TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Rollo to tam teď táhne jinak Ragnar snad už brzo umře
A teď dávám šanci Vinylu a Grantchesteru
Jinak jsem se bál, že mi bude silně vadit Punisher právě kvůli jeho protivný roli v TWD, ale zatím dle trailerů to bude právě na okap :)
PS:
EDIT: ajaj, popletla jsem si Soňu s Marií :D Marii bych asi Bezzuchova nepřála, chudák holka. Natašu jsem silně nesnášela, grrr sobecká hloupá, utopená ve svých bolístkách a sebelítosti, přesto za všech okolnosti nejroztomilejší a milována každým a snad i každou :D Ten přerod v samaritánku na konci jsem fakt nežrala. Soňa a Andrej, to by byla krásná dvojice, škoda, že Natašu nešlo odeslat někam za oceán, kde by neškodila. Pak už jsem si jen přála, aby se Nataša někde s Andrejem zavřeli a navzájem odpravili.
@Dreamer Jinak ano, Andrej byl podle mě arogantní kokůtek a Mr. Handsome, na kterýho přišla krize středního věku a tak nechal manželku u svého despotického otce a své nastávající pak vyčetl drobný spuštění se, když se na ní na bůhvíjakdlouho vyfláknul. Nataša byla zase malá naivní holka, která to trochu (trochu víc) podělala.
Idealistická verze Pierra mi vadila teda nejvíc ze všech. Nevím jak je to rozvedený v knížce, ale to naťuknutí zednářů.. Tam jsem čekal trochu větší důsledky na jeho osobnostní vývoj a ono to v podstatě k ničemu nebylo, krom toho že nechal někde na dědině postavit školu..
Nejradši jsem měl asi Nikolaje, sice zadlužil rodinu a zlomil srdce Soně na druhou stranu proč ne, kdo by chtěl mít incestní děti (ano víte kam tím mířím), ale s Marií to uhrál dobře. Pro tu by ostatně i kdejaký tyran byl ideál lásky po té šikaně od starýho..
Z vedlejších ještě Dolochov byl fajn. Chudej klučina, co musel mít ostrý lokty, jinak by z něj nic nebylo, v podstatě jediný z hlavních postav, který se nenarodil.
Co se mi v seriálu asi líbilo nejvíc byl usmíření Anatola a Andreje v tom lazaretu, jakože mám urvanou nohu a z tebe leze pajšl, tak už se na mě nezlob že jsem ti svedl ženskou. Ta pomíjivost osobního života ve válce mi přišla fajn, když si vezmete, jak každý (v reálu) řeší kdejaké hovadiny. No a co teprve chudák Helene, člověk jí přeje smrt v křeči všechny díly a když to přijde, tak je jí člověku líto..
K Nataše jsou filmová zpracování obvykle mírná, vydržet tu rozmazlenou pipinku v knihách bylo o dost horší. Se Soňou jsou na tom věkově podobně, přesto se jejich povahy nemůžou víc lišit, Soňa nesobecká, mírná a věrná, Nataša přelétavá, sebestředná a když se na ní usměje nějaký hezounek, podlomí se jí kolena a nemyslí zrovna tou svojí krásnou hlavinkou (jestli ji vůbec někdy použila). Nejradši jsem měla Marii, Soňu a Nikolaje. Nataša a Andrej byli spíš tím typem lidí, co se v sobě neustále se zálibou hrabou a nakonec stejně spadnou k sebelítosti (teda u Nataši se tomu říkalo, že "onemocněla").
Já jsem to teda nečetla, ale bylo mi vysvětleno, že zatímco Pierre by idealista, ze kterého měli i poddaní spíš prdel, tak Andrej to na těch svých latifundiích celkem zreformoval.
Nataša byla rozmazlená holka. Pořád jsem čekala, až se rozběhne za Pierrem a ona nic.
Dolochov byl taková ta klasická svině, ale takový Drubecký to taky slušně rozjel. :-)