TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Epizody samotné jsou vždycky na ulož.to i na hellspy, když pomineme spoustu dalších zahraničních stránek. Co tím sakra myslíš, že jsou titulky tvořené dost pomalu? Jak rychle by sis je u tak ukecaného seriálu představoval?
A doufám, že máš aspoň u BSP vypnutou funkci automatického odesílání titulků ;)
Co víc informací? Jaký používáš přehrávač? Není problém v tom, že máš jinak pojmenovaný soubor s videem a jinak titulky?
Ale čas na nikoho nečeká :( I když RDA ho obehrával docela dlouho.
btw, možná to víš, ale před pár lety byl v plánu restart z MacGyverova mládí s Jaredem Padaleckim v hlavní roli.
Jinak ty plánovaný rebooty.. :roll:
vysílání - epizoda - titulky
21.09.2014 - 05x01 - 25.09.
28.09.2014 - 05x02 - 02.10.
05.10.2014 - 05x03 - 11.10.
12.10.2014 - 05x04 - 16.10.
19.10.2014 - 05x05 - 25.10.
26.10.2014 - 05x06 - 28.10.
02.11.2014 - 05x07 - 09.11.
09.11.2014 - 05x08 - 20.11.
25.12.2014 - 05x09 - 03.01.2015
Btw. Bereš to nějak osobně (vč. toho vypsání datumů (vánoční speciál má nějakej divnej datum ;) :D )), mám to brát tak, že se zde setkávám s tvůrkyní a autorkou českých titulků? :)
U vánočního speciálu
jebyl samozřejmě překlep, jak jsem přepisovala anglické měsíce, pardon.Ne, titulky nepřekládám. Dělám sice korekce, ale ozvala bych se i u úplně cizích titulků, pokud bych věděla, že řečené není pravda. Nesnáším právě ty hejkaly, lidi si často neumí vážit cizí práce a jsou to povětšinou nevděční parchanti (tohle není mířené na tebe, ale obecně). U Downtonu je moje averze posílená kvůli pipinkám z facebooku, kde některé chytaly hysterák, jak že si to ten překladatel dovoluje, nedodat jim titulky...
Jinak mě fascinuje číst si diskuzi k seriálu, koho všichni lidé tipujou na vraha: Langmajera, Donutila, Kotka, faráře Vojtěcha, policajta Grossmana,.... Mám pocit, že sleduju něco úplně jiného.
A konečně i Matthew Goode!
ALe ja som si tvare vsetkych postav predstavoval uplne inac takze si musim zvyknut.