TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1272273275277278362

Komentáře

• A pacienti jsou pro nej jen skladacky (jakoze puzzle?)
  • @Jitka člověk si náhle uvědomí o kolik vele důležitých informací díky mizernému překladu občas přichází :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Jitka napsal(a):

A pacienti jsou pro nej jen skladacky (jakoze puzzle?)

Tak niektoré nehody sú vážnejšie ako iné :D
  • http://www.csfd.cz/film/403167-the-man-in-the-high-castle/prehled/

Viděl jste někdo tenhle seroš? Mám za sebou tři díly a zatím spokojenost. Tahle alternativní realita sice moc realistická není a nezmínili, co se stalo se Sovětským svazem, ale zajímavý nápad to je určitě.
  • @svoa00 bohužel pak to začne být docela bída ale poslední díl byl zase docela dobrej
  • Akurát mám odznova rozpozerané The Wire a až na druhý krát som si všimol že Tommyho Carcettiho hrá Littlefinger. Tieto role manipulatívnych hajzlov mu očividne prischli. :)
  • No schválne, urobme si zoznam - GOT, Blitz, 12 kôl, Šangajskí rytieri, neviem či tú rolu zavraždeného sukničkárskeho maliara z Agátiných 5 little pigs rátať tiež, alebo nie. Kde ešte hral niečo podobné?
  • @Aviv Hrál i v Temný rytíř povstal, ale hned umřel a tuším, že hrál nějakého vědce.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @svoa00 tam hrál nějakého agenta FBI
  • Podľa IMDB niekoho zo CIA.
  • AvivAviv
    upraveno 21. června 2016
    Tak já se do toho pustila hlouběji a říkám si, že ty role nemá pro nic za nic. Zde několik jeho hlášek z IMDB.

I hope it's not all I'll ever do, but I know I've played enigmatic characters. For me, the good characters are people who get places, are devious, are cunning and tricky and hard to pin down. Obviously, if you play one and you do an okay job of it, that'll be on people's minds.

It's always more interesting to take on someone that's going to have hidden sides or a fatal flaw, because there's going to be more to play with - more conflict, internally or in and around them - but it's probably the thing of finding the positive in there.

I suppose there are actors who are worried about their public image. But I've never had any trouble playing unpleasant characters. It is only a part. Which is why you do it -because you are interested in exploring something you never could or would be.

Promiň Kriso...
  • upraveno 21. června 2016
    Tak mně zrušili Penny Dreadful!!! Na jaký seriály se budu těšit? Zrušili mi Hannibala, teď Penny Dreadful. Tak ještě mám Peaky Blinders, ale i tak ty nejlepší mají nějak moc rychlý konec.
  • Kalam Mekhar napsal(a):

Tak mně zrušili Penny Dreadful!!! Na jaký seriály se budu těšit? Zrušili mi Hannibala, teď Penny Dreadful. Tak ještě mám Peaky Blinders, ale i tak ty nejlepší mají nějak moc rychlý konec.

Hovor mi niečo... Po troch dňoch maratónu s Lecterom som odrazu nevedela čo ďalej so životom. Našťastie len chvíľu. Čas pred spamätaním sa som trávila zahĺbená do analýz seriálu a postáv a vkuse počúvala Love crime.
    Možno by bolo dobré skúsiť True detective.
  • True Detective je docela fajn, ale Peany Dreadful a Hannibal byla moje absolutní topka, když nepočítám anime Berserka a Casshern Sins, to už ničím nenahradím :)
  • Tak tie nepoznám, takže ti k nim nič nepoviem...
    Pre prípadných budúcich divákov Hannibala začierňujem.
    Myslíš, že ten pád prežili, alebo ich Bedelia s tou večerou čakala zbytočne?
  • @Kalam Mekhar PD jsem neviděl ani poslední sérii, ale měl jsem to v plánu.. Skončilo to alespoň nějak uzavřeně a bez cliffhangerů?
  • @Aviv
    přežili, jelikož to neměl být konec show, jenže to bylo nepřekousnutelné pro mainstream diváka a mělo to malou sledovanost, tak to zrušili, nedávno jsem(asi na IGN) četl, že tvůrce by se pořád k tomu někdy chtěl vrátit.
  • Má to anime Berserk nejaké pokračování? Jako zdá se mi, že seriál utnuli prostě v tom nejlepším, nic není vyřešené a čau...
    @sfik částečně uzavřené to je(hezky depresivně přesně ve stylu Penny Dreadful), ale je tam milion otázek. Celkově bych řekl, že ten příběh nezvládli moc dobře ukočírovat, a že to bylo prostě rozjeté na více řad než na tři, proto je to trochu zmatečné, ale zase tam je fantastická atmosféra, kamera, dialogy. Herecký výkon Evy Green je absolutně z jiné planety. Vývoj některých postav byl v poslední řadě trochu zmatečný(Ethan), ale v globále je to pořád někde jinde než např. Hra o Trůny. Velká škoda že to končí. Dlouho neuvidíme něco podobně originálního.

@Blackfish Ano, 1. července začíná další pokračovaní, ale vypadá to na pěknou sračku, tu studio co to dělá, má za sebou samé sračky, navíc tam cpou CGI apod. Když tak koukni na odkaz, jsou tam i trailery apod. Třeba se pletu a bude to dobré, ale pochybuji :)

http://myanimelist.net/anime/32379/Berserk_2016?q=ber
  • @Kalam Mekhar Tak to to nechám ještě chvilku uzrát, než mě zvědavost přemůže.

Btw. další "jenom sex, kozy a násilí" ?
    @sfik tak, aby to bylo vyrovnané, přidám názor na Penny Dreadful z druhého tábora, je to nekonzistentní maglajz všech možných hororových příběhů, samozřejmě v "originálnějším" podání, jo Eva ukazuje prsa, jako vždy, její postava je zpočátku tajemná, postupně však předvídatelná stále víc, atmosféra veškerá žádná, hraje je se na šokantnost (vyhřezlé vnitřnosti, sex a podobně), asi zhruba v polovině první série mě to přestalo bavit.

P.S. co se týče vkládaných nadějí v slibovanou hororovou pecku, víc mě vytočilo snad jedině The Strain.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @sfik Zdá se, že další vzor (v němž není sex, to se musí napravit) bude upraven k dnešnímu obrazu... :)
    @Dreamer Strain je tupá sračka. To už snad ani není béčko, ale některé scény jsou jak z céčka na Prima Cool v pátečních pozdních hodinách. Tady s tebou souhlasím.

Eva neukázala prsa ani jednou .), takže nevím o čem mluvíš(vlastně vím, hodnotíš na základě půl sezony) :)
  • Kalam Mekhar napsal(a):

@Dreamer Strain je tupá sračka, Eva neukázala prsa ani jednou .), takže nevím o čem mluvíš :)

hmmm :-k to není možný...minimálně jedna ehm démonická scéna tam byla.
  • @Dreamer pfff. Když se nehoupou, tak to nic není, ale je pravda, že tohle si nepamatuji, takže omluva, máš pravdu, asi máš lepší hlavu na ty prsa :)
  • @Kalam Mekhar divná scéna, takže to jen tak z hlavy nevymažu, stejně jako toho latexového ducha (nebo co to bylo) z American Horror Story. Ale, když mluvíš o tom pamatováku na prsa, možná na tom něco bude, zajímavý :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 22. června 2016
    Kalam Mekhar napsal(a):

@Dreamer Strain je tupá sračka. To už snad ani není béčko, ale některé scény jsou jak z céčka na Prima Cool v pátečních pozdních hodinách. Tady s tebou souhlasím.

Eva neukázala prsa ani jednou .), takže nevím o čem mluvíš(vlastně vím, hodnotíš na základě půl sezony) :)

Ukázala. V tej scéne keď si to rozdávala s neviditeľným Amun-Ra a jej matka z toho dostala infarkt.

Tak nič Dreamer o už spomenula
  • Tak Eva Green není zrovna vybíravá ohledně toho, kdy ukázat prsa a Penny není výjimka. V seriálu byla dobrá, ale během druhé série mě to fakt přestalo bavit.
  • Prison Break, Breaking Bad, GOT , Hannibal , Temný případ .
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.