TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1244245247249250362

Komentáře

• upraveno 1. srpna 2015
    Já to přestal sledovat protože, po 3. díle jsem stále nevěděl o co tam jde.
  • Nevíte, jestli se někde dá sehnat pilot GoT? Co jsem tak našla, tak o něm sice spousta lidí píše, ale ke shlédnutí není...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Třeba na ulož.to.

btw: shlížet seriál bys fakt nechtěla :)
  • @Nevada seriál mám přesledovaný a nejsem na to po poslední sérii zrovna hrdá, já narážím na "nultý" díl, takový ten první nástřel (je to pilot, ne? :-D ). A ten teda na uložto není...
    Jo tak. Ten původní pilot nikde ke stažení nebyl, pokud vím. Ale s01e01 je v podstatě ten pilot, jen se některé scény přetáčely s novými herci. Nebo by tam měly být i nějaké scény navíc?

U té poznámky jsem narážela na rozdíl shlédnout × zhlédnout :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Myslím, že v pilote boli drobné zmeny ako napr. tá bordelová scéna s Tyrionom bola v KL, zatiaľčo vo finálnej verzii ju posunuli do Zimohradu.
  • @Nevada právě jsem chtěla vidět původní dany a tak, ale co nadělám...
    Za nepochopení narážky se omlouvám, hlavně, že tu rýpu do pravopisu v povídkách :-D
  • upraveno 4. srpna 2015
    @Nevada na to jsem zvedavej. Trochu mi to připomíná

Až na to období. =D
    Viděla jsem pilot a líbilo se mi to hodně. Je venku i druhý díl, který se dostal do éteru během/po Comic Conu, ale na ten zatím koukat nehodlám. Počkám si až na všechny epizody.
  • upraveno 5. srpna 2015
    True Detective 02x07: Kdo je ten chlápek,
    co sejmul Woodrugha? Jak mě celou dobu ten herec štval za to, že neumí pořádně zahrát ani to blbé "Fuck!", tak je mi ho ve finále líto. Jak ten vrah věděl, odkud vyleze (a že vůbec vyleze)?

A V. Vaungh mi od asi druhého dílu připomíná Tomáše Berdycha a nějak nejsem schopna zpracovat, že to není on.

P.S: Kamera při scéně Bezziredesové a Velcora u stolečku byla tak blízko, že z toho udělala záběry na smutná štěňátka.
  • Nevada napsal(a):

Viděla jsem pilot a líbilo se mi to hodně. Je venku i druhý díl, který se dostal do éteru během/po Comic Conu, ale na ten zatím koukat nehodlám. Počkám si až na všechny epizody.

prepáč, teraz som sa stratil. ktorý pilot sa ti veľmi páčil?
    @sarven The Man in the High Castle

• právě jsem viděl The Man in the High Castle- ten konec whaaat ??? :D a paráda jinak prostě z toho má člověk dobrej pocit a vypadá to že maj docela solidní rozpočet
  • upraveno 7. srpna 2015
    brbr napsal(a):

True Detective 02x07: Kdo je ten chlápek,

co sejmul Woodrugha? Jak mě celou dobu ten herec štval za to, že neumí pořádně zahrát ani to blbé "Fuck!", tak je mi ho ve finále líto. Jak ten vrah věděl, odkud vyleze (a že vůbec vyleze)?

To bola nejaka prezlecena vestica, ktoru nam zabudli predstavit.
    Edit: tak nezabudli - to bol detektiv Burris - ten, co s Dixonom vylupil to klenotnictvo
  • @brbr to taky nechápu, jak je možný, že číhal s bouchačkou zrovna v tom správném rohu u toho pravého východu, když nám pár minut před tím bylo řečeno, že podzemní chodby vedou pod celým městem, celkově ta smrt byla meh, i když mi postava samotná byla celkem ukradená.
  • @Hildegarda Dík, nakonec jsem to taky zjistila. Přiznávám, že jsem občas trochu ztracená.
  • @dreamer
    Lebo hoci dole nebol signal, tak Burris sa napichol na jeho GPS v mobile a etc. :wall:

@brbr ja som tiez trochu stratena, najma ked si dam dlhsiu pauzu
    Mi tiez dlho trvalo, kym som zistila, kto bol ten cernoch v podzemnej chodbe
  • Popravdě já mám hokej hlavně v těch šlapkách - Irina, Taša, atd. Černocha jsem identifikovala.
  • Tasha je ako z rozpravky - bola aj nebola. Teda to, co po nej nasli v tej chatke.
  • brbr napsal(a):

@Hildegarda Dík, nakonec jsem to taky zjistila. Přiznávám, že jsem občas trochu ztracená.

Já jsem si ho sice pamatovala po ksichtě, ale nějak jsem hned nevěděla, ke komu ho přiřadit... Taky jsem musela zapátrat.
  • Tak co říkáte na finále True Detective.
    Mě přišlo povedený, fanoušci Hry o trůny by měli ocenit počet zabitých hlavních postav. Mě přišla trochu podivná smrt Franka. To že Ray Velcoro musel naposledy vidět syna mě přišlo uvěřitelný když ve celé serii bylo ukazaný jak hodně je pro něj syn důležitý. Čekal jsem větší přestřelku u rozdělení peněz u Osipa, než je tak lehce vystřílí - tipoval jsem že jestli Frank nebo Ray umře tak tam.
  • @derfel
    Já jsem omylem vlezla do nějaké diskuze a než jsem to zavřela, tak mi nějak uvízlo v hlavě, že to Frank a Ray přežijou (a Ani ne). Takže jsem pořád čekala, že se z toho vylížou a ono nic. Naštvalo mě to. A ten úplný konec s dítětem tam fakt být nemusel.
  • Ještě k True Detective; nějak mi nesedlo to téma krupce a mafiánů, to mě fakt nebaví. A mám slušnou depku z těch dálnic, překladišť a betonových ploch.
  • Vždy mě dostanou přechytračený recenze kritiků, kteří možná seriál ani neviděli Temný případ. Nevím pro kolik lidi co viděli druhou sezonu je to rozčarování roku, pro mě určitě ne.
  • brbr napsal(a):

Ještě k True Detective; nějak mi nesedlo to téma krupce a mafiánů, to mě fakt nebaví. A mám slušnou depku z těch dálnic, překladišť a betonových ploch.

Jo, to přesně vystihuje i moje pocity.

• :-) hmmm jsem zvědavej
  • Už len necelý mesiac. :)
  • Nevada napsal(a):

@sarven The Man in the High Castle

Právě jsem dočetl knížku, podle které je to dělané. Byla trochu odfláklá, ale seriál by z toho mohl být dobrý.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.