Jaj, Angelo Badalamenti bude pracovat na pokračování Městečka Twin Peaks. Moje očekávání vyletělo téměř k vrcholům Himalájí. Obavy jsou mu těsně v patách, ale čert je vem.
Co je/bude tohle? Znáte předlohu? Ty záběry nevypadají špatně, ale podle těch naleštěných úsměvů, nevkusně krásných lidí a nálepky MTV to předem považuji za šitózní masturbační fantasy pro děcka.. (?)
@Krisa Já to obvykle cítím stejně, u SW jsem o tom přesvědčená dvojnásob s každou novou fotkou. Nicméně u Twin Peaks mě nějak ovládá optimismus. Asi přání otcem myšlenky, ale nemůžu si pomoct :) Naopak třeba zpráva o vzkříšení Akt X mě nechává naprosto chladnou.
Cožee? Pan Carson vyndavajíc si svou jmenovku a loučíce se přitom se svým ložem..? Bože, tohle budu ač to nerad přiznávám (ale přiznávám!) jistě brečící sérka :D
Doháním resty a sjíždím Panství Downton (naposledy 5. díl 3. série). Měla jsem od seriálu delší pauzu, ale byla Mary vždycky tak příšerná? Na pár facek to jo, ale co předvádí v tehle serii. :wall: Já být Matthew, tak si hážu mašli.
@brbr Jo, byla vždycky tragická. Zajímavý je, že okolo těch nejhorších postav se vždycky nejvíc našlapuje po špičkách. BTW neberte si z toho příklad, každej chlap (mimo Nečase) by si vybral Lavinii.
@sfik Viděla jsem pilot a to hodnocení docela chápu. Na sitcom to až tak moc humorné nebylo. Nicméně potenciál tam je a věřím, že se to ještě rozjede, když tomu dali rovnou 2 série.
@brbr Na ránu byla vždycky, ale stejně ji mám ráda :-D
Komentáře
Moje očekávání vyletělo téměř k vrcholům Himalájí. Obavy jsou mu těsně v patách, ale čert je vem.
Co je/bude tohle? Znáte předlohu? Ty záběry nevypadají špatně, ale podle těch naleštěných úsměvů, nevkusně krásných lidí a nálepky MTV to předem považuji za šitózní masturbační fantasy pro děcka.. (?)
http://www.csfd.cz/film/323167-jak-vycvicit-draky/
Naopak třeba zpráva o vzkříšení Akt X mě nechává naprosto chladnou.
@Nevada Kdo je ten mladej mezi postelemi? Přijde mi povědomý, ale neumím ho zařadit...
Herec nevím (i když na první pohled trochu připomíná Dominica Coopera). Možná nový lokaj. Že by i strýček Tomík dosáhl na happyend?
Nakoniec to ani nemusela byť spoločná scéna.
Alespoň Daisy podědí. Ta se uměla vdát! :D
http://www.csfd.cz/film/50963-blunt-talk/
@Nevada V redakci mají i inda, tak máš náhradu za Newsroom :D =D =D
Mimochodem ze sester mám nejradši Edith.
@brbr Na ránu byla vždycky, ale stejně ji mám ráda :-D