TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1248249251253254362

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Arutha A reboot Texas Rangera ešte nie je? :D
  • @p1e9t9r2 na edně by měly být k dispozici české i anglické titulky, momentálně jsou venku dva díly, ke třetímu se na titulcích pracuje :) díly hledám ...kde to jde, když už nic nevyjde, pomůže google :D
  • Titulky na Downton jsou vždycky tvořené dost pomalu.. Musíš buď přes bsplayer stáhnout anglický nebo to dát bez nich :) Já teda nevím jak to je, čekám až bude venku celá řada...
  • @Dreamer @Dreamer @Dreamer To vím, ale jaksi mi nejde právě pustit ten díl s titulky, když to mám stažené a pokud na koleji použiji torenty bloknou mi zase na nějakou dobu net :( Inak bych už sledoval. Jako docela tomu rozumím, ale občas mi to uteče a pak se obtížně znovu chytám a k tomu potřebuji ty titulky no _D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 5. října 2015
    brbr napsal(a):

Ty jo, nějak se mi ta představa Edith, která vyfoukla Mary rybník, zalíbila, že v tomhle okmažiku pro mě jiný konec bude zklamáním.

Tak to budeš asi opravdu zklamaná :)
    Gepeto napsal(a):

A reboot Texas Rangera ešte nie je? :D

Nepřivolávej ďábla! :-$
    Dreamer napsal(a):

@p1e9t9r2 na edně by měly být k dispozici české i anglické titulky, momentálně jsou venku dva díly, ke třetímu se na titulcích pracuje :) díly hledám ...kde to jde, když už nic nevyjde, pomůže google :D

Titulky na Downton se pravidelně hned po dokončení objevují na cwzone.cz a titulky.com. Edna jen odkazuje právě na titulky.com, netvoří je tam. Nebo můžete na facebooku sledovat fan stránku, kde se vždycky taky info a odkaz k titulkům pravidelně objeví.
    Epizody samotné jsou vždycky na ulož.to i na hellspy, když pomineme spoustu dalších zahraničních stránek.
    sfik napsal(a):

Titulky na Downton jsou vždycky tvořené dost pomalu.. Musíš buď přes bsplayer stáhnout anglický nebo to dát bez nich :) Já teda nevím jak to je, čekám až bude venku celá řada...

Co tím sakra myslíš, že jsou titulky tvořené dost pomalu? Jak rychle by sis je u tak ukecaného seriálu představoval?
    A doufám, že máš aspoň u BSP vypnutou funkci automatického odesílání titulků ;)
    p1e9t9r2 napsal(a):

To vím, ale jaksi mi nejde právě pustit ten díl s titulky, když to mám stažené a pokud na koleji použiji torenty bloknou mi zase na nějakou dobu net :( Inak bych už sledoval. Jako docela tomu rozumím, ale občas mi to uteče a pak se obtížně znovu chytám a k tomu potřebuji ty titulky no _D

Co víc informací? Jaký používáš přehrávač? Není problém v tom, že máš jinak pojmenovaný soubor s videem a jinak titulky?
  • @Nevada A počkej až se do rebootu MacGyvera vrátí R. D. Anderson =D
    upraveno 5. října 2015
    @Everett_Young Co si budeme povídat, MacGyver je RDA :)
    Ale čas na nikoho nečeká :( I když RDA ho obehrával docela dlouho.
    btw, možná to víš, ale před pár lety byl v plánu restart z MacGyverova mládí s Jaredem Padaleckim v hlavní roli.
  • Nevada napsal(a):

brbr napsal(a):

Ty jo, nějak se mi ta představa Edith, která vyfoukla Mary rybník, zalíbila, že v tomhle okmažiku pro mě jiný konec bude zklamáním.

Tak to budeš asi opravdu zklamaná :)

Nemusíš být hned taková pesimistka :-)

• upraveno 5. října 2015
    @Nevada no jo vlastně, cwzone :) na tenhle web jsem úplně zapomněla, já si říkala odkud jsem ty titulky minulý rok brala, díky za připomenutí.
  • @Nevada Hele mne to právě nikdy nešlo a docela mne to už pak i štvalo a na ulozto zatím beztitulků no
  • btw, možná to víš, ale před pár lety byl v plánu restart z MacGyverova mládí s Jaredem Padaleckim v hlavní roli.
    @Nevada Takže to nebyl jen vtip? 8-O Já o něčem takovém kdysi slyšel, ale myslel jsem si, že to je jenom nějaký fanouškovský žertík :-D
  • @Nevada
    Co tím sakra myslíš, že jsou titulky tvořené dost pomalu? Jak rychle by sis je u tak ukecaného seriálu představoval?
    A doufám, že máš aspoň u BSP vypnutou funkci automatického odesílání titulků
    Tak to jsem netušil, že ty titule jsou takhle rychle.. Pamatuju si že vloni jsem sháněl titulky víc jak týden po odvysílání, takže to dopadlo stejně tak, že jsem sledoval originál s angl. titulky. Jsem příjemně překvapený, že to jde letos takhle skvěle.. Automatické odesílání titulků vypnuté nemám, protože přes BSPlayer jenom titulky stahuju, přehrávám v jiném přehrávači :) Abych řekl pravdu u bsplayeru mě vždycky vytáčí, jak se kousne.

Jinak ty plánovaný rebooty.. :roll:
    upraveno 5. října 2015
    Víc než týden, jo? Ta drzost, jak si to ten překladatel jen mohl dovolit...

vysílání - epizoda - titulky
    21.09.2014 - 05x01 - 25.09.
    28.09.2014 - 05x02 - 02.10.
    05.10.2014 - 05x03 - 11.10.
    12.10.2014 - 05x04 - 16.10.
    19.10.2014 - 05x05 - 25.10.
    26.10.2014 - 05x06 - 28.10.
    02.11.2014 - 05x07 - 09.11.
    09.11.2014 - 05x08 - 20.11.
    25.12.2014 - 05x09 - 03.01.2015
  • @Nevada OK tak jsem blbě hledal nebo mi to ten BSplayer nestahoval!!! To jsou ti zlouni, co zakazujou automaticky odesílat ttlky :D Jinak ano, je to náročné tím jak moc je to ukecané, ale když člověka namlsají tvůrci titulků hitových seriálů, tak je každý den navíc znát. I když já na svou obranu tvrdím že jsem nikdy nepatřil mezi ty hejkaly, kteří nadávají že titulky nejsou do druhého dne. Když jsem se chtěl koukat, pustil jsem origoš.

Btw. Bereš to nějak osobně (vč. toho vypsání datumů (vánoční speciál má nějakej divnej datum ;) :D )), mám to brát tak, že se zde setkávám s tvůrkyní a autorkou českých titulků? :)
  • @sfik sleduješ vůbec ty titulky člověče? :D
    To máš za to, že stahuješ titulky přes BSP :-P
    U vánočního speciálu je byl samozřejmě překlep, jak jsem přepisovala anglické měsíce, pardon.
    Ne, titulky nepřekládám. Dělám sice korekce, ale ozvala bych se i u úplně cizích titulků, pokud bych věděla, že řečené není pravda. Nesnáším právě ty hejkaly, lidi si často neumí vážit cizí práce a jsou to povětšinou nevděční parchanti (tohle není mířené na tebe, ale obecně). U Downtonu je moje averze posílená kvůli pipinkám z facebooku, kde některé chytaly hysterák, jak že si to ten překladatel dovoluje, nedodat jim titulky...
  • Já to chápu, negerská práce a vděk nikde.. žil jsem v tom dojmu zkrátka.., pak už jsem byl naučen koukat s anglickými titulky. Český jsem pak stahoval akorát stařečkům domů - a to už bývaly tou dobou po pár měsících na edně. Na titulky.com už nechodím, strašně mě vadilo to logování a to jak ty stránky vypadaly divně (nevím zda je to doteď. Vůbec jsem se tam nechytal, proto ten bsplayer. Platí to nejen u titulků, že se ozvou vždycky jenom kreténi, bezproblémoví lidi jsou vyklidnění a mlčí ;)
    Ale titulky na edně stejně nejsou. Edna odkazuje právě na titulky.com :) Ale po 14 dnech od nahrání se tam titulky dají stáhnout i bez přihlášení. Tak možná to bude tím.
  • Labyrint, 6. díl.
    Jestli po tom výbuchu umře Grossman (policajt, kterého hraje Majer) a přežije Tamara, tak mě to dost naštve.
    Takové kliše opravdu ne.
    Jinak mě fascinuje číst si diskuzi k seriálu, koho všichni lidé tipujou na vraha: Langmajera, Donutila, Kotka, faráře Vojtěcha, policajta Grossmana,.... Mám pocit, že sleduju něco úplně jiného.
  • @brbr tak ja myslel ze vraha uz maji..? Nebo tam bude bejaka seda eminence... Cekal jsem ze posledni dil budou hledat nahou exjeptisku a biskupa... Jinak grossmajera jsem teda tipoval taky.
  • upraveno 11. října 2015
    Až uvidíte, hoďte sem první dojmy z Last Kingdom. Po tom co se z Vikingů stal průšvih (dle mého), doufám že tohle bude fajn :)
    Kdo stahujete seriály, nenarazili jste na nějakém úložišti na webseriál Con Man, prosím? Ne torrenty.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @sfik cital si kniznu predlohu?
  • upraveno 11. října 2015
    @Edem knizni predloha? Zitra ji zacnu cist jestli stoji za to...!
  • Čtu saskou serii od Cornwella a je hodně dobrá. Je to, ale dost dílu zatím 9, přeložených - 8 já jsem zatím přečetl sedm knih. Výhoda je v tom, že na rozdíl od Martina Cornwell píše o dost rychleji, nevýhoda je že mezi tím píše i jiné serie a samostatné romány. Vypadá to že se poslední roky zaměřil na saskou serii
    V Downton Abbey 6x04 se objeví
    Rose Leslie, v roli bývalé služebné Gwen. Nevím jak moc tam bude, jen že tam bude.

A konečně i Matthew Goode!
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @sfik mne sa ta prva cast(alebo dvojdiel?) velmi pacil, vzali z knihy fakt len to dobre a neposrali to.

ALe ja som si tvare vsetkych postav predstavoval uplne inac takze si musim zvyknut.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nevada napsal(a):

V Downton Abbey 6x04 se objeví

Rose Leslie, v roli bývalé služebné Gwen. Nevím jak moc tam bude, jen že tam bude.

A konečně i Matthew Goode!
    Už som premýšľal, keď tam Gwen spomenuli ako im poslala list, či sa aj objaví. Obával som sa, že sa preukáže nejaká tragédia, ktorá ju tam dotiahla (napríklad smrť manžela), ale podľa wiki príde aj s manželom.

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.