě dostala hlavně
    až jako cynická vdova :D
    ale musím uznat, že mě taky už od první série baví, nejvíc mě na ní štve, jak pořád šikanuje chudáčka Edith, protože tu mám celkem ráda.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.