TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1275276278280281362

Komentáře

• @Benji První díl se ještě z hlediska technického pokroku drží zkrátka. A ano, záporáci tam nejsou takoví tragédi jako Britové ve Hvězdách.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Magister_Peditum hmm zacnem s kaldivo ma krizom a uvidime, pretoze az tak casto nemam naladu citat ako sa geniom dari
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    http://www.csfd.cz/film/410982-one-punch-man/prehled/

Naprosto geniální věc v rámci anime. Chlápek má schopnost odrovnat své protivníky jedním úderem, což se může zdát fajn, ale našemu hrdinovi to přináší akorát frustraci z věčné nudy. Navíc navzdory tomu, že zlikvidoval už celou řadu zloduchů a zločineckých organizací ho nikdo nezná. A tomu přivádí ještě větší frustraci.
    Skvělá parodie, kterou můžu jenom doporučit plná nezapomenutelných hlášek a skvělých scének
    A proto, že každá technika s v anime nějak jmenuje náš hrdina má obyčejné údery a jeho finální útok jsou pozor vážné údery
    :twisted:
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Magister_Peditum proto se bojím dalších dílů, že mi to zkazí ten pohled na sérii, protože mám tu knížku fakt moc rád :-k
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Právě jsem zjistila, že na YT je všech 270 dílů Divokého anděla! :twisted:
    Na TV Relax ho dávají, tak jsem si musela najít první díl, protože jsem ho nikdy neviděla. Já si vůbec nepamatuju, že Ivo DiCarlo měl culík! Proč o něj přišel? Co se stalo s Martou? Proč Pablo předstírá, že je ochrnutej? Kdy to na něj prasklo? Proč se stal mafiánem?
    Kruci, už jen 266 dílů a budu to všechno vědět =D
  • @Krisa Ty jsi nepamatuješ, že měl Ivo culík? Tak to jsi prd pamětník :-)
    @brbr Já neviděla první díly... Tak to musím napravit :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    :wall: :wall: :wall:
  • Chvíli mi bylo zase 12, dík Kriso. Jen doufám, že odolám tomu na to koukat
  • flanker.27 napsal(a):

Máme radši mluvit o Xeně a její životní lásce Gabriele? :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @svoa00 Rozhodně ano :twisted:
  • @svoa00 Máš snad něco proti tomu lesbian tandemu? Protože ti to nežeru, protože ty sis zase jela na párkovém páru Herkules - Jolaos :D
    svoa00 napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Máme radši mluvit o Xeně a její životní lásce Gabriele? :D
    Za co pane bože, za co? =D
  • @sfik
    image

Jo, a nemáš za co :D

image
    Jitka napsal(a):

Chvíli mi bylo zase 12, dík Kriso. Jen doufám, že odolám tomu na to koukat

Přesně! Divoký anděl letěl, když jsem chodila na základku a všichni to sledovali.
    Děda včera přišel a hrozně se při titulcích divil, že to je jen 16 let starý =D.

@flanker.27 Moc nemlať, ty jsi na to moc starej, abys to pochopil. 12 byl přesně ten věk, kterej to potřebovalo.

Jo a vždycky mi přišel Pablo hezčí než Ivo, ale pak se z něj stal mafián, což mu trochu pohoršilo, ale furt jako dost dobrý :D.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 4. srpna 2016
    OMG

Obivuhodný, ja bych nesvedl se soustředit se všemi těmi lidmi kolem
  • @Krisa 16 rokov staré...cítim sa ako pamätník. A to som nemala ani tých 12 keď som to videla :-D. Ale čestné slovo, že dnes by som si to nepozrela ani za svet :-).
    @Krisa Aspoň vidíš, proč říkám, že partneři by se neměli moc věkově lišit =D

@svoa00

• @Krisa Tak já jsem zřejmě neviděla nějaké poslední díly, protože Iva bez culíku si vybavuju opravdu matně. Jak to vlastně dopadlo.
    Dal se Ivo s tím Andělem dokupy?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 4. srpna 2016
    Počkat, počkat! Vy se tu vážně teď bavíte o nějaké Argentínské telenovele, která má 270 epizod, jako o super seriálu z mládí?
    @Monte Karstark Taky ti připadá, že komunitu zachvátil virus Zika? A to ještě ani nezačala olympiáda... =D
  • @Monte Karstark Jasně, a to ještě nepřišla řeč na Esmeraldu. :twisted:
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Právě jsem si to našel na csfd. A teď toho lituji. Raději víc Xeny prosím.
  • Tak to jste měli vidět, jak jsem kdysi na gymplu s holkama vzpomínala na Esmeralda, to kluci mlátili hlavou o lavice.
    Myslím, že to dopadlo dobře a všechna temná tajemství byla odhalena ... byl tam nějakej bordel v otcovství.

Zíka se projevuje jako chřipka, spíš nás skolila nostalgie
    @flanker.27 Ale huš :P

@brbr Podle průvodce díly přijde o culík v 60. díle :D
    No jasně. Poslední díl jsem zas viděla já.
    Monte Karstark napsal(a):

Počkat, počkat! Vy se tu vážně teď bavíte o nějaké Argentínské telenovele, která má 270 epizod, jako o super seriálu z mládí?

Kdo se tu o tom baví jako o super seriálu? =D Divoký anděl je/byl/bude tak blbej, že mě to nepřestane fascinovat, je to fakt sranda.
    Esmeralda mě totálně minula, pamatuju si jen, že byla slepá a zelená.
  • Jestli mě paměť neklame, tak Milagros je dcera boháče, co ho Ivo měl za taťku, zatímco Iva si jeho matka uhnala s někým jiným, takže na konci je svatba bez incestu :D

@Everett_Young Jak je libo :twisted:

image
    image
    image
    image
    Esmeralda, la múr, Esmeralda, la múr...
    Aj já jsem se málem dekapitoval, když jsem zahlédl asi deset minut (tedy, minutu jsem se koukal a devět minut čuměl s otevřenou hubou, než jsem se byl schopnej vzpamatovat). Jo, to se v okolí taky řešilo.

Ovšem nic se nevyrovná Onuru Lakatošovi...
  • Myslím, že se vsadil a ten culík mu ustřihla ta jeho vyvolená.
    Super to nebylo, ale bylo to nový a my naivně chtěli vědět, jestli se vemou...taky už jsem pak na jinou jihoamerickou telenovela nekoukala, mimochodem tehdy nějak začal vycházet Potter, respektive jsem ho začala číst
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.