TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Naprosto geniální věc v rámci anime. Chlápek má schopnost odrovnat své protivníky jedním úderem, což se může zdát fajn, ale našemu hrdinovi to přináší akorát frustraci z věčné nudy. Navíc navzdory tomu, že zlikvidoval už celou řadu zloduchů a zločineckých organizací ho nikdo nezná. A tomu přivádí ještě větší frustraci.
Skvělá parodie, kterou můžu jenom doporučit plná nezapomenutelných hlášek a skvělých scének
Na TV Relax ho dávají, tak jsem si musela najít první díl, protože jsem ho nikdy neviděla. Já si vůbec nepamatuju, že Ivo DiCarlo měl culík! Proč o něj přišel? Co se stalo s Martou? Proč Pablo předstírá, že je ochrnutej? Kdy to na něj prasklo? Proč se stal mafiánem?
Kruci, už jen 266 dílů a budu to všechno vědět =D
Jo, a nemáš za co :D
Děda včera přišel a hrozně se při titulcích divil, že to je jen 16 let starý =D.
@flanker.27 Moc nemlať, ty jsi na to moc starej, abys to pochopil. 12 byl přesně ten věk, kterej to potřebovalo.
Jo a vždycky mi přišel Pablo hezčí než Ivo, ale pak se z něj stal mafián, což mu trochu pohoršilo, ale furt jako dost dobrý :D.
Obivuhodný, ja bych nesvedl se soustředit se všemi těmi lidmi kolem
@svoa00
Myslím, že to dopadlo dobře a všechna temná tajemství byla odhalena ... byl tam nějakej bordel v otcovství.
Zíka se projevuje jako chřipka, spíš nás skolila nostalgie
@brbr Podle průvodce díly přijde o culík v 60. díle :D
@Everett_Young Jak je libo :twisted:
Aj já jsem se málem dekapitoval, když jsem zahlédl asi deset minut (tedy, minutu jsem se koukal a devět minut čuměl s otevřenou hubou, než jsem se byl schopnej vzpamatovat). Jo, to se v okolí taky řešilo.
Ovšem nic se nevyrovná Onuru Lakatošovi...
Super to nebylo, ale bylo to nový a my naivně chtěli vědět, jestli se vemou...taky už jsem pak na jinou jihoamerickou telenovela nekoukala, mimochodem tehdy nějak začal vycházet Potter, respektive jsem ho začala číst