TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
a právě na tom je zajímavý ten soubou Escobara který hraje tak jak se mu líbí a protidrogového který můsí dodržovat zákony (i když je sami někdy něco poruší nebo něco zatají jen aby se k němu dostali)
moje oblíbená postava je plukovník Horacio Carrillo- největší borec v Kolumbii
chápatpřijímat".třeba tu psycholožku už si skoro nepamatuju jenm snad že mě strašně nudila :D
nejlepší :D
Za mě 1 super, 2 hodně dobrá, 3 otrava největší, 4 lepší než 3 ale nic moc, 5 super, 6 7 a 8,... no, lepší než 3, a to u 7 ještě pochybuju... :o)
@svoa00: nevíš, ve které sérii? (A asi díl 4x7, že?) Vraždu nevinného si tam pamatuji jenom tu, jak tam na nějakém záchodku ve vzteku fláknul náhodného příchozího kotvou... Tam teda hodně zamrazilo mě... (5x1 údajně jménem Rankin)
Ano, čtvrtá série, sedmý díl. On teda není neviňátko a mlátil modelky kvůli "umění", navíc vraždy měl na svědomí jeho asistent, takže to mohl vědět.
a koho tam fláknul kotvou to si vůbec nevybavuju už vůbec
Jinak série: 1) Chlaďák 2) Vrah ze zálivu 3) Naprostá tragédie spolupráce s tím návladním 4) Trinity 5) Případ kolem Lumen Pierce 6) Vrah Soudného dne 7) myslím, že byly dvě linky jedna Ruská mafie, druhá taky slabá 8) Mladej Vogel... - moje hodnocení: + 1, 2, 5 a - 3, 7
ten návladní byl fakt bída ale myslel jsem že tam byl až dýl :) si to budu muset dát znova asi
V podstatě mi přijde, že je celou dobu hnán svými touhami a pocity (třeba touhou zabíjet) a cítí vnitřní uspokojení z dobře odvedené práce, jen to neumí protavit v emoci nebo řekněme vnější prožitek (to je to co hraje téměř celou dobu)... a nezdá se mi, že by ani u někoho takového nemohl být nereálný psychický vývoj... viz ta kotva po smrti manželky, to bych řekl, že je první spontánně prožitá emoce (byť to není úplně košer...).
Ano, nepřesně jsem se vyjádřila. Místo "pocity" si tam dosaďte "city", moje chyba.